Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540653 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1240 -: Март 19, 2011, 04:56:38 pm »
снощи сънувах объркани неща,но ги помня,затова ще разкажа.

сънувам,че съм на гости при баба ми и там са се събрали разни други нейни приятелки,лелички..правят сладки неща за ядене,лакомства,ястия..аз явно направих нещо нередно,та не можах да хапна от вкусните неща.После баба ми влезе в стаята ми и започна да мете  :unsure:

след това сънувам,че съм в голям склад с дрехи,сестра ми и мъжа й поставят задача на мен и още една да изберем блуза и жилетка за победителката (не ставаше въпрос за нас,а някакъв друг човек) .Тази от нас,която избере по-доброто съчетание,печели. Дрехите бяха в няколко колони,ние имахме право да избираме само от едната.Аз спечелих,избрах потник от сатен и жилетка от друга материя в по-кремави цветове.Жилетката беше преобладаващо аметистово сиво,а потника с неопределим кремав цвят,имаше и разни бродерии и камъчета.

избирам дрехите,излизаме с другото момиче (тя ми е действителна позната) и изведнъж се събират много хора накуп,ще има състезание-маратон. Идва братовчед ми с каруца ( ;D),в която има огроооомна торта,много вкусна изглеждаше,всички гледаха,но никой не си взимаше.Аз се приближих и взех 2 плода от тортата,една червена слива и една ябълка   :-\

Странното на това състезание беше,че трябваше да се бяга в супер тъмница.Другите момичета и момчета тръгнаха да бягат,но на мен и моята приятелка не ни се занимаваше и предпочетохме да ходим,вместо да бягаме.Аз си ядох ябълката.

по-нататък влязох в един университет да разглеждам,но това е пренасяне на впечатления,защото и сега съм заета с такива неща...

за по-горното някой има ли идея какво може да е..метенето,плодовете,бягането в ''тъмна нощ''..

*Романтика,от момента,в който ми каза значението на 27,започнах да виждам постоянно 37  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1241 -: Март 19, 2011, 05:15:20 pm »
Липсва ти уют и обгрижване в чисто битов план. Така..да ти сготвят нещо вкусно, да те поглезят с любим сладкиш. Закопняла си за аромата на домашна кухня. :blink:
Относно другата част на съня ти-мисля, че ти си по-наясно отнсно лутанията си в чисто професионален/обучителен план.

Важно е ти с какво свързваш образа на баба си. Иначе стандартното тълкуване- мъдра жена. Дали пък не ти липсва малко строгост? Така..някой да те сгълчи и "понапляска"? Май самата чувстваш, че имаш нужда от външно дисциплиниране, за да те оттласка от там където си в момента.
п.п.Чувстваш се изгубена и това от време на време намира израз в сънищата ти. :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1242 -: Март 19, 2011, 06:00:10 pm »
голям майтап  ;D

снощи сънувах че ми паднали капачките на колената. опитвах се да ги задържа и ги превързах с бинт, ма работата беше много афиф и почти се отказах от тях. бяха като изсъхнали корички и не на място. иначе нямах проблем с вървенето ама си наблюдавах с любопитство коленцата  ;D ;D ;D

рових из съновниците, ама йок - нема нищо. сетих се да се разровя в другата езотеричната литература и според Луиз Хей колената символизират възможността ни да се огъваме пред разни ситуации и освен това символизират и нашето его. а доколкото знам от биологията то капачката е нужна да не се гъне крака на хиляда страни. тва значи ли, че егото ми е тотално загубено и вече не ми трябва в този живот и мога да си продължавам смело напред и без подпорки  :unsure:

как мислите  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #1243 -: Март 19, 2011, 07:03:32 pm »
Важно е ти с какво свързваш образа на баба си. Иначе стандартното тълкуване- мъдра жена. Дали пък не ти липсва малко строгост? Така..някой да те сгълчи и "понапляска"? Май самата чувстваш, че имаш нужда от външно дисциплиниране, за да те оттласка от там където си в момента.

баба ми наистина я свързвам със строгост и ''гълчене'',но и силна чувствителност. За момента я има тази нужда от някой,който да ме натиска ,.. наближава ми изпита.

За домашната храна и обгрижването не съм много сигурна,аз и преди не съм била много по тях,не ми ги готвят вкусно .

сега ще видя какво значат червените сливи и ябълките  :blink:

но иначе,пак..струва ми се,точно хвана вълнуващите ме теми за момента  :blink: :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1244 -: Март 19, 2011, 07:12:16 pm »
Вещичка, аз мисля, че предупреждението е да не губиш напълно егото си. То егото дава и чисто автозащитни механизми, та не се лишавай от този страж.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1245 -: Март 19, 2011, 08:26:50 pm »
Вещичка, аз мисля, че предупреждението е да не губиш напълно егото си. То егото дава и чисто автозащитни механизми, та не се лишавай от този страж.

е да де, ама в съня осъзнавах, че не ми трябват и от чист егоизъм /щото са си мойте/ си ги превързах с бинт. реално изобщо не ми трябваха - нито ме болеше, нито ми пречеше без тях...

