Здравей Гост

Ретроградна Венера в козирог 2013-2014

• 521 Отговора
  • 81244 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Ретроградна Венера в козирог 2013-2014
« Отговор #320 -: Януари 07, 2014, 01:59:06 pm »
при ретро венера (ретро и в солара ми- съвпада с у7 в 11, в соларен 6ти) мислите ли, че е подходящо време да си взема домашен любимец?

Марса тр. върви към точен тригон с натално слънце- у6?

Какъв домашен любимец мислиш да си взимаш? Какво управлява Марс и какво имаш в 6-ти дом?

куче. марс управлява 2ри дом и е съ- у 8,9, няма планети в 6ти

И аз за куче си помислих при тоя Марс. Не мисля, че нещо в това описание на солара ти отговаря за кучето или за домашен любимец въобще. Все пак не го взимай на ретро Венера. А заивси и от картата на кучето. Не съм си в нас, но довечера ще ти пусна карта с транзитите ми, когато аз си взех кучето, както и приблизителната нейна карта.

много ти благодаря :wub: :wub: :wub: :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #321 -: Януари 07, 2014, 06:33:18 pm »
Меркурий в съвпад с ретро венерата в 6тия ми дом и квадрат натална венера в 9ти - научих за едни простотии в работата ми.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #322 -: Януари 07, 2014, 08:15:14 pm »
Много странно...имам аспекти на Марс и Сатурн точно, когато си взех кучето. Малко история преди картата. Преди известно време ме нападна глутница кучета, но отървах кожата. След това изпитвах безумен страх от всякакви кучета, кръвта ми буквално замръзваше при вида на куче. Гледах една реклама на фондация "Очи на 4-ри лапи", търсеха приемни домове за бъдещи кучета-водачи. Аз винаги съм искала, ако си взема куче то да е Голдън ретривър. На следващият ден звъннах и си определихме среща, а след около месец се сдобих и с кучето. В крайна сметка тя отпадна от програмата и си остана моят домашен любимец.
По картата, освен точният съвпад на тр. Сатурн с Марс, има едно каре между тр. Слънце и моят У6 - Юпитер. Аз поне не виждам нищо, което да сочи придобиване на домашен любимец.

« Отговор #323 -: Януари 09, 2014, 06:17:20 pm »
и аз усетих влиянието на ретроВенерата....буквално ....транзитира през мой 5д и едни нестабилни и зациклени любовни отношения се възстановиха,като сега казах нещата,които преди не смеех или не исках да кажа/което пък породи спирането на контакта от моя страна/ и сега  другарчето ми се съобразява с изискванията ми повече отпреди...не знам до кога,обаче....

....друго,което ме впечатли е,че възстанових начина по който се гримирвах преди 15г :P-  очната линия...и толкова се изкефих,че се сетих за нея,че сега чак ми е чудно защо съм спряла да я ползвам... и така всички ми казват,че съм  хубава , което отдавна не се е случвало ;)

...изяви се отново  и страстта ми към камъчетата/естествените/..днес купих половината магазин с такива нанизи и идеята ми е да си сътворя мои собственоръчно направени колиета и гривнички...за подаръци....имам много силен до остър импулс за това в момента....Изобщо тази ретро Венера сега я усещам много силно... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #324 -: Януари 09, 2014, 06:32:19 pm »
Аз днеска си купих едни МНОГО ЯКИ дънки на много сносна пара, както и една пролетна ризка и тя е супер яка. Много съм си доволна от покупките. Покрай изпитите даже съм изключила, че е ретро Венерата, нооо добре се наградих с покупките.  ;D ;D Приятелките не ми харесаха блузата, харесаха една друга, която меря, ама аз си държах на моето и още си държа, де  ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #325 -: Януари 09, 2014, 07:38:54 pm »
Много ми е сдухано. Връщат ми се стари недоизживени болки, чувства. Сега имам възврат и квадрата към стелиума е активен. Просто нямам търпение да стане тая Венера пак директна!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #326 -: Януари 10, 2014, 09:39:43 am »
И аз нямам търпение да стане директна. Само хората, при които в натала е ретроградна, сигурно не се оплакват толкова.
При мен например Венера, като У6, ми донесе такива болки в ухото, каквито не помня от детството.
А искам и да говоря за повишение на заплатата. Но май не е сега моментът. Ще почакам до края на месеца...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #327 -: Януари 10, 2014, 11:09:46 am »
А за тези при които по натал е ретро венерата отнася ли се всичко това.Питам защото моята си е ретро по натал.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #328 -: Януари 10, 2014, 12:31:47 pm »
Аз пък платих за екскурзия по ретро Венера  ;D Кво ли ще стане....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #329 -: Януари 10, 2014, 03:08:39 pm »
Някой правил ли си е химичен пилинг при венера в стационарно- директна фаза? И да има случайно натална директна венера в картата?

