Здравей Гост

Чувства трябват, а такива липсват

• 136 Отговора
  • 17977 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Чувства трябват, а такива липсват
« Отговор #80 -: Ноември 13, 2013, 10:49:26 am »
извод за мъжете - нямаш кола- няма чукане

Хаха, Венерче, ние досега за какво си говорехме?  ;D

Опъваш чаршафи в колата и готово! Секс на екс.  ;D
с малко фантазия и на колелото става  ;D човек трябва да експериментира  ;)

Там не ти трябва и партньор, като махнеш седалката  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Ноември 13, 2013, 10:49:37 am »
Аз пък обожавам високите скорости. Ако някой ден изчезна завинаги, да знаете, че съм се научила да карам състезателно и съм се утрепала на някое рали. ;D

« Отговор #82 -: Ноември 13, 2013, 10:49:46 am »
Ще ви питам аз зимата на -20 градуса как се разхождате в парка с някой Луузър с колело,понеже не иска и да чуе за кафене  :blink: или по-скоро понеже е прекалено стиснат :) Честно ви казвам онзи с колелото,който познавах я караше да се разхождат в парка зимата,не щеше и да чуе за кафенета и даже след месец и предложи да скъсат,че трябвало да събира пари за друго колело  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Asol

• 4140
« Отговор #83 -: Ноември 13, 2013, 10:50:41 am »
Дрийм, ако мъжът ти е възпрепятстван по някакъв начин да те вземе от работа, ти в работата ли ще спиш ?  :P ;D

Чувствата се показват с поведение и отношение. "Звезди" на думи всеки може да сваля.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #84 -: Ноември 13, 2013, 10:51:55 am »
Като Лили  заговори за кучета ,навремето за малко да ме опъне едно коли..Имах кокер и на тръгване от градината се навеждам да му закача повода,тогава се появи едно голямо коли,прихвана ме за кръста и почна да ми диша тежко в ухото ;DВ първия момент не можех да повярвам на абсурда,а после изпаднах в истерия от смях..Всички стопани се посмяхме дружно.. ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #85 -: Ноември 13, 2013, 10:53:35 am »
Бе чета, чета и стигам до извода, че съм Истински Мъж - и кола си имам и си я карам с Кеф, и терен си имам, и колело даже си имам за разкош, не отбирам ни от грим, ни от маникюр, не ми дреме за кафенета и заведения от тийн периода насам, само един Голям си нямам  ;D

Само не знам щото си карам и колата и колелото Куул ли съм или Лузър?? Обърках се  ;D ;D

« Отговор #86 -: Ноември 13, 2013, 10:53:43 am »
Дрийм, ако мъжът ти е възпрепятстван по някакъв начин да те вземе от работа, ти в работата ли ще спиш ?  :P ;D

Чувствата се показват с поведение и отношение. "Звезди" на думи всеки може да сваля.
Ами за 2 години само 3-4 пъти не ме е взел...Така и така след като ме вземе от работа излизаме някъде,затова и си го чакам.Няма смисъл да се прибирам като така или иначе излизаме.Дали ще е на кафе,дали ще е на ресторант,дали ще е на кино или на разходка по центъра или пък в мола-все тая.Обичаме да сме навън...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Ноември 13, 2013, 10:54:12 am »
Ще ви питам аз зимата на -20 градуса как се разхождате в парка с някой Луузър с колело,понеже не иска и да чуе за кафене  :blink:

Дрийм, на всякакви лузъри съм попадала, но с такива още нямам опит, тъй че ще се въздържа от коментар  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #88 -: Ноември 13, 2013, 10:56:50 am »
Дрийм, може ли да кажеш мъжа ти каква Луна има и къде попада ?

« Отговор #89 -: Ноември 13, 2013, 10:57:14 am »
Аз съм се оплаквала точно от обратното - на -10 не може да излезе навън да се види с жената, която се кълне, че обича (демек с мен), защото му е много студено и се страхува да не настине. Жалко, че в онзи момент не знаех все още кой е Беър Грилз. ;D Естествено, че връзката ни не продължи дълго - бяхме много различни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Ноември 13, 2013, 10:57:21 am »
Като Лили  заговори за кучета ,навремето за малко да ме опъне едно коли..

