Здравей Гост

Чувства трябват, а такива липсват

• 136 Отговора
  • 17993 Прегледи
Re: Чувства трябват, а такива липсват
« Отговор #20 -: Ноември 12, 2013, 04:58:52 pm »
Да де, тъкмо и аз щях да питам - какво им е на мъжете, дато карат колела? И колело да караш е вид спорт.  ;D Аз например нищо не мога да карам, навремето така и не се научих.
Ами не е много Куул гаджето да дойде да те вземе с колелото от работа,нали?  :blink: Как да ти го обясня,Лили? Несериозно ми е някак...Инфантилно.Пък и обикновено мъжете,които въртят педалите дори и на заведения не сядат.Предпочитат пейките в парка.А това е супер смотано и не върви готина млада дама да виси на някоя пейка с парка! Друго си е да те заведат на кафенце,на ресторантче  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #21 -: Ноември 12, 2013, 05:01:21 pm »
Да де, тъкмо и аз щях да питам - какво им е на мъжете, дато карат колела? И колело да караш е вид спорт.  ;D Аз например нищо не мога да карам, навремето така и не се научих.
Ами не е много Куул гаджето да дойде да те вземе с колелото от работа,нали?  :blink:
Романтика..Само да не пукнем гумите с необуздан дупитер ;D

« Отговор #22 -: Ноември 12, 2013, 05:02:29 pm »
Ами не е много Куул гаджето да дойде да те вземе с колелото от работа,нали?  :blink:
Романтика..Само да не пукнем гумите с необуздан дупитер ;D
Особено е романтично като ти вали на главата или като духа вятър и ти разваля прическата  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Ноември 12, 2013, 05:05:34 pm »
Инфантилно.Пък и обикновено мъжете,които въртят педалите дори и на заведения не сядат.Предпочитат пейките в парка

Ах, романтика под лунна свелина! А представяш ли си велосипедистът да се окаже със скрит невиждан досега потенциал и да ти покаже къде изгряват и залязват звездите на пейката?  :P  :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #24 -: Ноември 12, 2013, 05:06:50 pm »
Закуска на тревата-любима картина :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #25 -: Ноември 12, 2013, 05:27:23 pm »
Особено е романтично като ти вали на главата или като духа вятър и ти разваля прическата  :blink:

Ти пък за една прическа ли си ? Една жена е много по-секси, когато е с разпиляна от вятъра коса, отколкото ако изглежда все едно току що е излязла от фризьорския салон, че да го е страх мъжа да й погали и разроши косата, ако това и е толкова супер важно, сакън да не й развали прическата. ;D Ако пък вали може да се скриете заедно под общ чадър. Става едно такова задушевно ...

« Отговор #26 -: Ноември 12, 2013, 05:29:29 pm »
Инфантилно.Пък и обикновено мъжете,които въртят педалите дори и на заведения не сядат.Предпочитат пейките в парка

Ах, романтика под лунна свелина! А представяш ли си велосипедистът да се окаже със скрит невиждан досега потенциал и да ти покаже къде изгряват и залязват звездите на пейката?  :P  :97:

;D ;D ;D Наистина има логика за това с колелото. Сякаш и аз не харесвам такива мъже,дори познати такива нямам  ;) Всъщност имам един такъв като се замисля и е адски отвратително същество  ;D Постоянно говори за йога и разни пречиствания, има някаква негова си философия и живее абсолютно в измислен свят. Заинтересуван от айкидо и Стивън Сегал - чак маниакално много  :-\
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #27 -: Ноември 12, 2013, 06:12:31 pm »
Здравейте и от мен!

Съвсем нова съм както във форума, така и в тази сложна наука! :) Относно чувствата - аз съм с луна в скорпион, асцендент водолей и слънце в дева. Честно казано съм много, наистина много чувствителна. Отдавам го на луната в скорпион. Много тежко преживявам любовните разочарования, професионалните също. :'( Опитвам се винаги да си ги прикривам емоциите.:mellow:  Понякога хората, които не ме познават, казват, че съм студена и незаинтерисована, а когато ме опознаят, казват, че реално никога не са ме познавали.  :unsure:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #28 -: Ноември 12, 2013, 06:31:17 pm »
Аз също бих предпочела разходка пред ресторант. Ресторанта е скучно, какво ще седим и ще ядем...друго е да прояви въображение е да ме заведе някъде да гледам я звезди, я залез, я море, я планински връх. От луната в стрелец е ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #29 -: Ноември 12, 2013, 06:43:54 pm »
Браво момичета, за пореден път ме очароваха коментарите Ви!

Нямах достъп до форума за няколко дни, мисля не съм била само аз...

Както и да е, по темата, да Ви разкия малко повече за човека.

Той е много здържан от към чувства, но не от към емоции, моля да не бъркаме двете неща. Избухлив е, този тип емоции ги показва. Става много отворен когато се понапие, приятно пиянство има, защото ми звъни и ми говори как трябва да организирам сватбата ни (ние сме от 6 месеца заедно?!) и колко много ме обичал, и как аз съм била перфектната партньорка. Факт е че имаме хубава синастрия, моята Луна също е в Близнаци, но аз съм много емоционална, защото имам водно слънце. Но абсурден е факта, че когато не е пиян, такъв тип емоции и думи даже не мога и да си мечтая да чуя, такива каквито чувам, като удари 1-2 питиета...

