Здравей Гост

Въпрос за брак в наталната карта

• 50 Отговора
  • 6877 Прегледи
Въпрос за брак в наталната карта
« -: Ноември 05, 2013, 01:09:14 pm »
Може ли на базата на наталната ми карта да се даде точен отговор дали ще сключа брак /ранен или късен брак/ с българин или чужденец или дори няколко брака или съм обречена на безбрачие...И как може да се види дали ще имам деца...?.Имам Черна луна(лилит) в риби, за която пише , че е възможно безбрачие и бездетие...Моля ви по-компетентните от мен да погледнат картата и да изкажат мнение по въпросите, които ме интересуват. 
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 04:45:28 pm от blablabla »

Re: Въпрос за брак в наталната карта
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2013, 02:19:14 pm »
Това с Черната Луна (Лилит) не го мисли. По една точка не може да се правят такива генерални изводи. Има и астероид със същото име, но отново, само въз основа на един астероид не се правят генерални изводи.

http://darkstarastrology.com/triple-moon-goddess-lilith-astrology/

« Отговор #2 -: Ноември 05, 2013, 02:32:52 pm »
А как да разбера дали ще сключа брак и с какъв човек като произход и характер...Дали брака ще е успешен и дали ще имам деца от него или от няколко? Можеш ли да ми изтълкуваш по-подробно картата като цяло, ако имаш свободно време, моля те!

« Отговор #3 -: Ноември 05, 2013, 02:36:06 pm »
P.S. Нямам възможност в момента да разглеждам подробно картата ти. Във ведическата си карта имаш подчертано влияние на накшатра Свати (Swati, потърси в Google, на английски се намира доста информация) - Луна и Лагна (АС, 1-ви дом) попадат в тази накшатра. Свати се стремят към независимост, трудно позволяват някой да ги контролира (свободолюбиви са), което би могло да се изявява като бягство от трайно обвързване. Управителят на 1-вия ти дом във ведическата карта Венера е в 7-ми. Това в комбинация заедно със Свати може да предразполага към краткотрайни любовни увлечения. Управителят на 7-мия дом е Марс, намиращ се в 11-ти дом, знак на приятел (Слънцето) и накшатра Магха (управлявана от Кету). Това положение на Марс може да загатва, че те привличат партньори с висок статус, господари на положението, така да се каже, будещи възхщението на околните, притежаващи изявени лидерски качества. Сатурн аспектира 7-мия ти дом, управителя му Марс и Венера. Възможно е да предпочиташ по-зрели партньори и сключването на брак да се състои на по-късен етап от живота ти (да не бързаш да се омъжваш). Опозицията Марс/Сатурн, която имаш в картата си, може да те кара да желаеш ти да бъдеш водещата във взаимоотношенията, да те прави лесно запалима и да те предразполага към бурни реакции в случай, че някой посмее да те постави под свой контрол.

« Отговор #4 -: Ноември 05, 2013, 02:39:21 pm »
За всичко си права! Наистина е така! Особено за властването над мъжете..хихихи.

« Отговор #5 -: Ноември 05, 2013, 02:41:19 pm »
А как да разбера как ще съм с финансите? Заможен човек ли ще съм? Контакти в чужбина и връзка/брак с чужденец очертава ли се? Понеже имах едно увлечение преди време...Моля те пиши когато имаш време за каквото и да било. Направо ме разкри тази карта ха-ха. Абе властничка съм си...инат голям съм.

« Отговор #6 -: Ноември 05, 2013, 02:42:20 pm »
А как да разбера как ще съм с финансите? Заможен човек ли би трябвало да съм  :-\
Гледаш У2 и неговия управител  :blink: и предполагам разбира се Венера като естествен управител на 2-ри дом  :blink: При теб У2 е Юпитер в 11-ти дом  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #7 -: Ноември 05, 2013, 02:45:14 pm »
Къде го гледаш този втори дом, не го виждам в наталната ми карта :S ... и какво означава като е в Юпитер 11 дом? Мъжа ми ще ме издържа? :D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Ноември 05, 2013, 02:46:56 pm »
Що не попрочетеш малко предварително и после да задаваш въпроси, м?

« Отговор #9 -: Ноември 05, 2013, 02:47:43 pm »
е не съм професионалистка като вас...не ми се карайте де. :(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #10 -: Ноември 05, 2013, 02:50:51 pm »
А що реши, че сме професионалисти? Всеки се учи от форумите ама поне да е научил азбуката на астрологията трябва. Нали не очакваш, че някой сега ще почне да ти обяснява от а,б...Всъщност аз се възхищавам на търпението на тези, които все пак го правят.

