Здравей Гост

Новолуние 3-ти Декември 2013 г.

• 94 Отговора
  • 15362 Прегледи
Re: Новолуние 3-ти Декември 2013 г.
« Отговор #40 -: Декември 02, 2013, 10:50:17 am »
на мен ще ми е в 9ти дом- уран у 12 съвпад и секстил слънце - у 6 - някакви чужбински работи ми се гледат тук :-\ какво ли ще е

на мен понеже ми е съвпад уран с новолунието- не прави други кофти аспекти, но това стига. Та..прикипя ми и взех решение за раздяла с гаджето. но се пада точно седмица преди новолунието- не знам дали действа ама предполагам, че действа.
Внимавай с този Уран...Под негово въздействие човек е склонен да взима прибързани необмислени и внезапни решения
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #41 -: Декември 02, 2013, 10:51:38 am »
баба ми е на смъртно легло. много е тежко но за околните ще е освобождаване. остават 5 гадуса докато луната влезе в 4 дом на майка и направи квадрат с плутон. при вуйчо ще е върху сатурн и ще направи тригон със съвпада венера и луна на к4.
кой е сигнификатора на баба по майчина линия? тя ме е отгледала...

хора най-важно е да сме здрави и с хората които обичаме.... всичко друго е плява.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #42 -: Декември 02, 2013, 11:06:50 am »
Yaya, съжалявам :( Колкото и да знаеш, че рано или късно ще дойде този момент, не можеш да се подготвиш психически и да страдаш по-малко. Моята баба, която ми беше като майка, също по майчина линия, почина преди 3 години. Много дълго го преживявах. Аз знам, че за бабата по майчина линия се гледа 7 дом. В деня на смъртта й, Луната ми е била в 7 дом в съвпад с Нептун, Меркурий (У1) също в 7 дом и Плутон, Слънце, Марс и СЛВ в 8 дом...Транзитна Венера върху Уран и транзитен Уран върху Слънцето.

А за децата винаги съм си мислела, че за второ дете се гледа 7 дом, затова и сега новолунието там го възприемам като първа стъпка към второто забременяване. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #43 -: Декември 02, 2013, 12:55:40 pm »
на мен ще ми е в 9ти дом- уран у 12 съвпад и секстил слънце - у 6 - някакви чужбински работи ми се гледат тук :-\ какво ли ще е

на мен понеже ми е съвпад уран с новолунието- не прави други кофти аспекти, но това стига. Та..прикипя ми и взех решение за раздяла с гаджето. но се пада точно седмица преди новолунието- не знам дали действа ама предполагам, че действа.
Внимавай с този Уран...Под негово въздействие човек е склонен да взима прибързани необмислени и внезапни решения

ами не е така необмислено. проявих доста търпение спрямо конкретно 1 нещо. веско, раждането на повече деца се обуславя от подвижен знак- риба, близка, стрелеца на върха на дома и разположението на управителя му в натала
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #44 -: Декември 02, 2013, 01:00:41 pm »
баба ми е на смъртно легло. много е тежко но за околните ще е освобождаване. остават 5 гадуса докато луната влезе в 4 дом на майка и направи квадрат с плутон. при вуйчо ще е върху сатурн и ще направи тригон със съвпада венера и луна на к4.
кой е сигнификатора на баба по майчина линия? тя ме е отгледала...

хора най-важно е да сме здрави и с хората които обичаме.... всичко друго е плява.

съжалявам да го чуя я-я, за мен този момент беше много тежък, при мен се случи при пр. Луна върху уран. За мен майката е по 10ти дом, майката на майката е по 4ти в такъв случай

« Отговор #45 -: Декември 02, 2013, 01:50:40 pm »
3a мен майката е по 4-ти дом,понеже Луната е негов мунданен управител,а Луната е сигнификатор на майката и съпругата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #46 -: Декември 02, 2013, 02:56:59 pm »
ами за мен пък 4ти дом е бащата защото това е семето, посявката, оплодяването, по 10ти дом е явното проявление- износването на плода, раждането, появяването на бял свят- в обществото.

но това което джъст каза, също е така може би. То тогава бащата трябва да е по 5ти дом- слънцето мунданен У...