Не че не ме устройва така, баланса е супер. Аз съм емоционална, а той не е.. Но ми пречи факта, че не се чувствам специална, когато някой не ми го припомня с думи от време на време...

Имам приятелка Водолей, адски сдържан човек! Евала и правя! Приятелят и е Козирог и са наистина уникална двойка. Тя е най-сдържаният човек, когото познавам, след 12 години приятелство, само пред мен се открива, но на мен Асц. ми е във Водолей и си допадаме.

За разлика от горе споменатото, аз със моят въздух на Луна,Венера и Асц. и Слънце и Мерк в Рак - борбата е безмилостна. Водата надделява...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #30 -: Ноември 12, 2013, 07:26:40 pm »
Аз също бих предпочела разходка пред ресторант. Ресторанта е скучно, какво ще седим и ще ядем...друго е да прояви въображение е да ме заведе някъде да гледам я звезди, я залез, я море, я планински връх. От луната в стрелец е ;)

ааа..НЕ
тук определено не съм съгласен
по-точно..имам и друга гледна точка

и аз съм с огнена Луна, че и с Антарес..
но лично - предпочитам да говоря истории
които са свързани с въпросните места и све

но повече обичам лукса и комфорта на кожено сепаре,
вместо да се чудя защо хората ми огладняват и изостават...

Crabby...знаех, че приятеля ти е телец, но мислих, че е наборче 89  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 12, 2013, 08:26:16 pm »
Няма нищо срамно човек да се придвижва с градския тр-рт, ако не може да кара колело :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Ноември 12, 2013, 08:45:44 pm »

Ако на планинския връх има необуздан секс под звездите, няма комари и други летящи и пълзящи твари, предпочитам тази опция пред ядене на ресторант. От храна спомен няма, всички знаем къде отива после.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Ноември 12, 2013, 08:52:33 pm »
Няколко от моите преподаватели в университета идваха на работа с колело, при все че имаха академични титли пред името си и вземаха много големи заплати.Не е изненада публичния транспорт тук да се ползва дори и от известни политици, хора от шоу бизнеса и т.н., които обикновено имат по няколко скъпи коли.

Това ОБАЧЕ в много напреднала европейска страна, нямаща нищо общо с криворазбраният манталитет на българите.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #34 -: Ноември 12, 2013, 08:56:08 pm »

Ако на планинския връх има необуздан секс под звездите, няма комари и други летящи и пълзящи твари, предпочитам тази опция пред ядене на ресторант. От храна спомен няма, всички знаем къде отива после.  ;D
Е,сега пък съвсем без храна..само с прана..Нали Дебелогъзчо ми шефче на АС,та по-ми допада малка трапеза под звездите.Ей тъй на одеалце,като пикник с хладилна чанта за напитките.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Ноември 12, 2013, 08:56:17 pm »
Това ОБАЧЕ в много напреднала европейска страна, нямаща нищо общо с криворазбраният манталитет на българите.

В България ако нямаш кола и скъп gsm, си никой. Може да живееш под наем, да си броиш стотинките, да нямаш пари за бензин и да си платиш сметката за телефона, но тези два атрибута са основополагащи за имиджа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Ноември 12, 2013, 08:57:40 pm »

Е,сега пък съвсем без храна..само с прана..Нали Дебелогъзчо ми шефче на АС,та по-ми допада малка трапеза под звездите.Ей тъй на одеалце,като пикник с хладилна чанта за напитките.

Най-вече хладилна чанта за напитките, а иначе може да изкараме и на гола прана  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #37 -: Ноември 12, 2013, 08:57:49 pm »
Аз намирам екологичното самосъзнание и загрижеността за здравето за едно от нещата, които правят един мъж привлекателен. Хората, които са обсебени от идеята за това да притежават скъпи, труднопобиращи се, създаващи проблеми, материални неща, вместо нещо просто, леко и по приятно, в пъти по-полезно, мисля че имат психологически проблем и отъждествяват себе си със стойността на закупените вещи. Кому е нужно да диша мръсен въздух, да изпуска ценни мигове в живота си по сивите улици в задръствания, като може да си хване велосипеда, да си покачи нивото на хромоните на щастието с хубавата тренировка, която ще направи, и пак да стигне навреме, за където се е запътил. А разходка сред природата, някакво със сладко одеало на тревата и много домашно приготвена храна - нищо не може да замени това усещане, дори и ресторанта на 10-звезден хотел. Много стана суетата на този свят, слугуването и хабенето на време за ненужни дейности, това ми е мнението. Нужно е да сме по-практични в решенията си и по-близо до природата, тогава, мисля, имаме един неизчерпаем източник на щастие, колкото и криво да е всичко останало в живота ни.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #38 -: Ноември 12, 2013, 09:04:36 pm »
Еми да може и само с хладилна чанта ,че топла бира не пия.Ако огладнея все ще намеря някой лешник или коренче,аз съм скромна..

« Отговор #39 -: Ноември 12, 2013, 09:09:19 pm »
Ха-ха-ха! И аз топла бира не пия, грехота е!