Здравей Гост

Въпрос за брак в наталната карта

• 50 Отговора
  • 6892 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Въпрос за брак в наталната карта
« Отговор #20 -: Ноември 06, 2013, 10:52:07 am »
Кое влияе върху теглото? Ясно ми е,че се гледа втори дом и неговия управител.При мен Сатурн прави секстил към Венера (У2) и предполагам в известна степен това ме пази от напълняване.Диспозитора на Ац-то ми също е под господството на Сатурн.Но имам и Плутон във 2-ри дом в съвпад с ЮЛВ и не знам това как действа на теглото.Въпросния Плутон ми е в квадрат с Венера...

Това не го бях чувала. При мен работи първи дом и управител.
Имам Венера като У на АЦ в Телец - закръглена съм, но не дебела, обичам хубавата храна.
У на втори ми е Плутон на АЦ откъм 12.
По-скор трябва да ес види Юпитер, СЛВ или съвпад с тях, както и съвпад с осите.

Винаги ми е била интересан ведическата астрология, но нищо не разбирам от нея. Интересно, дали в моята карта има показатели за втори брак и повече от 1 деца  :thinking:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Kaya

• 2893
« Отговор #21 -: Ноември 06, 2013, 10:52:34 am »
има сатурн опозе марс- трудно се намират партньори (  те се описват по марс),  ако се намерят  може да е задълго; ако сега няма  най- вероятно ще се появи; венера  в 7 не е на "хубаво място"
дамата пита,защото сатурн и е на асц. и темата 1-7  е активирана;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #22 -: Ноември 06, 2013, 11:37:38 am »
Кое влияе върху теглото? Ясно ми е,че се гледа втори дом и неговия управител.При мен Сатурн прави секстил към Венера (У2) и предполагам в известна степен това ме пази от напълняване.Диспозитора на Ац-то ми също е под господството на Сатурн.Но имам и Плутон във 2-ри дом в съвпад с ЮЛВ и не знам това как действа на теглото.Въпросния Плутон ми е в квадрат с Венера...

Това не го бях чувала. При мен работи първи дом и управител.
Имам Венера като У на АЦ в Телец - закръглена съм, но не дебела, обичам хубавата храна.
У на втори ми е Плутон на АЦ откъм 12.
По-скор трябва да ес види Юпитер, СЛВ или съвпад с тях, както и съвпад с осите.

Винаги ми е била интересан ведическата астрология, но нищо не разбирам от нея. Интересно, дали в моята карта има показатели за втори брак и повече от 1 деца  :thinking:
Ами нали втори дом управлява храната? Мисля,че транзит на Юпитер не само през 1-ви,но и през 2-ри е опасен за фигурата...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Ноември 06, 2013, 12:27:21 pm »
Наааачииии, транзитът на Юпитер е опазен за фигурата и през Слънце, Луна и управител на АЦто!!! В момента и през Рак е опасен, щото диспозиторът му е Луна - за лунните типове. Преживях ги всичките и съм 10+!!!

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2013, 12:36:16 pm »
кои типове са лунни?

иначе да, тва асц, първи, втори, светила, управители, майна си райна, всичко качва.

При все че разгеле още при втори почнах да свалям значително, но си имаше и други предпоставки.

« Отговор #25 -: Ноември 06, 2013, 01:37:54 pm »
Наааачииии, транзитът на Юпитер е опазен за фигурата и през Слънце, Луна и управител на АЦто!!! В момента и през Рак е опасен, щото диспозиторът му е Луна - за лунните типове. Преживях ги всичките и съм 10+!!!
На мен Луната ми е в Рак и сега Юпи е върху Луната ми! Отделно ми е в секстил и с АЦ-то.Не съм качила нищо.Само понякога ми се подува корема  :03: Много е гадно и подтискащо!  :cry3:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2013, 02:04:27 pm »
Уфф,пак ли за бай Гей говорите..Дъртия швестер сега е в/у про . луната ми и назад/напред ще направи пак квадрат слънце,тригон Венера.Началото на лятото бе в квадрат нат.луна.Няма отърване от тоя,наистина дебне отвсякъде.Като У на АС съм с рожден билет за кандидат буре.Писна ми всеки ден да блъскам ,да ходя гладна и да гледам как хората тъпчат пици,не тренират и са си ок.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 06, 2013, 02:08:45 pm »
Навремето имах една приятелка - стелиумен Стрелец с Луна в Риби, не й знам АС-та. Тъпчеше се безразборно - за 5 минути поглъщаше по 2 пици и после 1-2 шоколада, не качваше нито грам, беше между 45 и 48 кг.
А аз имам бая дебел гей в 7 дом - хем в последните градуси на Телец, хем мажорно неаспектиран. Как още не се е пръснал от толкова раздуване, се чудя.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #28 -: Ноември 06, 2013, 02:09:16 pm »
Животът е несправедлив! И пръстите на ръката не са равни )))

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #29 -: Ноември 06, 2013, 02:15:26 pm »
Мани,мани..Изтеглила съм късата клечка,средния пръст на житейската лотария-ретрограден, пропаднал дупитер в 0 гр. Близнаци.