« Отговор #47 -: Декември 02, 2013, 03:08:06 pm »
ами за мен пък 4ти дом е бащата защото това е семето, посявката, оплодяването, по 10ти дом е явното проявление- износването на плода, раждането, появяването на бял свят- в обществото.

но това което джъст каза, също е така може би. То тогава бащата трябва да е по 5ти дом- слънцето мунданен У...
Одеве се чудех защо родителите са по 4-ти и 10-ти дом...И стигнах до извода,че е така понеже 10-ти е 7-ми производен от 4-ти т.е майката ако е по 4-ти,отброяваме 7 дома от нейния,за да намерим там нейния съпруг. т.е нашия баща  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #48 -: Декември 02, 2013, 03:33:24 pm »
ами може и права да си. бабата по кой дом е тогава? 7ми?

« Отговор #49 -: Декември 02, 2013, 05:40:21 pm »
Ами по тая логика бабата трябва да е по 7-ми дом-понеже бабата е майка на моята майка...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #50 -: Декември 02, 2013, 07:44:19 pm »

ами не е така необмислено. проявих доста търпение спрямо конкретно 1 нещо.

А тр. Уран какви аспекти прави към натала? Тъкмо чета за аспектите на Уран към Венера и Сатурн, че те обикновено давал край на връзки, които не ни задоволяват по някакъв начин. Но аспекта може и да е в неговата карта.

« Отговор #51 -: Декември 02, 2013, 08:04:49 pm »
съжалявам да го чуя я-я, за мен този момент беше много тежък, при мен се случи при пр. Луна върху уран. За мен майката е по 10ти дом, майката на майката е по 4ти в такъв случай

:( при същия аспект пр. Луна :soe: 2гр. нат. Уран/У12 в 10-ти дом и аз загубих баба...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #52 -: Декември 03, 2013, 07:56:49 am »
При майка ми новолунието е в почти точен съвпад с пр. марс върху натално МЦ - как мислите какво може да донесе? Пр. слънце е в квадратура с натално МЦ :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #53 -: Декември 03, 2013, 08:16:02 am »
Ами по тая логика бабата трябва да е по 7-ми дом-понеже бабата е майка на моята майка...

Абе странно ми е. За мен възрастните роднини трябва да са по 4ти дом- корена.
Ще се поразровя за таа домофикация да вида..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #54 -: Декември 03, 2013, 08:31:07 am »

ами не е така необмислено. проявих доста търпение спрямо конкретно 1 нещо.

А тр. Уран какви аспекти прави към натала? Тъкмо чета за аспектите на Уран към Венера и Сатурн, че те обикновено давал край на връзки, които не ни задоволяват по някакъв начин. Но аспекта може и да е в неговата карта.

Транзитния уран прави квадрат към у5...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #55 -: Декември 03, 2013, 08:36:37 am »
При майка ми новолунието е в почти точен съвпад с пр. марс върху натално МЦ - как мислите какво може да донесе? Пр. слънце е в квадратура с натално МЦ :-\

е някакво важно събитие престои...със сигурност ще има проявление-марс какво управлява в натала?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #56 -: Декември 03, 2013, 08:46:36 am »
Част от първи, втори и 8ми

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #57 -: Декември 03, 2013, 08:53:24 am »
Част от първи, втори и 8ми

значи втори и 8ми...хм..някакво посъпление на пари от някакво наследство? има ли как?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #58 -: Декември 03, 2013, 08:54:57 am »
Не, няма :-\

« Отговор #59 -: Декември 03, 2013, 09:19:02 am »
При мен в 9-ти, :soe: МС; :kva: нат. Луна/У5, :kva: Мерк./У7,4, :tri: Юпитер/У10, :tri: СЛВ, :opo: Хирон

Заспах едва на сутринта, когато трябваше вече да ставам. Макар и за  кратко сънувах егати и кошмара, бях обляна в пот и с ускорен пулс. Човек от семейството ме събуди с крещене и викове по телефона, след което той отказа :lol:

Уф, всеки път тр. Мерк/У7,4 в 1-ви :opo: нат. Марс/У2 в 3-ти ми носи някакви скандалчета у дома и всеки път тръгвам да си събирам багажа :-X