Здравей Гост

Транзит на Сатурн през АСЦ и първи дом

• 6 Отговора
  • 2467 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Транзит на Сатурн през АСЦ и първи дом
« -: Октомври 27, 2013, 08:56:18 pm »
Разказвайте... ;D :P
С какво беше характеерен периода?
Събития...Аспекти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gogo07

• *
  • 244
Re: Транзит на Сатурн през АСЦ и първи дом
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2013, 09:21:30 pm »
Ами това беше при мен през 2003 , приемането ми в университета И първата истинска болка в живота която изпитах , не беше никак приятен период , при мен Сатурн е управител 8 ми дом, иначе разположен в 6 И диспозитора му е Плутон И Марс , нямам никак добри спомени , скъсване болка , така мога да го опиша ....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2013, 07:40:59 am »
Мен ми беше тежък периода на сатурн през асцедента. Малко преди това имах възврат на сатурн в 12ти, но там няма отчетливи събития или нещо, което да го свържа конкретно със сатурнов възврат.
Но през асцедента имах проблеми в работата, опитвах се да си намеря друга, неуспешно, като този неуспех го приемах много зле. Осъзнавах вече че и в брака ми нещата не са такивакаквито съм си представяла...

Когато сатурн беше в първи дом и правеше точна опозиция с марс в 7ми и апликиращ квадрат с юпитер в 10ти съм забременяла - ето първи дом (физическото тяло), 7ми (взаимоотношенията с партньора) и 10 ти (кариерата, която отстъпи на заден план).

Интересно е че сега сатурн е в 4ти и пак ще направи почти същите аспекти - опозиция с юпитер в 10ти и квадрат с марс в 7ми. Но нещо друго ще е защото е в 4ти дом :rolleyes:

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2013, 09:10:10 am »
Сатурн е бил на асцендента ми на рожденния ми ден, когато съм навършвала 22. Последвалата година беше една от най-значимите в живота ми - запознах се и се сгаджосах със съпруга ми и започнах първата си работа, на която се задържах 7 години. Сатурн е преминавал в комбинация с ЮЛВ през 1-ви дом в този период. По принцип Сатурн ми е У8 и У9, а се намира в 5 дом в опозиция със Слънцето ми.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2013, 05:58:35 pm »
Съвсем скоро ще разказвам!:) Вече се започва при мен! Иначе при предишния му транзит преди 29-30 години си спомням, че станах по-отговорна, преди това само гаджета и заведения ми бяха в главата,обикалях баровете като за световно, а  следването ми вървеше на автопилот, добре, че имах стабилна основа от гимназията. После имах проблеми със здравето имунитетът ми се срина, отслабнах видимо, въпреки че и преди не бях пълна. И сякаш някой ме плесна през лицето, започнах сериозно да уча, не признавах по-ниска оценка от петица, спрях се само на едно гадже, а после и него зарязах, известно време стоях сама, дипломирах се отлично, запознах се с бившия си съпруг, ожених се и родих! Но имаше и други фактори, предизвикващи тези събития, разбира се. Но аз имам  три планети в 1-и дом - Нептун на Асц, до него - Венера, а малко по-встрани - Марс, пак в 1-и дом, но вече в Стрелец. Ако мога да обобщя - СТАНАХ ОТГОВОРНА! Отслабнах, промених начина си на живот, животът ми се промени!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2013, 06:06:25 pm »
Когато Сатурн ми транзитираше през 1 дом, съм бил ученик, но това, което си спомням е, че имах многобройни и гадни проблеми със зъбите. Така се стигна до 3 моста и 2 коронки. Общо взето, не беше въобще хубав период. Друго не си спомням.

« Отговор #6 -: Октомври 28, 2013, 08:10:32 pm »
Транзитен Сатурн, поради ретроградието си, направи цели три съвпада с асцендента ми (в последните градуси на Везни), през последните две години. От около 10 месеца преминава през 1-ви дом, в момента е на градус от съвпад с натален Уран и опозиция на натално Слънце в 7-ми. Никакво проявление и материализиране през този период. Единственото за което се сещам е проблем с един зъб при квадрата на Сатурн към У6 (Марс), както и косопад по неустановени от лекарите причини, вероятно стрес. Много неуспешно се опитвам да отслабна с 4-5 кг, Сатурн през първи никак не помага!

Странно е защо точно когато пресече важна ос каквато е Асцендента, нямаше това силно влияние и усещане, както при транзитите му в другите домове. В натала Сатурн е в 10-ти и съуправлява 3-ти дом.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!