Здравей Гост

Бърз поглед към 2014

• 16 Отговора
  • 2591 Прегледи
Бърз поглед към 2014
« -: Ноември 17, 2013, 08:26:30 pm »
Хвърлям бърз поглед към следващата 2014та година - зимата под влияние на ретроградна Венера в Козирог - дръжте се Козирози,Везни и Телци ;следва ретрограден Марс във Везни чак до пролетта - тест на Везни и Овни;лятото да дочакат Лъвовете, късметлийския Юпитер се мести на тяхна територия;а Скорпионите ще си отдъхнат от гостенина Сатурн едва в новогодишната нощ

*

Milkyway

• 3770
Re: Бърз поглед към 2014
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2013, 08:34:27 pm »
Много добре казано.
Благодарим ти!

Кажи нещо за рибите ;D

« Отговор #2 -: Ноември 17, 2013, 08:40:22 pm »
Риби продължават да са под влиянието на илюзорния Нептун и определено първото полугодие е по-позитивно за тях :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2013, 08:50:41 pm »
Риби продължават да са под влиянието на илюзорния Нептун и определено първото полугодие е по-позитивно за тях :)
Мерси!
А какво му е на второто полугодие?
Нещо лошо ли?

« Отговор #4 -: Ноември 17, 2013, 08:57:11 pm »
не, имайки предвид, че през първата половина половина на годината Юпитер продължава да подкрепя водните знаци :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Ноември 17, 2013, 09:11:01 pm »
Е да,това е ясно :blink:
Ох,какво ли ще правя като ми застане на АСто -юпитер.../в лъв/
Дали ще стана супер дебела? :o

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2013, 10:47:12 pm »
На мен Нептун отново ще ми застане върху Мерка - втори пореден солар. Вече ми писва.... там ми е и ЮЛВ. Предишния път смених работата уж за по-добра и още не мога да установя дали е по-добра наистина.
Догодина очаквам прогресивната Луна да мине МЦ и след това Юпитер. Прогресивния ми Марс ще съвпадне точно с пр. СЛВ, така че ще имам движение и по прогресии - каквото съм си заработила по 6 и 7 дом. Но ще е емоционално със сигурност, защото в солара Луна и Марс съвпадат на АЦ. Енергизиращо ще е явно  ;D
Вече съм на мнение, че няма лош аспект. Всичко се случва, за да преживеем аспектите по най-добрия за нас начин.

Да питам - на някой прогресивен ретрограден Юпитер сменял ли е посоката? Смяната на Юпитер е едно от най-важните събития, говорете ми хубави неща, че чакам златен дъжд да ме окъпе. Той ми е и Съдиспозитор на Слънцето  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #7 -: Ноември 17, 2013, 10:58:38 pm »
а за близнетата нещо за 2014 :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #8 -: Ноември 18, 2013, 08:13:35 am »
ыибите според мен са добре, и Юпитер и Сатурн правят тригони към слънцата. Не се случва често едновременно добри аспекти от двамцата.

Милки, виж си при предишни преминавания на Юпитер през асцедента какви събития си имала, не може да не са били значими.

При мен първото преминаване е когато ме приеха в гимназията (нови момчета ;D), втория път се омъжих. Сега имам бегла идея какво ще се случи, ам може пък и да се изненадам, знам ли ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #9 -: Ноември 18, 2013, 06:27:15 pm »
При мен ще се образува интересна ситуация - до пролетта Марс ще си стои ретрограден само в 5 ти дом , а Венера в 8 ми....може да се влюбя или в мен да се влюбят. Ще  е цяло чудо,ако не ме споходи любовта при такава конфигурация  :blink:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Ноември 18, 2013, 09:16:03 pm »
ыибите според мен са добре, и Юпитер и Сатурн правят тригони към слънцата. Не се случва често едновременно добри аспекти от двамцата.

Милки, виж си при предишни преминавания на Юпитер през асцедента какви събития си имала, не може да не са били значими.

При мен първото преминаване е когато ме приеха в гимназията (нови момчета ;D), втория път се омъжих. Сега имам бегла идея какво ще се случи, ам може пък и да се изненадам, знам ли ;)
Колко години назад трябва да върна? ;D
Тогава съм била младо яренце ;D Какво ли ми се е случвало.....може би нищо съществено....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Ноември 18, 2013, 09:21:56 pm »
Аааа да,сетих се.
Направих транзити за тогава.Било е 2002ра година август.Тогава имах прясна нова връзка.Та ,този човек художник,след два месеца,т.е през ноември и декември,ме заведе в Париж.