Хаха, и моето беше коли! И бях го научила да се качва по краката  ;D - идва някое гадже у нас и познай какъв цирк се изнася.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #91 -: Ноември 13, 2013, 10:58:02 am »
Ще ви питам аз зимата на -20 градуса как се разхождате в парка с някой Луузър с колело,понеже не иска и да чуе за кафене  :blink: или по-скоро понеже е прекалено стиснат :) Честно ви казвам онзи с колелото,който познавах я караше да се разхождат в парка зимата,не щеше и да чуе за кафенета и даже след месец и предложи да скъсат,че трябвало да събира пари за друго колело  :rolf:
Джъст, не се хаби да им обясняваш. На повечето няма как да им върже мъж със самочувствие и успял материално и умствено. Остави ги при лузърите живеещи в крайни квартали и най най нйа ама най голямото им постижение в живота им да бъде БАН или колко книги са чели, а дали са ги чели(защото само да прочетеш и зпомниш заглавието не е достатъчно) ми това е, няма как да те разберат, пореди гореизложеното!
А любимият ми хотел е Мариот, ако сте чували де..:)на едно место по света съм го посещавал-Израел Ейлат...Но няма значение...И любимата ми кола е БМВ Гранд туризмо...ама какво да се обясбявам. Айде със здраве..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #92 -: Ноември 13, 2013, 10:58:45 am »
Дрийм, може ли да кажеш мъжа ти каква Луна има и къде попада ?
Луната му е в Риби,във 2-рия му дом намаляваща,Попада в мой 7-ми дом

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #93 -: Ноември 13, 2013, 10:59:55 am »
Като Лили  заговори за кучета ,навремето за малко да ме опъне едно коли..

Хаха, и моето беше коли! И бях го научила да се качва по краката  ;D - идва някое гадже у нас и познай какъв цирк се изнася.
Пфу,явно  и това е било обучено за секс манияк.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #94 -: Ноември 13, 2013, 11:01:37 am »
Бе чета, чета и стигам до извода, че съм Истински Мъж - и кола си имам и си я карам с Кеф, и терен си имам, и колело даже си имам за разкош, не отбирам ни от грим, ни от маникюр, не ми дреме за кафенета и заведения от тийн периода насам, само един Голям си нямам  ;D

Само не знам щото си карам и колата и колелото Куул ли съм или Лузър?? Обърках се  ;D ;D

Ирина, колко пъти сме стигали до извода, че сме мъже?  ;D
И аз много обичам шофирането. Дива страст.
Гримове обичам.

Краби, Луна в Близнаци и в 11 дом, емоциите не са обсесивни. А иначе буквално може да разчетеш защо показва любовта си(Венера) след 1-2 питиета(Нептун).  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Ноември 13, 2013, 11:02:31 am »

Като се събереш с петодомен стелиум и осмодомна Луна, опънати от Плутон, какъв да си и какъв ще станеш?  ;D Те и котките ми са със странни поведенчески реакции, явно така им въздействам, въпрос на синастрия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #96 -: Ноември 13, 2013, 11:03:05 am »

Като се събереш с петодомен стелиум и осмодомна Луна, опънати от Плутон, какъв да си и какъв ще станеш?  ;D Те и котките ми са със странни поведенчески реакции, явно така им въздействам, въпрос на синастрия.
  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #97 -: Ноември 13, 2013, 11:09:07 am »
Не разбирам защо кучетата и котките искат да ме бебенчат по крайниците..И аз ги харесвам,ама за тая цел предпочитам себеподобни :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #98 -: Ноември 13, 2013, 11:09:49 am »
Дрийм, по метода на производните домове - твоята Луна се нанима в пети производен на партньора - темите на 5/11 би трябвало да са тези, в които взаимно се чувствате добре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Ноември 13, 2013, 11:12:46 am »
Моята Луна като е във втори производен на партньора само за пари ли ще си говорим? Или може да създадем печеливш тандем - от мен идеи колкото искаш, но ми трябва някой луд да ги въплъти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.