Здравей Гост

загадъчните ухания..

• 9 Отговора
  • 3475 Прегледи
*

Guest_lin

загадъчните ухания..
« -: Декември 30, 2003, 02:11:32 pm »
Случвало ви се е предполагам да усещате осезаемо някое познато натрапчиво ухание в продължение на известно време.
Естествено реално няма откъде да се появи то!

При мен се случи съвсем скоро (на Стефанов ден) да усещам цял ден парфюмът на моя много близка приятелка, която бе на 100-тици километри от мен!

Друг такъв случай си спомням с починалата ми баба, чиято кухня винаги ухаеше на подправката карамфил.
Ден-2 това ухание бе непрекъснато около мен.
Съвсем логично проверих дали не може все пак да си има логично обяснение за него... но не открих такъв източник! :)

Моето обяснение е отново мисловната енергия. Когато въпросният човек мисли за теб или иска да ти напомни за себе си...

Случвало ли ви се е?

*

Фиона

загадъчните ухания..
« Отговор #1 -: Декември 30, 2003, 02:35:39 pm »
Здравей, Лин! Радвам се, че си днеска на линия :D (а може би на работа :P ?)... На мен ми се случвало и още как: сигурно имаме всякакъв вид памет, в това число и обонятелна, но въпрос е наистина в това по какъв начин тази памет се активира? :huh:  

*

АН

загадъчните ухания..
« Отговор #2 -: Декември 31, 2003, 08:07:56 am »
И на мен ми се е случвало:)

Днес ще обръщам внимание на това специално:)

Сега например усещам миризмата на сметана и портокали около мен, макар че тортата е чак в кухнята:)

*

Guest_lin

загадъчните ухания..
« Отговор #3 -: Януари 02, 2004, 01:16:42 pm »
Privet!

Slava Bogu ne bjah na rabota togava... :)

Ta po temata... i na men tova mi e interesno... kak tochno se aktivira tazi energia?!?

Primerite, koito az dadoh sa malko po-razlichni ot tortata na AH :D  (AH, prosto si ja predstavih tazi tvoja torta...!!! :rolleyes: )

Imam predvid, che az s nishto (pone syznatelno) ne sym predizvikala spomenite za tezi hora.
Po-skoro te sami mi napomniha za sebe si! :D

*

АН

загадъчните ухания..
« Отговор #4 -: Януари 02, 2004, 06:34:26 pm »
така е, нямат много общо аромата на портокали покрай новогодишните подготовки и това, за което ти говориш....:)

макар че филосовски погледнато, винаги можем да свържем две неща - и най-несъвместимите :ph34r:  - има сигурно няколко основни принципа, на които се подчинява вселената:)

един и същ парфюм, използван от различни хора, има повече или по-малко различен аромат...- взаимодействат си разни неща...и най-вече как ние го възприемаме в конкретен момент...

Стивън Кинг май имаше нещо за аромата на теменужки...като предупреждение...

но неслучайно ти се въртят из главата тия ухания- трябва да разбереш защо....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
загадъчните ухания..
« Отговор #5 -: Януари 15, 2008, 12:48:53 am »
Имам случай със същото явление-изведнъж да се появи ухание от нищото на нещо много специфично,като при мен реалното ухание се реализира след месец-два след това и се в случая оказа информация от бъдещето канализирана в миналото-тогава осъществих важни промени,смених среда и срещнах важна връзка от минал живот където съответната миризма беше налице.Чел съм че пробудена от кундалини Муладхара чакра освен всичко друго дава и способност да се улавят миризми през пространството,явно и през времето в моя случай ;)    
Доколко на някой се е случвало това-да има поява на миризма,която е свързана с положение от бъдещето и това да е знак,предпостава че ще минеш през него и е трябвало да минеш(в ретроспекция като вече си го направил го разбираш това)? :rolleyes:

*

Kali

• **
  • 1411
загадъчните ухания..
« Отговор #6 -: Януари 15, 2008, 11:17:49 am »
На мен не ми се е случвало такова канализиране на миризми. Преполагам че са ми различни бутоните или Кундалини е пробудила друга чакра.

Но веднъж забелязах въздействието на определена миризма върху друга личност, която беше зад мен. В такива случаи се чудя дали си въобразявам или не.  

И в този ред на мисли исках да те питам ти как разбра например, че твоята личност с ухание е важна връзка от минал живот?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
загадъчните ухания..
« Отговор #7 -: Януари 15, 2008, 12:04:16 pm »
Уханието беше по-скоро миризма и беше свързана със самото място не с мен или въпросната личност  :) Просто точно на това място отидох по линиите на съдбата(и стоях 5 месеца) и срещнах сътветната личност.Реалните положения и самите ни карти разкриват сериозни елементи на кармичност и сродност.
За мен избора да отида там беше много нетипичен и първи в живота ми в смисъл да избера съзнателно да отида на такова място и когато миризмата там съвпадна с тази,която усетих преди месец-два разбрах,че трябва да съм там без да знам разбира се какво точно ще се случи  :rolleyes:

Това с тая личност зад теб нещо не разбрах точно какво е станало? :)  

*

Kali

• **
  • 1411
загадъчните ухания..
« Отговор #8 -: Януари 15, 2008, 01:00:36 pm »
Тъкмо си помислих, че ще разкажеш нещо пикантно и ти си сложи сатурновата броня.  :D  Винаги ли си я носиш? ;)

Не знам какво е станало с въпросната личност, бях наблюдател. Опитах се да илюстрирам ситуация, при която съм получила впечатление без помощта на стандартните сетива - зрение, слух и т.н. Надявах се, че и ти ще разкажеш малко повече.  :D  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
загадъчните ухания..
« Отговор #9 -: Януари 15, 2008, 01:19:05 pm »
Вече ми стана ясно,че случаите ни са съвсем различни по естество,имат само един общ момент и това е миризмата.Ами избягвам да пускам по форуми лични преживявания и ги споменавам само в степен до колкото искам да изразя нещо принципно,свързано с езотериката или астрологията  ;)