За тогава ли го планираш? Ако не бързаш и ти предстои да правиш такава процедура за пръв път, би могла малко да поизчакаш. Ако вече си го правила и със сигурност знаеш каква е реакцията на твоята кожа, може би няма да е чак толкова фатално. Направих няколко билкови пилинга по ретро Венера - нямаше нежелани последици, но и желаният ефект се постига бавно и е краткотраен. Но за това не е виновна ретро Венера, а структурата на моята кожа, вече правя алергии към някои по-агресивни козметични процедури, но и без тях не може.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #330 -: Януари 10, 2014, 03:57:39 pm »
Има го и в по-лека форма - с буферирана киселина, но и ефектът е по-слаб. Ако се прави с цел излющване на петна, не само за освежаване на кожната текстура, ще са нужни няколко последователни процедури, докато няма силно слънце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #331 -: Януари 10, 2014, 04:05:03 pm »
Да, и моята е такава, липидният слой е почти заминал заради многото пилинги и излющвания. При такива кожи има риск от алергична реакция към някоя от основните киселини. И като цяло се възстановяват по-бавно. Ако целта е изглаждане на фини линии и бръчици, пак не става от раз. Ефектът на пилинга е излющващ и същевременно изпълващ, трябва да се стимулира образуването на колаген.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #332 -: Януари 10, 2014, 04:43:18 pm »
Сравнително бързо, лющенето минава за няколко дни. Рани не остават дори след билков пилинг, който има едрозърнеста структура. От киселина също няма рани, все пак нанасянето й минава под контрол. Ефектът в началото е суха и лющеща се кожа, но се ползват допълнителни продукти - овлажняващ крем, SPF задължително (особено при пигментни петна). Билков пилинг може да се прави по веднъж седмично - поредица от няколко процедури, а химичен се прави по веднъж на месец. По-лек гликолов също може всяка седмица, в зависимост от състоянието на кожата и желания ефект.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #333 -: Януари 10, 2014, 05:01:26 pm »
Както казах, по ретро Венера си направих няколко процедури абразивен билков пилинг, изненади няма. Хем си правя такава процедура за пръв път, досега съм правила гликолов и химичен само, но доста отдавна. Така че се надявам, че и ти ще останеш доволна от резултата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #334 -: Януари 10, 2014, 09:49:58 pm »
Тази ретро Венера - нямам думи на колко връзки им видя сметката до момента :rakeattack:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #335 -: Януари 10, 2014, 10:21:11 pm »
По ретро Венера реших да раздам част от котетата, сега сякаш по-лесно ги откъсвам от сърцето си и късам връзка с тях. И някак по-спокойно приемам, че на новото място може да се чувстват по-добре.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #336 -: Януари 11, 2014, 09:04:56 pm »
Ретроградна Венера ми се обърна точно върху Меркурий (У10) и ето на,днес напуснах работа...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #337 -: Януари 12, 2014, 09:07:03 am »
Ретроградна Венера ми се обърна точно върху Меркурий (У10) и ето на,днес напуснах работа...

На мен на ДСЦ и прекъснах връзка. Но казват, че на ретро Венера като прекъснеш, после се връщали. Да не ти звъннат от работата и да ти предложат да се върнеш?

« Отговор #338 -: Януари 12, 2014, 09:11:56 am »
Не мисля,че искам да се върна  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #339 -: Януари 12, 2014, 09:13:02 am »
Не мисля,че искам да се върна  :blink:

И аз така, но това не означава, че няма да ни потърсят! Мен вече ме потръсиха, но следвам строго съветите на Марая и се правя, че ме няма ;)