Сънувах нещо много хубаво,всъщност ме направи щастлива,макар че си беше само сън.
Сънувам,че съм нещо от сорта на журналистка и дойде при мен един мъж,трябваше да попълни някаква бланка с личните си данни,та поговорихме си,казваше се Димитър,на около 30 :unsure: според данните и уж беше от Благоевград.
Та имаше взаимно привличане.
Той си тръгна,сменихме сценария,не знам къде бях,но имах вътреното чувство,че трябва да го намеря и започнах едно търсене в указателя,но Благоевград го нямаше в указателя и започнах да се отчайвам,че няма да го намеря.
Не знам какво стана,но бяхме по улицата май,имаше много хора,познати и непознати и по едно време го видях,беше седнал до други хора и когато ме видя в началото не ме позна.Не беше сигурен,че съм аз,но той бързо се убеди,че съм аз и докато аз продължавах да питам/докато се опитвах да го убедя,изведнъж аз бях тази,която искаше да се убеди,че е той/.Той само ме прегърна и ми каза,че аз съм ...*каза името ми* и ми каза,че ме е търсел,бил си обещал да ме намери и бил на не знам колко метра ли,км от мен,но явно сме се намерили,тъй като и аз го търсех.Абе нещо на любов беше....

Дали може да значи нещо,наистина не съм мислела за любов.