Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540345 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1100 -: Февруари 04, 2011, 04:23:58 am »
Аз пък напоследък доста често сънувам,че пътувам с влак :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1101 -: Февруари 04, 2011, 04:15:53 pm »
Аз пък напоследък доста често сънувам,че пътувам с влак :-\
Жадуваш за развитие.
Обърни внимание на спътниците, класата, закъснения на влака, изпускане, гари.... всичко това са символи имащи отношение към стремежа ти за промяна и дали ще е удовлетворяваща тази промяна.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1102 -: Февруари 04, 2011, 04:20:19 pm »
По съня на Вещичка: Настроена ли си на емоционало-любовна вълна? :blink:
Може да срещнеш приятен мъж или ако в момента си активна в накакво твое начинание било делово, било друго, ще е ОК заради това, че луната е била пълна в съня ти.

*

holanda

« Отговор #1103 -: Февруари 04, 2011, 08:13:28 pm »
сънувах момче с много,много сини очи . Говореше ми ,но не се беше обърнал срещу мен,само лицето.И очите му бяха много сини,погледнах и изтръпнах  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1104 -: Февруари 04, 2011, 08:16:34 pm »
сънувах момче с много,много сини очи . Говореше ми ,но не се беше обърнал срещу мен,само лицето.И очите му бяха много сини,погледнах и изтръпнах  :-\

Май трябва да вземаш важно решение, а се страхуваш.

*

holanda

« Отговор #1105 -: Февруари 04, 2011, 08:23:04 pm »
Май трябва да вземаш важно решение, а се страхуваш.

не,всичко е по старому,няма нищо,което да решавам  :-\

Друго предположение имаш ли ?   :blink:

спомнux си,че му показвах фибички в бледокремав цвят  :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1106 -: Февруари 04, 2011, 08:41:10 pm »
   Очи

Проблеми с очите-не се ориентирате добре в живота.
 Кафяви очи означават, че ако дребните ви неразположения ви притесняват, трябва да се обърнете към лекар.
 Сънувате ли честни сини очи-взели сте правилното решение.
 Кривогледите очи са предупреждение за загуби от всякакъв характер.
 Слепите очи са сигнал да промените личните си планове.
 Затворени очи-някой е влюбен тайно във Вас.
 Свъсените вежди над очите в съня ви подсказват да не приемате идеи за бързо "забогатяване" без нужните проверки.

*

holanda

« Отговор #1107 -: Февруари 04, 2011, 08:47:13 pm »
Сънувате ли честни сини очи-взели сте правилното решение.

честни сини очи,това е за мен  ;D.

Може пък да ми се наложи да взeмам важно решение,ще видим.

Мерси,Уран  :wub:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1108 -: Февруари 04, 2011, 09:26:02 pm »
По съня на Вещичка: Настроена ли си на емоционало-любовна вълна? :blink:
Може да срещнеш приятен мъж или ако в момента си активна в накакво твое начинание било делово, било друго, ще е ОК заради това, че луната е била пълна в съня ти.

ами не съм бе  :unsure:  нептунясала съм тотално, но либови разни нема на хоризонта, само типично по нептунски - любовта към целият свят  ;D ;D ;D

относно работата - от вчера взе да се срива аксеса - под него работят програмите на статистиката и вчера на колежката, а днес и на моя компютър и ей ма на - сега съм у дома, защото на работа трябва само в носа си да бъркам  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #1109 -: Февруари 08, 2011, 04:44:16 am »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 09, 2011, 12:38:51 am от жълтолилава »

« Отговор #1110 -: Февруари 08, 2011, 04:01:47 pm »
Снощи отново имах странни сънища :(

Сънувах Вера Кочовска, участваше в някакво ТВ предаване. Беше с черна блуза и на блузата имаше черни рози. Разказваше за сънищата си и как в последния си сън, чрез него е посетила дядо си...  :o :-\

