Браво момичета, за пореден път ме очароваха коментарите Ви!
Нямах достъп до форума за няколко дни, мисля не съм била само аз...
Както и да е, по темата, да Ви разкия малко повече за човека.
Той е много здържан от към чувства, но не от към емоции, моля да не бъркаме двете неща. Избухлив е, този тип емоции ги показва. Става много отворен когато се понапие, приятно пиянство има, защото ми звъни и ми говори как трябва да организирам сватбата ни (ние сме от 6 месеца заедно?!) и колко много ме обичал, и как аз съм била перфектната партньорка. Факт е че имаме хубава синастрия, моята Луна също е в Близнаци, но аз съм много емоционална, защото имам водно слънце. Но абсурден е факта, че когато не е пиян, такъв тип емоции и думи даже не мога и да си мечтая да чуя, такива каквито чувам, като удари 1-2 питиета...
Не че не ме устройва така, баланса е супер. Аз съм емоционална, а той не е.. Но ми пречи факта, че не се чувствам специална, когато някой не ми го припомня с думи от време на време...
Имам приятелка Водолей, адски сдържан човек! Евала и правя! Приятелят и е Козирог и са наистина уникална двойка. Тя е най-сдържаният човек, когото познавам, след 12 години приятелство, само пред мен се открива, но на мен Асц. ми е във Водолей и си допадаме.
За разлика от горе споменатото, аз със моят въздух на Луна,Венера и Асц. и Слънце и Мерк в Рак - борбата е безмилостна. Водата надделява...