След това обаче-от януари 2003та почна ада.
Баба ми получи инсулт,с него се разделихме.....започнаха най-вече грижите по баба ми.
Тогава също взимах уроци/няма значение какви/,но не завърши добре.

Явно ,ми е донесло пътуване в чужбина точния съвпад на тр юпитер с АС.

Всъщност,при мен има нещо друго.При точния съвпад на тр юпитер с АС,се получава и тригон  с нептун У9 при мен :blink:
Дали няма пак да пътувам някъде???? Аххх как ми се ходи.....из Европата :rolleyes:
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 09:26:04 pm от Milkyway »

« Отговор #12 -: Ноември 20, 2013, 03:19:53 pm »
а за близнетата нещо за 2014 :)
За Вас Близнаци месеците февруари-март, юни-юли и октомври са с акцент поради ретроградността на управителя Меркурий - взимане на решения, получаване на предложения, разрешаване на недовършени задачи.Първите месеци на лятото минават и под егидата на Венера в знака ви, което е добро положение да блеснете във всички сфери.А след като Юпитер навлезе в Лъв/пак лятото/ ще удостои с подкрепа родените в първите седмици от периода на Близнак.Октомври е вероятно да срещнете повече съпротива, имайки в предвид, че Марс застава в опониращия ви Стрелец.А навръх Нова година най-ранните Близнаци ще усетят и тежката ръка на Сатурн в Стрелец, което всъщност ще се запази и през следващата 2015г.
Успех!

« Отговор #13 -: Ноември 20, 2013, 03:24:55 pm »
Аааа да,сетих се.
Направих транзити за тогава.Било е 2002ра година август.Тогава имах прясна нова връзка.Та ,този човек художник,след два месеца,т.е през ноември и декември,ме заведе в Париж.

Баба ми получи инсулт,с него се разделихме.....започнаха най-вече грижите по баба ми.

Всъщност,при мен има нещо друго.При точния съвпад на тр юпитер с АС,се получава и тригон  с нептун У9 при мен :blink:
Дали няма пак да пътувам някъде???? Аххх как ми се ходи.....из Европата :rolleyes:
Твърде вероятно!Това с увеличаването на килограмите едва ли е сериозно, но пътуванията, разкриването на талантливата страна на личността ви, а защо не и успех в любовната област...Общо взето с Юпитер на асцедента ще сте късметлий и сякаш нещо ще ви пази във всяка ситуация.Дори и лежерното състояние ще ви е по вкуса, а ако съумеете на се мобилизирате, планини ще повдигнете :)

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #14 -: Ноември 20, 2013, 06:09:54 pm »
Кажи нещо и за най-скромната зодия :blink: стрелец, през следващата година.Иначе и аз чакам транзита на Юпитер през асц, през 2002г,  не ми донесе нищо добро, освен свалени килограми. През 1990 обаче ,за мен приключи 2год изгнание в прованса, където бившия беше по разпределение, добре, че беше поне на морето, но точния съвпад с асц на Юпитер, съвпада с дните около преместването
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #15 -: Ноември 20, 2013, 06:47:28 pm »
През втората половина на 2014 г. Стрелците (както и останалите два огнени знака) могат да "намажат" от мунданния тригон между Юпитер в Лъв и Уран в Овен. Специално за Стрелците това може да е добре време за обучение, късмет, творчески изяви, пътувания и забавления. Могат внезапно да се влюбят в чужденец или по време на пътуване в чужбина. Но ако са обвързани, да внимават през втората половина на август, когато Марс и Сатурн са в Скорпион, а Юпитер и Венера в Лъв. Тогава могат да се изкушат да посегнат към забранения плод и тайната им да излезе наяве през септември при мунданната квадратура между Юпитер и Сатурн. Мунданната квадратура между Плутон в Козирог и Уран в Овен може да продължава да ги мъчи - да ги изкушава да пилеят повече пари за удоволствия, отколкото бюджетът им позволява. Нептун в Риби продължава да създава неясноти относно семейството и дома им.

P.S. Горното е във вестникарски стил. Не го взимайте насериозно.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Ноември 20, 2013, 08:38:52 pm »
Аааа да,сетих се.

Твърде вероятно!Това с увеличаването на килограмите едва ли е сериозно, но пътуванията, разкриването на талантливата страна на личността ви, а защо не и успех в любовната област...Общо взето с Юпитер на асцедента ще сте късметлий и сякаш нещо ще ви пази във всяка ситуация.Дори и лежерното състояние ще ви е по вкуса, а ако съумеете на се мобилизирате, планини ще повдигнете :)
Хубави неща казваш Вероника :blink:Мерси!