Положението с моята Венера е такова - в натала е в 5 дом, а е У2. И има квадрат с Плутон, Марс и Сатурн, които пък са във 2, а последният е У5, т.е. Сатурн и Венера са в рецепция по знак и дом, двата ми крайни диспозитора.
Възвратът на Венера ще активира квадратите и три пъти ще се разходи напред-назад, в случай, че нещо е пропуснала да ме научи. Не стига това, но и три пъти ще мине и през Южния ми възел също в 5 дом, който е в абсолютно точен квадрат към Сатурн и винаги го усещам много гадно. Три пъти ще мине и през К5.
Има една стара неизживяна кандидат-любов, която може да се завърне с фанфари (според всичките хорари), която не ща. А може и друго да стане, не знам. Другото е, че сега се появи една нова работа, от която не знам какво ще излезе, но знам, че няма да е същото после. Дано развитието е положително, да имам някакъв градеж, а не само горчиви уроци, от които да помъдрявам. Преди две години тези квадрати ги активира Сатурн като У5 във 2 и преживях истински служебен кошмар от който научих много за любовта (като цяло, не толкова междуполовата), сега ще ги изтръска и Венера като У2 в 5, тоя път може да наблегне на любовта, за да ме научи как да си управлявам парите.
На третото минаване, Хирон ще ми застане пак в градуса на ДЦ, гадно преживяване. Плутон ще е почти на К5, а Сатурн ще направи секстил към Венера. Транзитният Юпитер ще е в точен тригон към наталния (У4 и СъУ7) и съвпад с прогр.МС, също в опозиция на Луна (той ще е още в Рак) и Меркурий У АС и МС. Дано не направя някоя глупост! Ще има какво да разказвам зимата.