Здравей Гост

Дирекционна планета

• 154 Отговора
  • 21692 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Дирекционна планета
« Отговор #140 -: Декември 24, 2013, 08:09:36 pm »
Благодаря ти за отговора, наталната ми луна е в стрелец. Замислих се от това, което пишеш - минала е в козирог като съм била на 6-7 години, общо взето винаги съм била много упорита и амбициозна в ученето, може и от козирога да е. Промяна сигурно ще има и то голяма, защото и пр. и дир. слънце ще смени знак скоро.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #141 -: Януари 08, 2014, 06:12:06 pm »
Как се тълкува дир. Плутон секстил към нат. Стаурн? Плутон е У5 в натала, а Сатурн - У7. По транзити Сатурн е в секстил със себе си, почти.

« Отговор #142 -: Януари 11, 2014, 11:45:00 pm »
Аз по-скоро свързвам Нептун с някакво разочарование и измама (или пък самозаблуда). На алтруистична любов дори и много малко майки са способни, какво остава за другите хора.
Значи ще се разочаровам мощно след 1 година.Нептун хем ще съвпадне със Слънцето,хем с Венерата ми...Дреме ми на сайдера!  ;D

По времето на дирекцията Слънце ( управител асцендент) съвпад натален Нептун в 29-ти градус срещнах бъдещия си съпруг. Омъжих се по любов на следващата година при ингресията на дирекционното Слънце в следващ знак и съвпад с прогресивен Нептун. Само месеци по-късно наизкочиха крити от мен тайни и се оказа, че брака ни е бил една планирана измама. Към днешна дата съпругът ми е в чужбина. :) Когато го търся не отговаря. Последната реална информация получена от него е намерението му да се оттегли от светският живот в будистки храм.:) В момента дирекционното ми Слънце е на градус в разходящ съвпад с Нептун.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #143 -: Януари 12, 2014, 12:11:59 am »
Ужас...колко брутално звучене ..точно по Нептун.
Всички аспекти са проводници на планетарни енергии...,като притежават собствена специфика за предаване на енергията...
Нептун но в нисшето му проявление...Буквално и наистина брутално предаване на енергията..
В кой знак е Нептун и къде се случва точно дирекцията?
Къде е поставен в натала има ли аспекти със Слънцето и какви?

Аз по-скоро свързвам Нептун с някакво разочарование и измама (или пък самозаблуда). На алтруистична любов дори и много малко майки са способни, какво остава за другите хора.
Значи ще се разочаровам мощно след 1 година.Нептун хем ще съвпадне със Слънцето,хем с Венерата ми...Дреме ми на сайдера!  ;D

По времето на дирекцията Слънце ( управител асцендент) съвпад натален Нептун в 29-ти градус срещнах бъдещия си съпруг. Омъжих се по любов на следващата година при ингресията на дирекционното Слънце в следващ знак и съвпад с прогресивен Нептун. Само месеци по-късно наизкочиха крити от мен тайни и се оказа, че брака ни е бил една планирана измама. Към днешна дата съпругът ми е в чужбина. :) Когато го търся не отговаря. Последната реална информация получена от него е намерението му да се оттегли от светският живот в будистки храм.:) В момента дирекционното ми Слънце е на градус в разходящ съвпад с Нептун.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #144 -: Януари 12, 2014, 01:21:24 am »
  Буквализъм нали? :) и още малко буквализъм......  :)

Нептун в наталната ми карта се намира в 4-ти дом в 29-тия градус на интерсептиран скорпион. Нептун е управител на 8-ми и 9-ти домове и сключва аспект нонагон ( 40 градуса) със наталното ми Слънце.

Въпросът е сега какво...... :P

« Отговор #145 -: Януари 12, 2014, 01:27:38 am »
100 процентова кармична ситуация.... :blink:  Работят си дирекциите...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #146 -: Януари 12, 2014, 01:30:56 pm »
100 процентова кармична ситуация.... :blink:  Работят си дирекциите...

Да...при това кармичните аспекти по дирекции са най-събитийни.

Наистина е буквализъм.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #147 -: Януари 12, 2014, 01:43:04 pm »
Миналата година, дирекционен Сатурн съвпадна с нат.Слънце - баща ми почина.

« Отговор #148 -: Януари 12, 2014, 01:46:27 pm »
Как би се отразил дир.Уран съвпад ИЦ?В натала У5,а е разположен в 3дом.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #149 -: Януари 12, 2014, 02:15:37 pm »
Прогресивно Слънце съвпад дирекционен Уран на ИЦ? Уран е У6, натално съвпад Слънце във втори - професионален растеж? Собствен бизнес? Или просто промяна на семеен статус и оттам промяна на ежедневието? Уран транзитно излиза от 7ми, а прогресивна Луна е в 4ти.
Или е възможна емиграция? Дирекционна Венера У9 е сменила току-що знак в Стрелец. Дирекционен У10 след година ще влезе в Козирог в 4ти и пак в този знак и дом пр. Луна ще мине над прогресивния.

Знам, че Лиз Грийн не разглежда аспекти между прогресивни и дирекционни планети, а само с натални, но да питам вие какво мислите.
« Последна редакция: Януари 12, 2014, 02:35:39 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #150 -: Януари 12, 2014, 09:39:48 pm »
В годината в която съм родила детето си имам следните дирекционни аспекти:
Дирекционен Юпитер съвпад с натална Лина
Дирекционна Венера нонангон (40 градусов аспект) с натален Юпитер
Дирекционно Слънце нонангон (40 градуса асп) с натален Юпитер
Дир. Венера и Юпитер секстил с К5
Дирекционен Меркурий съвпад с натален Сатурн ( но този аспект може да ми носи и приключване на образование , не съм сигурна )
смятам , че са доста показателни
а тази година имам съвпад на дир Сатурн с Дсц - какво мога да очаквам  ;)
« Последна редакция: Януари 12, 2014, 09:44:19 pm от liamfieta »

*

ivola

• 41
« Отговор #151 -: Януари 13, 2014, 07:50:54 am »
В годината в която съм родила детето си имам следните дирекционни аспекти:
Дирекционен Юпитер съвпад с натална Лина
Дирекционна Венера нонангон (40 градусов аспект) с натален Юпитер
Дирекционно Слънце нонангон (40 градуса асп) с натален Юпитер
Дир. Венера и Юпитер секстил с К5
Дирекционен Меркурий съвпад с натален Сатурн ( но този аспект може да ми носи и приключване на образование , не съм сигурна )
смятам , че са доста показателни
а тази година имам съвпад на дир Сатурн с Дсц - какво мога да очаквам  ;)
Сериозно отношение към дом и семейство,уважение на родители,род,традиции,повече чувство за отговорност и задължение.
Успехи при работа със земя и имущество.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #152 -: Януари 13, 2014, 03:49:56 pm »
Когато една дирекционна планета стане анаретна, какво ви говори това?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #153 -: Януари 13, 2014, 03:53:42 pm »
Активности по природата на планетата в дома за съответната година.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #154 -: Януари 13, 2014, 05:17:59 pm »
Активности по природата на планетата в дома за съответната година.
Благодаря ти, Yaya!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: