Щом се спиртосва,явно все намотан ходи и не може да си вдигне главата.
Цитат на: remedeos в Ноември 17, 2013, 03:49:27 pmЩом се спиртосва,явно все намотан ходи и не може да си вдигне главата.За какво ми е такъв смок, дето не си вдига главата!? Да му свиря на флейта, за да се надигне като кобра от кошница. Sonic, твоя смок обича ли музиката?
И музика много обича, особено да му свирят на флейта — как позна?
Хайде,хайде-те са глухи.
Цитат на: remedeos в Ноември 17, 2013, 04:57:03 pmХайде,хайде-те са глухи.Глухи са пепелянките, това е специален космат смок с афинитет към музиката
Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 17, 2013, 04:52:49 pmИ музика много обича, особено да му свирят на флейта — как позна? Ако ни съвпаднат и музикалните вкусове, всичко ще се нареди по ноти, като във Виенската филхармония.
Диригентът ще си ти, аз ще съм оркестърът.
Лили на такъв смок,освен да му смъкнеш кожата за направата на вещерско сутиенче,не виждам за кво друго става.
Цитат на: remedeos в Ноември 17, 2013, 05:11:17 pmЛили на такъв смок,освен да му смъкнеш кожата за направата на вещерско сутиенче,не виждам за кво друго става.Т'ва е смок бе, чедо, не анаконда!
Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 17, 2013, 05:13:44 pmЦитат на: remedeos в Ноември 17, 2013, 05:11:17 pmЛили на такъв смок,освен да му смъкнеш кожата за направата на вещерско сутиенче,не виждам за кво друго става.Т'ва е смок бе, чедо, не анаконда!Споко, на мен пет метра кожа не ми трябва, важен е пълнежът!
Цитат на: remedeos в Ноември 17, 2013, 05:11:17 pmЛили на такъв смок,освен да му смъкнеш кожата за направата на вещерско сутиенче,не виждам за кво друго става.Вещерска прашка ще направя от него, ако не слуша
Мм, за къде ти е нужен пълнежът?
Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 17, 2013, 05:19:08 pmМм, за къде ти е нужен пълнежът? За яйчицата, които ще се мътят.
А случайно някой таралеж не ти ли се намира? Можем да го запознаем с моята невестулка. Ако ще правим зоокът, да има повече добичета, казвам аз.