сънувах нещо като частен атентат,но поне се наспах добре.
В съня се виждам как се разкарвам из някакъв център и една жена ме заговори да я придружа до място за хапване от рода на Мак Доналдс . Имаше проблем с крака,та аз се съгласих.Май беше и бременна,мъжа й също дойде с нас . Та отиваме да хапнем,имаше някакво объркване аз къде да седна ,тя къде да седне,мъжа й..но се разбрахме. Идва сервитьорка и ни пита какво да поръчаме,взехме едни коли ,като моята дори я сменяха,защото ми дали някаква много добра по погрешка,после пресипваха малко от друга,по-лоша,която уж съм поръчала.Трябваше да ги смесят :unsure: Колкото да заблудят шефа,ако разбере ,че клиент му е пил от хубавата кола. Връща се сервитьорката и пита какво ще ядем,аз си поръчах някакъв голям бургер. В това време мястото се напълни с хора на предния ред маси ,а най отпред седнаха една грозна жена и 2 нейни мутри.
хората от предния ред били американци всичките и нещо казаха на едната мутра (беше с бяла тениска) ,той се разлюти и извади нож да ги заплашва.Оказа се,че двете мутри и грозната жена са руснаци .
Стана една голяма олелия,ние със жената и мъжа й само гледахме ,не се набърквахме в конфликта,но изведнъж едната мутра извади нож и прободе един американец. Тогава всички млъкнаха,мен също ме хвана страх от вида на убийство пред очите ми,но нямах страх,че ще убият мен.И аз бях с бяла риза . Всички мълчаха напрегнати,защото в случая бяха като заложници на мутрите и не смееха да кажат нищо. Аз вече твърде дълго си чаках сандвича и станах да видя в кухнята дали го правят .Там видях само 3 момиченца,много малки .Едното беше на около 6 год.,другите 2 момичета на по 2-3 г. Тогава вече ме хвана страх,защото помислих,че може да ги убият и се намъкнах под прозореца,хванах 2 те малки да ги държа и да ги занимавам с нещо,а голямото само скачаше и се показваше на прозореца,лигавеше се .Него го залъгаш,че играем игра и трябва да сме тихи,но понякога пак ставаше и много се изнервях ,защото можеше да го убият или да го видят и да убият и другите 2 момиченца.Стояхме известно време и се появиха 2 бабички да ме предупредят,че всичко свършило .Излизам и видях,че освен американците и мойте нови познати,се е изсипал и бившия ми клас . Започнахме да си говорим,аз бях с по-некоординирани реакции,все се бутах в хората или ми мърсяха обувките с кетчуп ,странно.
После седнах при познатите си и чак тогава си видях сандвича,но беше твърде студен и не ставаше за ядене..