*

Нова

• 3491
« Отговор #30 -: Ноември 06, 2013, 02:21:00 pm »
Бързо започвай да си го харесваш! И не забравяй, че сами си избираме наталите, при все че явно някои имат по-трезва преценка и си отварят очите по време на избора )))

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #31 -: Ноември 06, 2013, 02:27:23 pm »
Ами на куха лейка,къде блях докато бях още сперматозоид в матката на майка си ;DАко бях по-прозорлива нямаше да се лашкам като сляпо куче в утробата преди ингреса в Близнаци,,

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #32 -: Ноември 06, 2013, 02:30:53 pm »
Айде сега - майка ми има юпитер в падение и ретрограден в 4ти дом. Не може да се оплаче от липса на имоти, може пък това за компенсацията на падналите и заточените планети да е вярно :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #33 -: Ноември 06, 2013, 02:43:59 pm »
Може,ама не мисля,че ще ми е гот да съм като Искра Фидосова пък,ако ще вилно селище да имам...Егати компенсациета,свръх.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Ноември 06, 2013, 02:49:02 pm »
Що се отнася до ИФ и други подобни, разполагайки с достатъчно пари, би могла да направи нещо по въпроса с телесната маса. Но изглежда, че така ги устройва. Яж, пий, с-ри - животът е само един. Както се казва, сега им се е паднало! :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #35 -: Ноември 06, 2013, 03:36:19 pm »
Айде сега - майка ми има юпитер в падение и ретрограден в 4ти дом. Не може да се оплаче от липса на имоти, може пък това за компенсацията на падналите и заточените планети да е вярно :-\

Моя Юпитер е също ретро в 4 дом, но в Стрелец на трон, това за имотите го знам отдавна, но няма изгледи засега дори за малка къщурка за която мечтая, ние сме в апартамент!
Обаче се чудя дали да го считам в критичен градус-28.30?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Ноември 06, 2013, 03:55:02 pm »

И каква е приказката за компенсацията?

А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #37 -: Ноември 06, 2013, 05:27:23 pm »
Че падналите и заточени планети влагат повече усилия в проявата си и съответно компенсират негативните си качества.

« Отговор #38 -: Ноември 06, 2013, 05:42:04 pm »
Считам, че падналите и заточени планети могат толкова колкото, а в някои случаи, и повече, от троновите.  Проблемът при тяхната себереализация, която наблюдавам в множество индивиди около мен е, че в много по-голяма степен тези хора страдат от вътрешни убеждения, че не са достатъчно добри в начинанията, които управлява съответната планета. Не мога да определя качествата им като позитивни и негативни, защото до известна степен опира и до индивидуалното възприятие към нещата от живота. Например знакът Везни много добре изразява Венерините принципи на жената-любовница, (тя се грижи преди всичко за себе си, [везните са в много отношения егоисти], но от друга страна - умее да създава хармонични отношения с Другият). Но всички ли мъже имат за фаворизирана за женски образ жената с Венера във Везни - едва ли. Има и такива, които харесват по-темпераментните, по-буйните, вероятно си мечтаят за някоя, която няма да се бои да си счупи маникюра, докато посещава фитнеса с тях - като Венера в Овен. Венера в Овен няма причина да компенсира себе си и да се опитва да се превърне във Венера във Везни, тя е себе си и е достатъчно красива така. Въпросът е, че от време на време, сама не си вярва. Така е и с другите планети с планетарно достойнство заточение и падение. Те изявяват качествата на планетата по един нетрадиционен, обществено неприет начин.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #39 -: Ноември 06, 2013, 05:56:30 pm »
До известна степен има логика. Тези планети влагат повече усилие в личната изява на качествата, които съдържат. Замислям се за моя Меркурий в Риби, но той е във взаимна рецепция на Юпитер в Дева и не е много показателен. Вероятно идват да изразят по-контролирана енергия на планетата.... Синът ми има доста така поставени планети, ще наблюдавам при него как е, но той е и пълен с квадратури, които допълнително ще подчертаят вътрешното напрежение на паднали и заточени планети.

А Шопенхауер