Здравей Гост

Карта на една жена

• 36 Отговора
  • 5418 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Карта на една жена
« -: Ноември 06, 2013, 11:18:37 pm »
ТОВА НЕ Е ШЕГА..,НЕ Е ИЗПИТ..НЕ Е ПРОВОКАЦИЯ!
Това е картата на една жена с която съдбата ме срещна!
Какво бихте казали...характер,събития...
Обещавам...ще помагам и ще РАЗКАЗВАМ- Струва си!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Карта на една жена
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2013, 12:05:24 am »
Страстна натура, но държи чувствата си под капак, макар да говори лесно за тях. Интелигентна, чаровна, малко неспокойна. Предполагам, че търси обвързване и сигурна връзка, ако вече не ги е постигнала. Искрена, цапната в устата, може би с артистична дарба… нещо вярно?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Ноември 07, 2013, 12:06:29 am »
Страстна натура, но държи чувствата си под капак, макар да говори лесно за тях. Интелигентна, чаровна, малко неспокойна. Предполагам, че търси обвързване и сигурна връзка, ако вече не ги е постигнала. Искрена, цапната в устата, може би с артистична дарба… нещо вярно?

Всичко!Давай смело...БРАВО! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Ноември 07, 2013, 12:36:51 am »
Приятно ми е да го чуя, ама вече ми се спи :) Прави ми впечатление  :mar: :opo: :plu: — доминираща над партньорите си, вероятно избухлива, магнетична, фурия в леглото.

« Отговор #4 -: Ноември 07, 2013, 07:25:00 am »
Мисля, че е свръхчувствителна, не особено щастлива любовта и брака, възможно е да е преживяла някакво насилие. Лежала ли е в болница след катастрофа или за операция? Обича да говори, но в същото време е потайна по отношение на личните преживявания, открива се пред малко хора. Интелигентна, но малко потисната според мен. Може би се занимава с медицина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 07, 2013, 09:11:15 am »
Мисля, че е свръхчувствителна, не особено щастлива любовта и брака, възможно е да е преживяла някакво насилие. Лежала ли е в болница след катастрофа или за операция? Обича да говори, но в същото време е потайна по отношение на личните преживявания, открива се пред малко хора. Интелигентна, но малко потисната според мен. Може би се занимава с медицина.

Да! Как разбра? :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Ноември 07, 2013, 09:51:43 am »
Меркурий, квадрат Марс в 12, според мен.

Доста интересен събеседник, има хубава Луна. Самотна ли е? Има ли финансови затруднения? Струва ми се доста доверчива.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Ноември 07, 2013, 09:57:39 am »
Меркурий, квадрат Марс в 12, според мен.

Доста интересен събеседник, има хубава Луна. Самотна ли е? Има ли финансови затруднения? Струва ми се доста доверчива.

Самотна не. Добра..много добра . Не знам дали има финансови затруднения :rolleyes:

« Отговор #8 -: Ноември 07, 2013, 10:01:40 am »
Жената е претърпяла някаква измама или някой иска да я измами. И според мен е претърпяла катастрофа (мисля, че са били засегнати краката или коремните органи) преди време, но това е отворила някаква врата за другия свят - мисля, че има някакви специфични психични способности.
Добри финансови възможности. Кариерата ѝ е претърпяла някакъв обрат, скъсала е с миналото си. Има талант, рисува и/или пише.
В момента мисля, че продължава да се занимава с нещо, което като че ли го преподава или изработва и е добра в това, което прави.

« Отговор #9 -: Ноември 07, 2013, 10:01:46 am »
Според мен е много страстна и чувствителна,но и склонна към големи заблуди в любовта.Държи на сериозните връзки,но едновременно с това търси и някакво разнообразие.Връзките и са необичайни,преживяла е големи страдания свързани с тях.Възможно е да е нимфоманка.Сатурновия възврат в 8-ми да не е довел до нечия смърт?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #10 -: Ноември 07, 2013, 10:04:53 am »
Нептун преминава през 12-ти,а Уран през първи дом...Преживява много промени свързани с външния вид,може би доста често променя неща свързани с него.Как е психиката и? Да не е отключила някакво психично разстройство? Има и широка сепарираща опозиция Марс-Плутон.Понякога това води до сексуalно насилие,но разбира се опозицията не е така тежка като квадрата.Може би е имала връзки,в които е имало насилие...У4 е 9-ти дом.Корените и да не са свързани с друга страна? Да има родител чужденец,а може би би се чувствала по-добре далеч от родното си място...
« Последна редакция: Ноември 07, 2013, 10:20:57 am от Just_a_Dream »

« Отговор #11 -: Ноември 07, 2013, 10:21:56 am »
Пиши,Марая  :blink: Не ни дръж в напрежение!  :blink:

« Отговор #12 -: Ноември 07, 2013, 10:24:28 am »
Вероятно е изключително позитивен и усмихнат човек. Отскоро да има сериозна връзка?

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 07, 2013, 10:39:14 am »
Жената е претърпяла някаква измама или някой иска да я измами. И според мен е претърпяла катастрофа (мисля, че са били засегнати краката или коремните органи) преди време, но това е отворила някаква врата за другия свят - мисля, че има някакви специфични психични способности.
Добри финансови възможности. Кариерата ѝ е претърпяла някакъв обрат, скъсала е с миналото си. Има талант, рисува и/или пише.
В момента мисля, че продължава да се занимава с нещо, което като че ли го преподава или изработва и е добра в това, което прави.

Много точно до тук! Изключително! :blink:

« Отговор #14 -: Ноември 07, 2013, 02:27:22 pm »
Ама казвай все пак кое е вярното, почерняй в цитата, както решиш — щото аз не бих стигнал до извода, че я е блъснала кола, счупила ѝ е краката и изведнъж в болницата е развила особени психически способности :)

« Отговор #15 -: Ноември 07, 2013, 05:12:06 pm »
Интересно ми е какво е телосложението на жената.Интересувам се понеже нейния У1 е в квадрат с Юпитер.Заради квадрата с Уран пък може би привлича доста инциденти...А дали факта,че нейния У1 е в 7-ми дом не показва,че е силно зависима от мнението на околните....Как и се отразява Интерсептираната Везна в 7-ми дом? Знаците по оста 1-7-ми дом са подвижни,ако и някой от управителите на седмия дом беше ранен от Уран щях да предположа развод,защото и без това имам чувството,че привлича доста проблемни партньори...Вероятно е кариеристка-има Козирог в 10-ти дом и СЛВ там,което ме навежда на мисълта за амбициозност.При всички положения живота и не е лек,но тя го вижда в далеч по-добра светлина-Слънце и Меркурий в оптимистичния Стрелец,Луна в Близнаци в тригон с Нептун...

« Отговор #16 -: Ноември 07, 2013, 07:52:09 pm »
Марс  (температура,  насилие, нараняване, операция ) в дванадесети дом ( престой в болница или затвор) в опозиция с Плутон (възможно насилие, изнасилване, катастрофа, животозастрашаващ инцидент или операция).

« Отговор #17 -: Ноември 07, 2013, 09:15:50 pm »
Мисля, че е разведена или вдовица, възможно е да работив някаква затворена институция -болница затвор, да е лекар или психолог.

« Отговор #18 -: Ноември 07, 2013, 10:12:40 pm »
Марс  (температура,  насилие, нараняване, операция ) в дванадесети дом ( престой в болница или затвор) в опозиция с Плутон (възможно насилие, изнасилване, катастрофа, животозастрашаващ инцидент или операция).

Болниците са по шести, ако не се лъжа. В дванадесети са местата, където те държат принудително. Хубава логика иначе, не го бях видял от този ъгъл.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Ноември 08, 2013, 12:23:31 am »
В ноща на 6-ти срещу 7-ми септември около 0часа и 5 /10 мин. през 2003г, жената претърпява тежка катастрофа.
През 2000г., завършва второ висше - право.
Политик от  4 декември 2003 до ноември 2011-та. Кметица на район във Варна.
Омъжена е за везна и има две деца - здраво семейство.
Педагок с руска филология ,както казах и второ висше право.
В момента е директор на едно голямо  училище.
Невероятен човек..,борбена жена с кадифена ръкавица.
Напълнява след катастрофата.