Здравей Гост

bial 4ervei

• 10 Отговора
  • 3422 Прегледи
*

s_altanov

bial 4ervei
« -: Юни 05, 2006, 12:57:16 am »
kakvo ozna4ava ot kojata ti da izlizat dulgi beli 4ervei???
Molia ako niakoi znae da mi napi6e na s_altanov@abv.bg

*

Bimbo

bial 4ervei
« Отговор #1 -: Юни 05, 2006, 05:21:10 am »
A bi li kazal koga si go sunuval tova?Ot koq 4ast na tqloto ti izlizaha ot kojata tezi 4ervei??

*

Lillie

• 30532
bial 4ervei
« Отговор #2 -: Юни 05, 2006, 10:24:16 am »
Цитат
Зависи откъде излизат...  :rolleyes:  ;)  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lin

• *
  • 96
bial 4ervei
« Отговор #3 -: Юни 06, 2006, 11:47:13 am »
Цитат
Аз съм сънувала такъв сън, но за брат ми.
Не мога да кажа какво е означавал, но беше потресающо гадно.

Слава Богу си е жив и здрав!
Сънят беше преди повече от 6-7 години.

*

АН

bial 4ervei
« Отговор #4 -: Юни 06, 2006, 02:33:53 pm »
Цитат
Аз съм сънувала такъв сън, но за брат ми.

В последно време няколко пъти ми прави впечатление, че хората, четящи в тоя форум, сякаш сънуваме едни и същи неща. Наскоро някой пишеше за счупени чаши - аз тия нощи сънувах такива.

А някой преди няколко дни пак беше сънувал нещо от твоя репертоар :)  

*

lin

• *
  • 96
bial 4ervei
« Отговор #5 -: Юни 06, 2006, 04:59:18 pm »
Ами да, АН!
Това си беше отдавнашна твоя теория, която явно се потвърждава  :D
Настройваме се някак подсъзнателно.

Аз пък напоследък си се ядосвам /силно казано де/, че сънувам все едни такива разпокъсани сънища, с хора, които или не познавам, или са от праисторическото  ;)  ми минало...
Пък си имам важни неща на главата - що не вземе нещо покрай тях да се завърти?!  :angry:

Обаче стигнах до поредното доказателство на отдавнашно мое наблюдение.
Винаги, когато посещавам дома на родителите ми, спя на леглото от детските си години. И винаги сънувам много обезпокоителни сънища, касаещи настоящия ми живот. Обичайно отразяват неща, които са крайно нежелателни да се случват в реала.
Явно там /в дома на родителите ми/ е пренаселено от ония същества, за които г-н Jinom ми разказа :D
Там им се е отворил завиден апетит и здраво похапват от енергията ми  :D  :D  ;)

Друго какво може да се даде като обяснение?

При теб какво 'донесоха' счупените чаши?  

*

АН

bial 4ervei
« Отговор #6 -: Юни 06, 2006, 05:33:35 pm »
Цитат
Ами да, АН!
Това си беше отдавнашна твоя теория, която явно се потвърждава  :D
Настройваме се някак подсъзнателно.

Аз пък напоследък си се ядосвам /силно казано де/, че сънувам все едни такива разпокъсани сънища, с хора, които или не познавам, или са от праисторическото  ;)  ми минало...
Пък си имам важни неща на главата - що не вземе нещо покрай тях да се завърти?!  :angry:

Обаче стигнах до поредното доказателство на отдавнашно мое наблюдение.
Винаги, когато посещавам дома на родителите ми, спя на леглото от детските си години. И винаги сънувам много обезпокоителни сънища, касаещи настоящия ми живот. Обичайно отразяват неща, които са крайно нежелателни да се случват в реала.
Явно там /в дома на родителите ми/ е пренаселено от ония същества, за които г-н Jinom ми разказа :D
Там им се е отворил завиден апетит и здраво похапват от енергията ми  :D  :D  ;)

Друго какво може да се даде като обяснение?

При теб какво 'донесоха' счупените чаши?
Тия сънища с повечко хора или пък обезпокоителните, сякаш идват, когато Сатурн действа :)

Могат да се свържат с отговорности, разграничаване, пресейване на разните важни неща, да не би да ги забравим и да се откъснем от тях :)

То и аз сънувам в последните месеци все почти обикновени сънища с най-обикновени хора - повечето познати :)
Може би прекаляваме с мисли за себе си и подсъзнанието ни подсеща, че трябва да се виждаме в по- общ контекст, за да не нарушим без да искаме баланса - светът не се върти само около Аза ни, но върви го доказвай на Аза :D  

*

lin

• *
  • 96
bial 4ervei
« Отговор #7 -: Юни 07, 2006, 09:15:08 am »
Цитат
Може би прекаляваме с мисли за себе си и подсъзнанието ни подсеща, че трябва да се виждаме в по- общ контекст, за да не нарушим без да искаме баланса - светът не се върти само около Аза ни, но върви го доказвай на Аза biggrin.gif

Така е. Но когато и на физическо ниво АЗ-ът те дърпа да се занимаваш с него?! :ph34r:
Не можем да го лишим съвсем от внимание.

Като каза за действащ Сатурн, чудех се дали пак той ме отвежда до зъболекарския кабинет?!
Най-вероятно... с тази му отдавнашна квадратура с Юпитер.  

*

АН

bial 4ervei
« Отговор #8 -: Юни 07, 2006, 09:20:36 am »
Цитат
Цитат
Може би прекаляваме с мисли за себе си и подсъзнанието ни подсеща, че трябва да се виждаме в по- общ контекст, за да не нарушим без да искаме баланса - светът не се върти само около Аза ни, но върви го доказвай на Аза biggrin.gif

Така е. Но когато и на физическо ниво АЗ-ът те дърпа да се занимаваш с него?! :ph34r:
Не можем да го лишим съвсем от внимание.

Като каза за действащ Сатурн, чудех се дали пак той ме отвежда до зъболекарския кабинет?!
Най-вероятно... с тази му отдавнашна квадратура с Юпитер.
Аз, със Сатурн на ІС, най-старателно си пломбирах две кариесчета миналата седмица :)

А ти... :D  - ами може и да е по други причини :D  - в смисъл, че сега май се естествени евентуални проблемчета със събите и без Сатурн - калцият може би да отива за друго :)  

*

lin

• *
  • 96
bial 4ervei
« Отговор #9 -: Юни 07, 2006, 09:25:46 am »
Цитат
А ти... biggrin.gif - ами може и да е по други причини biggrin.gif - в смисъл, че сега май се естествени евентуални проблемчета със събите и без Сатурн - калцият може би да отива за друго smile.gif

Права си, разбира се!  :D
Ще го преживея в името на това!  :)  ;)  

*

Guest

bial 4ervei
« Отговор #10 -: Юни 12, 2006, 02:45:26 pm »
Цитат
 Според мен значи, че гледаш твърде много The X Files  ;)