Здравей Гост

Чувства трябват, а такива липсват

• 136 Отговора
  • 17958 Прегледи
Re: Чувства трябват, а такива липсват
« Отговор #100 -: Ноември 13, 2013, 11:13:05 am »
Дрийм, по метода на производните домове - твоята Луна се нанима в пети производен на партньора - темите на 5/11 би трябвало да тези, в които взаимно се чувствате добре.
Ами кои са тези теми? Обичаме сме и сме най-добри приятели,обичаме да сме навън,да е забавно,да се шегуваме...А като се приберем вечер -гледаме филми-задължително! Особено трилъри! Ходим на кино,на цирк,на театър,на кафенца,някой път на ресторант,обикаляме магазините за дрехи и постоянно се шегуваме,постоянно се смеем.Явно 5-11 е добре...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #101 -: Ноември 13, 2013, 11:14:32 am »
Не разбирам защо кучетата и котките искат да ме бебенчат по крайниците..И аз ги харесвам,ама за тая цел предпочитам себеподобни :P

Котките са си такива. Умилкването в краката им е в природата.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #102 -: Ноември 13, 2013, 11:35:38 am »
Дрийм, ако мъжът ти е възпрепятстван по някакъв начин да те вземе от работа, ти в работата ли ще спиш ?  :P ;D

Чувствата се показват с поведение и отношение. "Звезди" на думи всеки може да сваля.
Ами за 2 години само 3-4 пъти не ме е взел...Така и така след като ме вземе от работа излизаме някъде,затова и си го чакам.Няма смисъл да се прибирам като така или иначе излизаме.Дали ще е на кафе,дали ще е на ресторант,дали ще е на кино или на разходка по центъра или пък в мола-все тая.Обичаме да сме навън...

Той май живееше с майка си или бъркам?

« Отговор #103 -: Ноември 13, 2013, 11:37:12 am »
Дрийм, ако мъжът ти е възпрепятстван по някакъв начин да те вземе от работа, ти в работата ли ще спиш ?  :P ;D

Чувствата се показват с поведение и отношение. "Звезди" на думи всеки може да сваля.
Ами за 2 години само 3-4 пъти не ме е взел...Така и така след като ме вземе от работа излизаме някъде,затова и си го чакам.Няма смисъл да се прибирам като така или иначе излизаме.Дали ще е на кафе,дали ще е на ресторант,дали ще е на кино или на разходка по центъра или пък в мола-все тая.Обичаме да сме навън...

Той май живееше с майка си или бъркам?
С майка си и баща си,но те се изнасят напролет като ни помогнат с ремонта за апартамента.

« Отговор #104 -: Ноември 13, 2013, 01:17:02 pm »
Гледай си работата! Никой не ме е плюл на лична и никой не ми се е подигравал-ако визираш Калоян и глутницата му! Гледай си дебелия гъз и грозния плешив мъж и не ми се прави на интересна,мърло! И внимавай с мен,ясна ли съм,пръдло такава! Аре бай,селска пръчко!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Ноември 13, 2013, 01:25:14 pm »
Момичета, що се карате за глупости?

Кой има кола, кой колело, кой спи по пейките, а кой в Хилтън... има ли значение? Темата е друга. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #106 -: Ноември 13, 2013, 01:27:37 pm »
Хора,баща ми и брат ми имат днес и утре рожденни дни,ама аз се притесних,че изглеждат несериозно  с колела и сега ходих до Метро да гледам за ролери.Някак по-добре ми звучи от скейборд. ;D

« Отговор #107 -: Ноември 13, 2013, 01:29:35 pm »
Момичета, що се карате за глупости?

Кой има кола, кой колело, кой спи по пейките, а кой в Хилтън... има ли значение? Темата е друга. :)
Пощръкляла е от злоба и ревност милата.Лятото се бяхме разбрали да излизаме и като и казах да вземем и мъжете с нас спря да ми пише и ме изтри от фейсбука си.Явно я е страх да го запознава с жени! Сакън-едва ли някоя е примряла за него! :blink: Пък и аз не се карам с никой-тя първа ме нападна! Хората ми се подигравали-бла бла! Тези,които искам да ме харесват-ме харесват и това ми е достатъчно!

