Миналата година имах преобладаващи квадрати, съвпади и опозиции - годината беше ключова за мен, много стресираща и трудна.- дир. МС в съвпад с нат. Плутон- дир. Луна в съвпад с нат. Сатурн и квадрат с нат. Уран- дир. Слънце в опозиция с нат. Уран (преди това направи квадрат с нат. Сатурн)Бяха засегнати двете светила и МС, а това са изключително важни точки.Може да е имало и минорни дирекции, но изброените най-силно усетих. Догодина предстоят хубави дирекции, но ще има смесено влияние.
Lili a kakvi direkcii o4akvash prez sledvashtata godina , trigoni / sextili li?
Цитат на: gogo07 в Ноември 06, 2013, 02:29:06 pmLili a kakvi direkcii o4akvash prez sledvashtata godina , trigoni / sextili li?Догодина ще има бум на дирекции дир. Юпитер в съвпад с нат. Луна в 8 домдир. Венера в съвпад с нат. Юпитер в 7 домдир. Марс (у5) в опозиция към нат. Плутон (у1) в 11 домдир. Плутон в съвпад с АСдир. Луна (у8) в секстил с нат. Плутон
shte ima dosta buren sexualen action spored mene .....
Цитат на: gogo07 в Ноември 06, 2013, 02:36:22 pm shte ima dosta buren sexualen action spored mene .....Пу пу пу, от твоите уста в Божиите уши - дано това, което казваш, стигне до Акашата.
Голям колбас,голямо бебе
Голям колбас,голямо бебе :PЛилии кво те чакаа[/quotee 4akai sega bebe ne sam vidql , no nadaren gospodin da ;-) nega si govorim dogodina , Lili da vidim kakvo shte kaje
Големия колбас го изтървах безвъзвратно (my ex), но кой знае, може пак да имам късмет
Само шпек ли, Гого? Чакам хамбургски да дойде
Неслучайно старите мъдри хора са казали - "голям колбас - весела къща" (извинете за оф топика)
Е добре де, аз по дирекции като нямам нищо за любов и секс, а по солар уж има указания за любовна връзка, нищо ли няма да има?