Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81156 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #500 -: Януари 31, 2014, 11:28:02 pm »
И сянката ли ще бъде толкова гадна като ретроградието и? Или от утре най-сетне ще си поемем спокойно глътка въздух  :rolleyes:

Да мислим позитивно предлагам... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #501 -: Февруари 01, 2014, 06:08:54 am »
И сянката ли ще бъде толкова гадна като ретроградието и? Или от утре най-сетне ще си поемем спокойно глътка въздух  :rolleyes:

Да мислим позитивно предлагам... ;D

Според натала и каквото сме си засяли. Аз ретроградието го преживях доста прилично.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #502 -: Февруари 01, 2014, 09:37:27 am »
На коя дата е стационарно директна?
На 30ти ли или малко по от рано?

Милки, това са фазите на Венерката  подробно:

- влиза в сянка на ретроградие 20 ноември 2013 в 13º Козирог
- стационарно-ретроградна 21 декември 2013 в 28º Козирог
- стационарно-директна на 31 януари 2014 в 13º Козирог, 22:48 българско време
- окончателно излиза от сянката на 4 март 2014 в  28º Козирог
Благодаря ти!
Аз тези неща за "сенки-менки" ги знам ;D
Но просто се интересувах, стационарно-директния период ,дали трае както другите планети по няколко дни....
Като в случая, щом тръгва директна на 31ви,дали предните ден-два са били стационарни.
Надявам се ме разбрахте ;D,ако не-здраве да е.....то вече мина давност :rolleyes:

« Отговор #503 -: Февруари 01, 2014, 10:11:14 am »
Около едно денонощие трае стационарно ретроградната фаза на Венера (бърза планета). Към 23:00 часа на 30.01.2014 г. е влезнала в стационарно ретро фаза. От снощи до към 23 часа днес Solar Fire я отчита стационарно директна.

« Отговор #504 -: Февруари 01, 2014, 10:32:25 am »
Честита ви директна Венера!  :blink: Няма да има вече съмнения,разочарования,ревност и мелодрами  :blink: Отиваме да купуваме пръстените(не ми се чака до утре) и риза за младоженеца-според цвета и започвам да си шия роклята другата седмица . :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #506 -: Февруари 02, 2014, 01:08:54 pm »
В последните дни на ретроградието на Венера при мен стана лудница по отношение на венерино-любовните теми..
Започнах да излизам с ново момче, който явно беше доста хлътнал по мен ама и на мен ми завъртя главата.. явно още не беше прекъснал комуникация с бившата си.. Тя разбрала за мен.. да се чудиш от къде...
(преди време тя го зарязала но сега си го иска обратно  ;D ..класика) Няколко пъти когато излизах с него тя продължаваше да му звъни, а той не вдига  ;D  Аз нищо не питам и така.. накрая той сам си каза, като отиде да се срещне с нея за да прекратят окончателно отношенията си.. не знам, аз не съм имала очаквания от него

В същото време.. една друга история с мой дългогодишен бивш приятел, с когото все още поддържахме приятелски отношения (но нищо друго)... наложи се да сложим край и на приятелството си,(12 годишно!!) да си изтрием телефоните и така, защото ситуацията с неговата настояща приятелка ескалира, като те се разделиха. Заради мен! Защо ме удостояват с тази чест не знам, смятат че аз съм им виновна за нещастието и неразбирателството помежду им. Аз не се чувствам виновна, проблема си е техен  :blink: Успех им пожелавам, да се оправят..

А и на бившето гадже споделих, че излизам с друг и не е редно да продължаваме да си комуникираме така често..

И за мен всичко беше цветя и рози и ето на Венера тръгна директно и всичко се обърка!!  ;D На мен много ми допадна ретро Венерата, само хубави неща ми се случваха и аз нямах никакви проблеми нито в любовен план, нито от към разкрасителни процедури, покупки на вещи и тнт.. А сега - в професионален план една възможност се протака и не знам какво да очаквам, гаджето от по-горе изведнъж спря да ми се обажда, някакви проблеми имал разбрах.. изведнъж поведението му се обърна на 180* .. Връщай се ретро Венераааа, хубаво ми беше с тееееб!  ;D  ;D  ;D

Малко напомняне - при мен натална Венера е в Скопион, а ретро Венерата ми транзитира в първи дом, съвпад с Марс...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #507 -: Февруари 02, 2014, 02:18:00 pm »
Интересно, прогресивната ти Венера да не е ретроградна?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #508 -: Февруари 02, 2014, 02:57:24 pm »
Ха.... Да, ретро е! Сега проверих, аз не разбирам много на прогресии... Но е ретро на 20 градуса в Скорпион, което означава че транзитната ретро във Козирог я е секстилирала.. това има ли значение, в какво по точно мислиш че се проявява Shreya?

Всъщност сега транзитната като е тръгнала директна и скоро ще направи секстил с прогресивната..
(бтв, наталната си е директна) Но дните в които се случиха всички тези неща на куп бяха точно последните ден-два от ретроградния й период на транзитната..  може би тогава защото е правила секстил с наталната(на 8 градуса)?!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #509 -: Февруари 02, 2014, 03:18:14 pm »
Честно казано и мен ме няма в прогресиите, но от описаните случки се замислих защо ретро Венерата при теб се изразява така и предположих, че по прогресии е тръгнала ретроградна. Виж кога се е случило това и дали свързваш периода с някаква промяна при теб в областта на отношенията и любовта. :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #510 -: Февруари 02, 2014, 04:14:35 pm »
На 3 декември 2013 е тръгнала ретро прогресивната... (тоест съвсем наскоро, а ще е ретро поне година..) като дата това е няколко дни след като се разделих с последния ми приятел и 2-3 седмици преди да се запозная/срещна новото момче.. не знам    :unsure:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #511 -: Февруари 02, 2014, 06:31:24 pm »
Не предполагах, че прогресиите са съществени при тълкуване на събития, но ми е странно че наталната ти Венера е в Скорпион, а прогресивната не е сменила знака си все още :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #512 -: Февруари 02, 2014, 07:06:10 pm »
хахаха ще падна от смях... ти се учудваш, ама аз сега видях че няма да съм жива, когато ми излезе от Скорпиона  ;D  ;D
Някъде след 2090 ще излезе от знака хахаххаа  ;D  ;D  ;D  Предполагам това е защото аз съм се родила малко преди Венера да стане ретроградна... а по прогресия ретроградният й период ще трае както виждаш около 80 години... ама че работа, ще си остана цял живот с прогресивна Венера в Скорпион.. сега поне ще се разровя да потърся тълкуването на това й положение  ;D

Но мисля че прогресии и транзити са главните фактори за тълкуване на събития, да. Това ме навежда на мисълта че явно това трябва да е важен период за мен -- момента в който тръгва ретро..

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #513 -: Февруари 02, 2014, 07:36:30 pm »
Мойта Венера пък назадзе и напредзе все ще е в съвпад с Плутон ,та милионер ли шше стана или шше бия шута на Кобилкина от еротичния гурувръх :P

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #514 -: Февруари 02, 2014, 08:51:42 pm »
Цитат
ти се учудваш, ама аз сега видях че няма да съм жива, когато ми излезе от Скорпиона  ;D  ;D
Някъде след 2090 ще излезе от знака
Не знам точно колко време прекарва в един градус прогресивната Венера - повече от година е, но май няма 2 години. Оплетох се, мда :unsure:

« Отговор #515 -: Февруари 02, 2014, 09:58:37 pm »
Веднага се усети,че е директна-всичко е просто перфектно!  :wub:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #516 -: Февруари 03, 2014, 10:31:12 am »
Искам да ви споделя, че от последните дни на ретроградието, стационара и първите дни на директната - ВСЯКАКЪВ РОД БИВШИ  изскочиха на дансинга  ;D ;D ;D
О, чудо!

Солара ми за тази година вече се включи- там венера е ретроградна.

Пуснах си хорар с едно общо питане и там ясно се видяха ретроградни активности по 5ти дом ;) Мислите ли, че соларна ретро венера ще играе такава роля- като прогресивната? :rolleyes:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #517 -: Февруари 03, 2014, 10:35:40 am »
На мен тая сутрин ми се обадиха за последното обявено за осиновяване коте. Обявата беше пусната по ретро Венера. Тая вечер може да дойдат да го видят - живеят съвсем близо, в същия район. Тъй съвсем скоро от 6 котки могат да останат само 3. Вече себе си едва гледам, не мога с толкова животни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #518 -: Февруари 03, 2014, 11:02:52 am »
Искам да ви споделя, че от последните дни на ретроградието, стационара и първите дни на директната - ВСЯКАКЪВ РОД БИВШИ  изскочиха на дансинга  ;D ;D ;D
О, чудо!

Солара ми за тази година вече се включи- там венера е ретроградна.

Пуснах си хорар с едно общо питане и там ясно се видяха ретроградни активности по 5ти дом ;) Мислите ли, че соларна ретро венера ще играе такава роля- като прогресивната? :rolleyes:

И при мен така, точно последните 2-3 дни беше пиковия момент.. при пен пък соларната е директна, в Срелец на куспидата на 12ти. Но аз с прогресии не съм наясно, камоли с солар.  Но при теб прогресивната как е била тия последни дни на ретроградието?

На мен тая сутрин ми се обадиха за последното обявено за осиновяване коте. Обявата беше пусната по ретро Венера. Тая вечер може да дойдат да го видят - живеят съвсем близо, в същия район. Тъй съвсем скоро от 6 котки могат да останат само 3. Вече себе си едва гледам, не мога с толкова животни.

Добре правиш, не е добре с толкова много котки.. аз съм си добре с една, радва си ме и всичката ми любов отива само към нея :)
Малко офтопик, ама ми се иска да ви я покажа  :blink: Казва се Коти  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #519 -: Февруари 03, 2014, 01:28:20 pm »
Коти е супер пичка, но ако не могат целодневно да бъдат придружавани социалните домашни любимци от хора, които си стоят вкъщи или поне постоянно има поток, то те се чувстват самотни и трябва да си имат дружинка.
Значи възрастни хора, деца или другарче куче/коте, но да върши работа. Тези които намират у дома след работа разкъсани облицовки и изядени обувки, имат по едно самотно животно.