« Отговор #11 -: Ноември 05, 2013, 03:14:21 pm »
1-ви дом започва от Асцендента.Всеки дом е приблизително около 30 градуса...Втори дом при теб започва от Стрелец.Втори дом управлява парите и ценностите на човека.Домовете са ти обозначени с малки числа извън картата.Но наистина трябва да започнеш да четеш.Липсват ти и най-базисните знания,а без тях не може...
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 03:20:00 pm от Just_a_Dream »

« Отговор #12 -: Ноември 05, 2013, 03:44:51 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Ноември 05, 2013, 03:51:04 pm от blablabla »

« Отговор #13 -: Ноември 06, 2013, 05:58:31 am »
С Луна на Асцендента.. не пращайте момичето да чете, а по-добре го пратете да си търси мъж докато е рано.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Ноември 06, 2013, 07:16:11 am »
С Луна на Асцендента.. не пращайте момичето да чете, а по-добре го пратете да си търси мъж докато е рано.

Какво й е на Луната на Асцендента? :)

Виждам, че има и много силно поставена Венера.
Опозицията Марс/Сатурн в 4/10 дом не е лесна, но може да даде и хъс за реализация. Дори бих казала, че в тази карта компенсира.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Ноември 06, 2013, 07:38:08 am »

Какво й е на Луната на Асцендента? :)

Виждам, че има и много силно поставена Венера.
Опозицията Марс/Сатурн в 4/10 дом не е лесна, но може да даде и хъс за реализация. Дори бих казала, че в тази карта компенсира.

е...айде сега...
Луна на Асцендента си е жива игра на Йо-Йо с кантара...
да не забравяме и чревоугодната телешка Венера
дори прогресиите невярвам да я спасят

всъщност какво значи силна Венера
ясно ми е че понеже е ъглова; и понеже е тронова, НО!?
брак по сметка...брак за социален статус...но не с кого да е
капризна ще да е.. партньора освен че трябва да е добре образован,
трябва и да е с перфектно чувство за хумор - това е ключа за "сърцето й"
...ако имаш предвид максималната елонгация - бих се съгласил ако избере да твори
...и ДА - опозиция Марс Сатурн наистина не е лесна позиция...но за бизнес ще и помогне
+ многото й контакти от 11ти дом - винаги ще се намери рамо на което да се облегне и поплаче

« Отговор #16 -: Ноември 06, 2013, 08:07:59 am »
Не се опитвам да споря, само да науча нещо.
Във ведическата карта не могат ли да се намерят основания за слабо телосложение? Силно влияние на Раху върху Лагна (Лагна попада в Свати - накшатра на Раху). Раху се намира във 2-рия дом (за Раху в 1-ви и във 2-ри казват, че давал въздушна конструкция на тялото). Сатурн аспектира Венера, управител на Лагна. Нямам опит в това. Имам само една карта с Раху в Лагна и У1 в аспект със Сатурн на слабо момиче. Но телесното тегло е полигенен фенотипен белег с висока наследственост.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Ноември 06, 2013, 08:20:54 am »
И аз съм с Раху в Лагна, при това във въздушен знак. По аюрведа съм вата/капха. Не минавам за много слаба, нито за пълна, но има изразен йо-йо ефект - теглото ми варира между 50 и 60 кг, бързо свалям и бързо качвам. И откъм телосложение си личат преобладаващите доши - като цяло заоблени форми, широк ханш (капха) в съчетание с издължени крайници, тънки глезени и китки, дълги пръсти (вата). С Раху в знака на Лагна в повечето случаи създавам впечатление за по-висока, отколкото реално съм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #18 -: Ноември 06, 2013, 10:12:29 am »
Кое влияе върху теглото? Ясно ми е,че се гледа втори дом и неговия управител.При мен Сатурн прави секстил към Венера (У2) и предполагам в известна степен това ме пази от напълняване.Диспозитора на Ац-то ми също е под господството на Сатурн.Но имам и Плутон във 2-ри дом в съвпад с ЮЛВ и не знам това как действа на теглото.Въпросния Плутон ми е в квадрат с Венера...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Ноември 06, 2013, 10:38:02 am »
Структурата на тялото също се наследява, в нашата рода няма дебели и трътлести жени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.