След това сънувах, че аз и майка ми сме в църква (точно тази църква я сънувам за 2 път, в действителност не съм посещавала такава). Имаше някакъв празник и държахме запалени свещи. Имаше доста хора. Аз я помолих да подържи малко свещите, за да си извадя портфейла, да оставя стотинки. Пред мен една жена се обърна и ме погледна (в действителност тази жена е позната на майка ми, но беше много променена, едва я познах). Взимайки свещите от ръката на майка ми - едната беше угаснала... Отецът ни пречести и си тръгнахме...  :lol:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1111 -: Февруари 09, 2011, 12:22:16 am »
Романтика, не се чуди на това, че някой в съня си посещава някого. сънищата не са игра на ума както се опитват да изкарат психолозите - тяхна работа е да обяснят необяснимото и хората са се справили според наличната наука  ;D

сънищата са много повече от това, за което се приемат. те са ни достъпа до други измерения и светове и са си реалност като нашата - заспиваш в единият свят и се събуждаш в другия  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #1112 -: Февруари 09, 2011, 12:23:58 am »
Романтика, страхуваш ли се за някой близък?

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1113 -: Февруари 09, 2011, 12:28:37 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:02:59 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #1114 -: Февруари 09, 2011, 12:45:12 am »
Вещичка и Uran - благодаря! Винаги се притеснявам за някого и нещо :(

priya, винаги, когато сънувам зъби имам някакво здравословно неразположение след това... 
« Последна редакция: Февруари 09, 2011, 01:56:50 am от romantica »

*

zuzu

• 23
« Отговор #1115 -: Февруари 11, 2011, 04:03:32 am »
сънувам че стоя на гроб но не ме  е страх.приемах спокойно но не си спомням дали беше на близък или чужд човек.какво значи съня?

« Отговор #1116 -: Февруари 11, 2011, 03:13:21 pm »
Сънувах нещо много хубаво,всъщност ме направи щастлива,макар че си беше само сън.

Сънувам,че съм нещо от сорта на журналистка и дойде при мен един мъж,трябваше да попълни някаква бланка с личните си данни,та поговорихме си,казваше се Димитър,на около 30  :unsure: според данните и уж беше от Благоевград.
Та имаше взаимно привличане.
Той си тръгна,сменихме сценария,не знам къде бях,но имах вътреното чувство,че трябва да го намеря и започнах едно търсене в указателя,но Благоевград го нямаше в указателя и започнах да се отчайвам,че няма да го намеря.
Не знам какво стана,но бяхме по улицата май,имаше много хора,познати и непознати и по едно време го видях,беше седнал до други хора и когато ме видя в началото не ме позна.Не беше сигурен,че съм аз,но той бързо се убеди,че съм аз и докато аз продължавах да питам/докато се опитвах да го убедя,изведнъж аз бях тази,която искаше да се убеди,че е той/.Той само ме прегърна и ми каза,че аз съм ...*каза името ми* и ми каза,че ме е търсел,бил си обещал да ме намери и бил на не знам колко метра ли,км от мен,но явно сме се намерили,тъй като и аз го търсех.Абе нещо на любов  беше....  :-\

Дали може да значи нещо,наистина не съм мислела за любов.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1117 -: Февруари 11, 2011, 03:27:28 pm »
Ах, не си мислила?! ;D
Като сложим и преброяването на населението..ето ти го и сънят с лични данни, имена, градове. :blink: :blink:
Споко, любовта ще дойде и ще е такава, която няма да ти създава горчив вкус в устата. :blink: :blink: Просто не е дошло времето. :blink:

« Отговор #1118 -: Февруари 11, 2011, 03:58:16 pm »
Не,не съм  ;D :-[ смисъл,че не ми е било като фикс идея последните дни.

Благодаря,Уран!Дано!  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1119 -: Февруари 12, 2011, 12:24:56 am »
сънувам че стоя на гроб но не ме  е страх.приемах спокойно но не си спомням дали беше на близък или чужд човек.какво значи съня?

Вероятно , нещо в теб е *умряло* , нещо с което си се борила дълго време....
Примирила си се с факт , с който ти е било трудно да се примириш или да приемеш....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците