От кой автор? Апостол Апостлов ли?
Нe. Райнхолд Ебертин търся.
.. това напоследък новобранците, гледам са доста активни и много бързо наваксват....
Само приличаме на новобранци

. Още в пубертета, най-добрата ми приятелка се интересуваше от астрология и имаше една книга на Линда Гудман, която си я присвоих в крайна сметка, защото на нея й беше омръзнала. Тогава акъла ми беше гаджета, чудеса и само това гледах в зодиите. Даже си бях намерила по таблиците идеалния си мъж

, трябваше да е Везни, набор 77, защото имат Венера-Дева и Марс-Рак, а моите са Венера-Рак и Марс-Дева. И това трябваше да значе идеална сексуална съвместимост

(само глупости пак са били в главата ми, ама то с тоя мой осми дом...). Неможах да си намеря набор 77 и си взех 78

, но не се оплаквам. Излезе, че е с Венера-Марс в Скорпион, което е доста близо до значение на моя осми дом, а и добре ми действа скорпионската вода на сухарския ми и стиснат марс в Дева(хич не си го харесвам) и на наранената ми, обидчива ретро Венерка в Рак.
После забравих за зодиите, до 2003г мисля, че беше, тогава пак ме хвана музата и изчетох доста неща. После пак си казах - няма смисъл, нищо не е вярно и ги забравих. И този месец пак нещо ме загложди, и сега немога да се спра. Ето на, пак стана midnight, а не мога да заспя...
Даже се чудя дали да не си отворя моя тема да си говоря там

, че се притеснявам, че ми стават много дълги постовете.
Докато си лежах и измислих (навързах неща, които четох през деня), че Асцендента е връзката между Земята и Слънцето, всмисъл когато Земята се завърти, както е при мен, с гръб към слънцето, точката в която се пресича орбитата й с ... незнам с какво, май с еклиптиката, е попадала в съзвездието Козирог при мен. И второ - северния и южния възел по същия начин както Асц-Десц са връзка, но между Земята и Луната. И в този ред на мисли ... не мога да измисля пак какво значи че прогресивен асц-дсц, ще ми съвпаднат с южен-северен възел. Нещо двете връзки и общо връзките Луна, Земя и Слънце ще действат заедно, по един и същ начин.