при мен е в 1ви дом, върху наталния мерк У7 и 10, тригон към юпитер У1;) пък тр. мерк ще е върху слънцето У9 , предстои ми дипломиране, пътуване.. надявам се на нова работа:)
При мен ще бъде в 3-ти дом в точен съвпад с прогресивен Марс (У8) и в съвпад с натален и прогресивен Сатурн (у5) Да не забременея??? :73: :41: :33:
Възможно ли е новолунието да действа една седмица по-рано?Че детето се разболя,в 5ти дом ми е
Цитат на: Milkyway в Ноември 27, 2013, 08:25:53 pmВъзможно ли е новолунието да действа една седмица по-рано?Че детето се разболя,в 5ти дом ми е Доколкото знам може да действа до 2-3 дена по рано,но не и повече от това.Виж картата на детето ти.
Чувствам се лично засегната - новолунието ми е точно на натален Нептун (упр.11 дом ) в 7 дом. А АС на новолунието ми е точно върху Плутон (упр.7 дом), на К6. Очаквам хубави неща по принцип и в частност. :blink: Например важните ми проекти да се увенчаят с успех.
Новолунието ми попада в 7 дом. Ден след това ще имам лека операцийка, благодарение на която се надявам да успея да забременея за втори път :blink:
При мен като е на MЦ, защо не ми нови нова работа? Освен това от снощи и jobs.bg не се отваря.
Цитат на: Love-me в Декември 02, 2013, 09:05:00 amНоволунието ми попада в 7 дом. Ден след това ще имам лека операцийка, благодарение на която се надявам да успея да забременея за втори път :blink: По метода на производните домове второто дете се пада в 7-ми дом
на мен ще ми е в 9ти дом- уран у 12 съвпад и секстил слънце - у 6 - някакви чужбински работи ми се гледат тук какво ли ще е
И за да не бъда голословна "5 дом показва първото дете, 7 дом второто, 9 дом – третото, 11 дом – четвъртото, 1 дом петото, 3 дом шестото, 5 дом седмото и т.н. по кръга. Под деца разбираме не само тези, които са родени, живеят и се възпитават, но и тези, които са заченати, но по една или друга причина не са се родили" Цитата е от сайта- http://www.astroto.com/sarticle.php?id=8