В последните дни на ретроградието на Венера при мен стана лудница по отношение на венерино-любовните теми..
Започнах да излизам с ново момче, който явно беше доста хлътнал по мен ама и на мен ми завъртя главата.. явно още не беше прекъснал комуникация с бившата си.. Тя разбрала за мен.. да се чудиш от къде...
(преди време тя го зарязала но сега си го иска обратно

..класика) Няколко пъти когато излизах с него тя продължаваше да му звъни, а той не вдига

Аз нищо не питам и така.. накрая той сам си каза, като отиде да се срещне с нея за да прекратят окончателно отношенията си.. не знам, аз не съм имала очаквания от него
В същото време.. една друга история с мой дългогодишен бивш приятел, с когото все още поддържахме приятелски отношения (но нищо друго)... наложи се да сложим край и на приятелството си,(12 годишно!!) да си изтрием телефоните и така, защото ситуацията с неговата настояща приятелка ескалира, като те се разделиха. Заради мен! Защо ме удостояват с тази чест не знам, смятат че аз съм им виновна за нещастието и неразбирателството помежду им. Аз не се чувствам виновна, проблема си е техен :blink: Успех им пожелавам, да се оправят..
А и на бившето гадже споделих, че излизам с друг и не е редно да продължаваме да си комуникираме така често..
И за мен всичко беше цветя и рози и ето на Венера тръгна директно и всичко се обърка!!

На мен много ми допадна ретро Венерата, само хубави неща ми се случваха и аз нямах никакви проблеми нито в любовен план, нито от към разкрасителни процедури, покупки на вещи и тнт.. А сега - в професионален план една възможност се протака и не знам какво да очаквам, гаджето от по-горе изведнъж спря да ми се обажда, някакви проблеми имал разбрах.. изведнъж поведението му се обърна на 180* .. Връщай се ретро Венераааа, хубаво ми беше с тееееб!

Малко напомняне - при мен натална Венера е в Скопион, а ретро Венерата ми транзитира в първи дом, съвпад с Марс...