Когато постигнеш истина, провокирай проявлението и. Не спори с другите за нея, защото всеки има право на своя.
Парадоксална магия
С други думи - това, че вие може и да сте прави, не значи още, че и аз не съм права.

последното, което правя е да споря

просто споделям виждане
и си позволих да го споделя, защото откривам сходни неща в коментарите ти, когато бях на :rolleyes: 25 - 27 :rolleyes: или пък когато се опитвам да споделя философска линия, която и на мен не ми е много ясна, та ако може друг да ми я обясни :rolleyes: ...........
и още .......Сатурновите хора не сме свикнали много да се вслушваме в чуждото мнение, което пък всъщност може да ни бъде като коректив, за това което правим....и мислим :rolleyes:
не казвам, че съм се научила, опитвам се ...............
С този Плутон близо до МС наистина често се усещам мнооооооого компетентна/май това провокира активното ми участие във форума напоследък

не ми е много присъщо, повече обичам да чета и да си правя изводи за себе си/, но в момент, в който "олекна" веднага се опитвам да си стъпя здраво на краката и да си дам сметка за нещата..........в случая за компетентността и правотата
АН ми е казвала /и аз съм съгласна/, че Сатурн ми е силен и за това не мога да избягам от него, целият ми живжт до тук по един или друг начин е белязан от него :rolleyes: та, в този смисъл практицизмът ми е втора природа :blink: е, за теб може и да не е B) само така си помслих