*

Asol

• 4140
« Отговор #108 -: Ноември 13, 2013, 01:30:14 pm »
А за тротинетка какво ще кажете ....или за кон ?  ;D

« Отговор #109 -: Ноември 13, 2013, 01:31:11 pm »
Хора,баща ми и брат ми имат днес и утре рожденни дни,ама аз се притесних,че изглеждат несериозно  с колела и сега ходих до Метро да гледам за ролери.Някак по-добре ми звучи от скейборд. ;D
Ми то няма лошо да въртят колета бе,аз лично също бих си взела за здраве и поддържане на форма.Но не и като основно превозно среддство.Въпрос на вкус  :blink:

« Отговор #110 -: Ноември 13, 2013, 01:31:47 pm »
Сънили, майната, щом се знаете, следващия път при среща й изтрещи два шамара през лицето, ама така, че кръв да плюе. Тая с хуй да я сочиш и то само, ако си го мразиш.
Нека ми изтрие 2 шамара-нека заповяда само!  :blink: Чакам с отворени обятия дебелогъзата госпожа с плешивия безработен съпруг-нека дойдат! Чакам ги!  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #111 -: Ноември 13, 2013, 01:35:35 pm »
Усещате ли как днес всички са полудели?Бакхус май тръгна директен и ни запени галактиките ;D

« Отговор #112 -: Ноември 13, 2013, 01:37:41 pm »
Гледай въпросният съпруг да не разбере какви ги говориш, защото ще те смаже в ъгловото ти долнопробно магазинче!
Май не си запозната с името му в този град, но така или иначе ти си а психиатър и на теб човек не трябва да ти обръща внимание, има си компетентни органи, по щастлива случайност до работното ти място ;D
Чакам го съпруга ти! Нека дойде!  :blink: И нещо бъркаш мястото,ама карай  ;D Хубав ден от мен!  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #113 -: Ноември 13, 2013, 01:50:09 pm »
Не знам дали ще помогне,но искам да поздравя всички с любимата си мантра за любов и вселенска хармония.Слушам я всеки ден,вълшебно красива www.youtube.com/watch?v=DT5WSQjhjkg

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Ноември 13, 2013, 02:07:05 pm »
Усещате ли как днес всички са полудели?Бакхус май тръгна директен и ни запени галактиките ;D

На 11ти нали беше стационарен и тръгна директно? Тогава не отчетох никакви ексцесии, но нали е във фиксиран знак  ;D - може да има забавена реакция. Сега на който каквото му аспектира в натала, да вземе да се сниши за няколко дни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #115 -: Ноември 13, 2013, 02:31:25 pm »
Леле има престрелки гледам и жени плашат други жени с мъжете си...мале мале...
Вместо да пеят...Дамаджани се леят и пияници пеят...те съсссскат като котки...
Момичета нека вашите момчета направят боксов двубой де...а победителят ще се срещне с мен...Таф ли сте на офертата..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Ноември 13, 2013, 02:34:01 pm »
Не бе, Нериле, ние тук за секс в палатки си говорим.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #117 -: Ноември 13, 2013, 02:35:22 pm »
Не бе, Нериле, ние тук за секс в палатки си говорим.  ;D
Видях всичко, ама какво пречи да плескам двама непослушковци..:)))
Отдавна не съм го правил...какво да ти кажа...Секс в палатка не съм правил, ако ти или някой друг го е правил нека сподели...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Ноември 13, 2013, 02:40:16 pm »
В палатка и аз още не съм.  ;D

Само веднъж в живота съм ходила на палатка, но сексът ми се размина там.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #119 -: Ноември 13, 2013, 02:49:00 pm »
А сръбска музика имаше ли...хихихихи
Съни, ти само пишеш за съпруга ти..!Чест и почитания, ама с какъв бизнес се занимава, ако не е тайна, за имам много приятели в Пловдив и може да се познаваме..Интересно ми е..?