Здравей Гост

Дирекционна планета

• 154 Отговора
  • 21733 Прегледи
*

gogo07

• *
  • 244
Re: Дирекционна планета
« Отговор #60 -: Ноември 06, 2013, 10:16:21 pm »
Milki ideatq e direkcionnia Pluton da e to4na opoziciq na natalna Venera ... molq te vnimavai pri tezi Direkcii da ne izvarshish ubiistvo ot lubov ili strast ili obratnoto omraza  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #61 -: Ноември 06, 2013, 10:26:15 pm »
Milki ideatq e direkcionnia Pluton da e to4na opoziciq na natalna Venera ... molq te vnimavai pri tezi Direkcii da ne izvarshish ubiistvo ot lubov ili strast ili obratnoto omraza  ;D
Мерси Гого,
ами да опозицията е точна.11 гр плутон и 13 гр венера.
2 гр сходяща опозиция.
Дир плутон е в 4ти дом.
Да...за жалост скоро ми мина през ума да убия мъжа си./от омраза/

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #62 -: Ноември 06, 2013, 10:34:40 pm »
Мерси Гого,
ами да опозицията е точна.11 гр плутон и 13 гр венера.
2 гр сходяща опозиция.
Дир плутон е в 4ти дом.
Да...за жалост скоро ми мина през ума да убия мъжа си./от омраза/

Milki ne e to4na , direkciite se dvijat s edin gradus na godina , ima oshte pone edna godina I polovina do togava.
Milki molq te razvedi se predi tozi period s nego 4e s tazi direkciq , me hvashtat trapki , kakvoto I da ti e napravil maja , vseki si zaslujava jivota si , taka 4e takiva misli da ne ti minavat prez glavata pove4e!!!!

« Отговор #63 -: Ноември 06, 2013, 11:47:32 pm »
Pomiqrite idvat ot direkcii na Neptun mai ...

По дирекции на или към Нептун или към планета, която в натала има аспект с Нептун.
Както казах, вече отминават, с нетърпение чакам да се разпадне и квадратът на дир. Нептун с нат. Венера.
О Лили,недей така,при мен дир.Нептун е в сх.тригон с Венера,по лесно ли ще ми се лепят помияри?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #64 -: Ноември 07, 2013, 10:28:26 am »

По дирекции на или към Нептун или към планета, която в натала има аспект с Нептун.
Както казах, вече отминават, с нетърпение чакам да се разпадне и квадратът на дир. Нептун с нат. Венера.
О Лили,недей така,при мен дир.Нептун е в сх.тригон с Венера,по лесно ли ще ми се лепят помияри?
Vij Neptun kato izraz na dosta dalboka lubov , ne vinagi moje da izrazqva izmama , taka 4e zavisi spored obstoqtelstvata! Ne se shashkai predvaritelno

« Отговор #65 -: Ноември 07, 2013, 10:30:13 am »

А при мен пък предстои сходящ съвпад със Слънце в Веннера в 5-ти дом.При мен Нептун е У7  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Ноември 07, 2013, 11:41:38 am »
Vij Neptun kato izraz na dosta dalboka lubov , ne vinagi moje da izrazqva izmama , taka 4e zavisi spored obstoqtelstvata! Ne se shashkai predvaritelno

Ако говорим за нептунова алтруистична любов, много малко хора са способни на такава. Вече гледам и аз да не се хабя, да се грижа повече за себе си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #67 -: Ноември 07, 2013, 11:47:02 am »
Аз по-скоро свързвам Нептун с някакво разочарование и измама (или пък самозаблуда). На алтруистична любов дори и много малко майки са способни, какво остава за другите хора.

« Отговор #68 -: Ноември 07, 2013, 11:53:48 am »
Аз по-скоро свързвам Нептун с някакво разочарование и измама (или пък самозаблуда). На алтруистична любов дори и много малко майки са способни, какво остава за другите хора.
Значи ще се разочаровам мощно след 1 година.Нептун хем ще съвпадне със Слънцето,хем с Венерата ми...Дреме ми на сайдера!  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #69 -: Ноември 07, 2013, 12:14:43 pm »
Хайде стига се самосугестира предварително,може пък да увеличиш UV филтъра на розавите очила и да не регистрираш вредни лъчи.

« Отговор #70 -: Ноември 07, 2013, 12:32:09 pm »
Значи ще се разочаровам мощно след 1 година.Нептун хем ще съвпадне със Слънцето,хем с Венерата ми...Дреме ми на сайдера!  ;D
Аз пък ще разчитам,че квадрата на дир.Сатурн към Венера все още ще действа,дано ме опази  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #71 -: Ноември 07, 2013, 12:35:59 pm »
Тоя Сатурн така дърварски скучно пази,че може с кеф сама да си свалиш главата после..

*

Нова

• 3491
« Отговор #72 -: Ноември 07, 2013, 12:37:58 pm »
От какво има да те пази, Каризма, да знам, да се подготвя за опазването, че аз квадратирам дир+транз сатурн към венерата? Със соларен сатурн във втори съм станала ужасна спестовница, всичко смятам и пресмятам, дори за себе си се ограничавам; снощи си купих палто и пак се замислих за баланса по сметката ))) Не мога да позная себе си, по натал парите ги държа с разтворени пръсти и длани надолу.
Гледам реклама на скъп крем за лице. Наталната Нова отива и си го купува с Новата заплата. Текущата Нова се каза, че ще се огледа за евтин аналог и после се възмути от етикета в аптеката )))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #73 -: Ноември 07, 2013, 12:39:39 pm »
Дирекционната ми Луна влиза в Близнаци. Според вас какво да очаквам? Повърхностни чувства, език, който изпреварва мисълта, непостоянни настроения?  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #74 -: Ноември 07, 2013, 12:42:26 pm »
И мойта, Яя, но Гого каза бебе. Пламнаха ми ушите, сви ми се диафрагмата, място не мога да си намеря. Твоите предположения сега ми идват като глътка въздух по близнаци.

Много форумни бебета, много нещо, то бива, бива фертилност, но чак пък толкова.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #75 -: Ноември 07, 2013, 12:47:55 pm »
Мойта Луна застана на к5 в 0гр. телец.И аз ли? :oИли другото  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #76 -: Ноември 07, 2013, 12:51:09 pm »
Ооооо, Ремедеосе, ти със сигурност. Ние с Яя можем да се надяваме на арт-сексуалността на знака, пустинната му сухота и домовото попадение; да минем между капките един вид.
Обаче ти, сори майка, ще го издондуркаме.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #77 -: Ноември 07, 2013, 12:54:27 pm »
Нооова!ще ти се връща тъпкано ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #78 -: Ноември 07, 2013, 12:56:59 pm »
Може пък при теб да са близнаци или тризнаци-знака го предполага :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #79 -: Ноември 07, 2013, 01:03:17 pm »
Гадорията по натал ли ти е заложена или те провокирах? Споко, имам подходящи транзити и прогресии, остава само да се преборя със себе си.  :19:
Ама аз спя с гащи!