Здравей Гост

Реших да сватосам Лили

• 520 Отговора
  • 82345 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Реших да сватосам Лили
« Отговор #20 -: Ноември 15, 2013, 11:44:50 am »
Други мой френдове ги е сполетявало същото зло, така да знаеш..:(

Хубавец бил, но да го видим първо на живо.  ;D

На офисния Близнак така и не му се усмихна късметът. Тая вечер щяха да ме канят на салса парти, май няма да му се случи в този живот... Голяма грешка направи тоя - тръгна да ми разказва, че на вилата има голямо куче, което гони котки и му ги носи мъртви.  :angry:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Ноември 15, 2013, 11:49:30 am »
Ами тя котките и кучетата ги е обучила-ще го опънат!

Надявам се да не е много срамежлив и да не го притесняват шест чифта наблюдаващи очи.  ;D

Малкото коте още се заиграва, гони разни топченца. Ще трябва да се внимава.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #22 -: Ноември 15, 2013, 11:58:41 am »
Тук бая астрологично го давате.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Ноември 15, 2013, 12:00:15 pm »
Тук бая астрологично го давате.  ;D

Време е да се сбъднат прогнозите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Ноември 15, 2013, 12:07:01 pm »
Други мой френдове ги е сполетявало същото зло, така да знаеш..:(

Хубавец бил, но да го видим първо на живо.  ;D

На офисния Близнак така и не му се усмихна късметът. Тая вечер щяха да ме канят на салса парти, май няма да му се случи в този живот... Голяма грешка направи тоя - тръгна да ми разказва, че на вилата има голямо куче, което гони котки и му ги носи мъртви.  :angry:
И верно ли заради това те отблъсна? Ти си знаеш де ама ми звучи странно..
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #25 -: Ноември 15, 2013, 12:14:54 pm »
Протоколно да питам, откъде тая мода да си забелвате датата? Какво лошо има във вибрация 9, питам аз?! Като има карта, има и дата, трябва ли да се заглавикваме с ректификации и пр. :) Само ми човъркате детективския скорпионски инстинкт :)

Лили, ти ли приемаш заявките, или Марая ти е импресарио? :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Ноември 15, 2013, 12:17:38 pm »
И верно ли заради това те отблъсна? Ти си знаеш де ама ми звучи странно..

Не само с това, но отношението към котките и много важен фактор. Това е като да те вземат с деца от предишния брак. Ако не приема котките ми, не приема и мен. ;D Надявам се да не ми се падне някой, който обича да развъжда тарантули и по същия начин държи да ги приема като членове на нашето семейство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 15, 2013, 12:20:59 pm »
Протоколно да питам, откъде тая мода да си забелвате датата?

Забелвам си датата, за да не ви разпалвам излишно любопитството, да не се знае къде съм родена.  :blink:

Марая ми е пиарът, всички въпроси - към нея.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Ноември 15, 2013, 12:22:28 pm »
Напоследък се улавям как си мисля за котарака,който живее при майка на терасата.Тъжно ми е за него,мисля си,че е самотен.Когато отида да го видя някой път така се държи,сякаш съм неговата единствена надежда.Опитах се да говоря с моя мъж да го вземем да живее с нас,ама не иска,въпреки,че обожава котките.Притеснява се,че котарака е голям разбойник...Няма ли някоя добра душа тук,която да го приюти? Чисто бял персиец с две различни очета... :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2013, 12:27:38 pm »
Моля ти се, не ми го пращай по пощата в колет.  ;D

Вече като минавам някъде и чуя котешко пищене на улицата, направо си запушвам ушите и побягвам, за да не приютя поредното безстопанствено коте в нас.

Но има и по-тежки случаи от моя  ;D - една моя приятелка беше направила комуна в тях, прибираше някакви бездомници от улицата, мъжът й бе Овен с Луна във Водолей, но и той не издържа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #30 -: Ноември 15, 2013, 12:37:17 pm »
Протоколно да питам, откъде тая мода да си забелвате датата?
Забелвам си датата, за да не ви разпалвам излишно любопитството, да не се знае къде съм родена.  :blink:

Марая ми е пиарът, всички въпроси - към нея.  :rolf:

Е не се получава  ;D Мястото още не съм уцелил, MC ми бяга със 7–8°. Кучето симпатяга ли е? За котките не питам, с тях само се подушваме и всичко е ясно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 15, 2013, 12:48:16 pm »
Няма как да го нацелите по тия географски ширини :))

Кучета нямам вече, само глутница разглезени персийски котки :) Надявам се, че сред кандидатите няма астматици, ще ги изкарам да кихат пред вратата :))

Набъбва и моята темата, вече имам си остров и аз :)) да му се не види на ексхибизионизма :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #32 -: Ноември 15, 2013, 01:10:40 pm »

Не само с това, но отношението към котките и много важен фактор. Това е като да те вземат с деца от предишния брак. Ако не приема котките ми, не приема и мен.

Аз бях така с кучетата. Живея в къща и имах 3, лека им пръст на половината  ;) Бившият ми съпруг харесваше само едното. А това, което ме гледаше като господар, не харесваше него  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #33 -: Ноември 15, 2013, 01:14:27 pm »
Няма как да го нацелите по тия географски ширини :))

Кучета нямам вече, само глутница разглезени персийски котки :) Надявам се, че сред кандидатите няма астматици, ще ги изкарам да кихат пред вратата :))

Набъбва и моята темата, вече имам си остров и аз :)) да му се не види на ексхибизионизма :)

Сетих се, при толкова приближени оси… първото предположение беше Варна, последното — десет градуса по на север :) Имаш много хубав съвпад на Юпитер и Лилит, става интересно… Каква е тая заигравка с островите? :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Ноември 15, 2013, 01:28:34 pm »
Имаш много хубав съвпад на Юпитер и Лилит, става интересно…

Юпитер в съвпад с Лилит в Телец може да се интерпретира по различен начин – кинти, алчност, артистична натура, склонност към хедонизъм... Но може да описва и партньорът какъв ще е (“невиноватая я, он сам пришел!“  ;D /култова фраза от един филм).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #35 -: Ноември 15, 2013, 01:54:30 pm »
Под "хубав" едва ли имам предвид алчната страна. Артистична натура, склонност към хедонизъм — идваме си на думата :) Нещо вярно? Интерес към тантра?

Аха, "шампанское по утрам пьют только аристократы и дегенераты" също :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Ноември 15, 2013, 02:07:07 pm »
С тантра не съм се занимавала още, но понякога ми се случва да левитирам :)) и без това по хороскоп тантрист ми се пада, ще наваксам :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #37 -: Ноември 15, 2013, 02:16:34 pm »

« Отговор #38 -: Ноември 15, 2013, 02:33:26 pm »
С тантра не съм се занимавала още, но понякога ми се случва да левитирам :)) и без това по хороскоп тантрист ми се пада, ще наваксам :))

Ама гола и с разпусната коса ли? :)) От едното до другото разстоянието не е голямо…

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Ноември 15, 2013, 02:39:31 pm »
Ама гола и с разпусната коса ли? :)) От едното до другото разстоянието не е голямо…

Пускам си косите, бъркам в контакта, после яхвам метлата и отлитам за вещерско парти, като в "Мастер и Маргарита" (ако си чел).
Всъщност вещиците в народния фолклор мъже са яхвали, превръщайки ги в прасета. Яздили ги до несвяст, летейки стремително в небето, после ги захвръляли на някоя горска ливада да издъхнат или да бъдат поругани от горски нимфи. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.