пък и нали разправят, че на определен етап егото се замества от Свръх Аза или туй Висшият Аз и той започва да командори парада  :-\

егати едни нищо и никакви колянни капачки в какъв размисъл ма вкараха рано сутринта  :rolf:  ама и аз как може все такива дивотии да сънувам  :rolleyes:

« Отговор #1246 -: Март 19, 2011, 08:34:59 pm »
*Романтика,от момента,в който ми каза значението на 27,започнах да виждам постоянно 37  ;D

Ха ха  :blink:
37 - Вие сте на прав път и извисените учители ви насърчават и помагат.
3 - Извисените учители ви помагат, обикновено става въпрос за конкретен учител, светец или важна фигура за вас.
7 - Това число има магическа сила, Божественият свят ви подкрепя и се отварят нови нови възможности пред вас.

*

holanda

« Отговор #1247 -: Март 19, 2011, 09:27:12 pm »
Ха ха  :blink:
37 - Вие сте на прав път и извисените учители ви насърчават и помагат.
3 - Извисените учители ви помагат, обикновено става въпрос за конкретен учител, светец или важна фигура за вас.
7 - Това число има магическа сила, Божественият свят ви подкрепя и се отварят нови нови възможности пред вас.

:confuse3: :58: :88:

мерсиии..!

« Отговор #1248 -: Март 21, 2011, 04:58:55 pm »
Здравейте, снощи сънувах много странен сън,моля ако някой може да ми го разтъкува ще съм му много благодарна.
  Сънувах,че отивам в апартамента на родителите ми а там доло пред входа ме посреща жена моя позната с два подноса (в единия имаше череши в др.не помня какво беше)и ми ги подава за "бог да прости". Аз си вземам,бях с мой братовчед и се качваме горе в апартамента. Там на едно легло лежи болен моя дядо (почина в болница преди повече от 14г.),до него е седнала баба ми а на едно съседно легло спи още една жена. Аз отивам при дядо лягам до него прегръщам го и той ми прошепва "имай много здрави деца" (да отбележа че се опитваме да си направим бебче с моя мъж от скоро). После до него ляга братовчед ми ,а аз заспивам легнала на леглото до краката му. Баба ми ме буди и ми казва да отиваме горе да спим, да не сме стоели тук, като че ли го чакаха да почине всеки момент. Събудих се обляна в сълзи,а  аз толкова много си го обичах , а не бях го сънувала от много години(всъщност досега май е било само веднъж). Незнам може ли да означава нещо този сън

« Отговор #1249 -: Март 21, 2011, 06:34:17 pm »
Снощи имах ужасни сънища :(

1. Сънувах, че летя над Земята. След извесно време летях над Япония. Не бях сама, имаше някакъв мъж с мен, каза ми, че в момента сме над Токио. Наблюдавахме голям пожар...

2. Сънувах баба (тя е в отвъдното). Изглеждаше зле, дясната й ръка беше посиняла. Попитах я какво й се е случило - отговори ми, че са я били нападнали. Каза ми името на някаква жена, която я е била - вече не си го спомням... Качи се в колата на баща ми и отидоха на болница.

3. Сънувах мъж (непознат, за 1 път го виждам), симпатичен, с тъмна коса. Усмихваше ми се и ми подари голяма кутия. Отворих я и вътре имаше камера Сони (аз имам така в действителност)...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1250 -: Март 22, 2011, 06:10:33 am »
Здравейте, снощи сънувах много странен сън,моля ако някой може да ми го разтъкува ще съм му много благодарна.
  Сънувах,че отивам в апартамента на родителите ми а там доло пред входа ме посреща жена моя позната с два подноса (в единия имаше череши в др.не помня какво беше)и ми ги подава за "бог да прости". Аз си вземам,бях с мой братовчед и се качваме горе в апартамента. Там на едно легло лежи болен моя дядо (почина в болница преди повече от 14г.),до него е седнала баба ми а на едно съседно легло спи още една жена. Аз отивам при дядо лягам до него прегръщам го и той ми прошепва "имай много здрави деца" (да отбележа че се опитваме да си направим бебче с моя мъж от скоро). После до него ляга братовчед ми ,а аз заспивам легнала на леглото до краката му. Баба ми ме буди и ми казва да отиваме горе да спим, да не сме стоели тук, като че ли го чакаха да почине всеки момент. Събудих се обляна в сълзи,а  аз толкова много си го обичах , а не бях го сънувала от много години(всъщност досега май е било само веднъж). Незнам може ли да означава нещо този сън
Ще забременееш в скоро време.... :wub: Късмет!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1251 -: Март 22, 2011, 08:06:36 pm »
Аз горе долу си тълкувам съня,но ще се радвам,ако някой сподели и своето мнение.

Сънувах,че щях да си купувам панталон.Имаше два,които си харесах,единия кафеникав,не знам защо но беше ''начупен'',смисъл вълнист.Като го обляках не ми стоеше добре,не се харесвах,обаче ако си купех панталона,получавах с него блузка и гердан.Другия панталон беше класическа кройка,прав,мръсно бяло,беше на същата цена,беше ми много удобен,за разлика от другия,но не получавах нищо към него.В крайна сметка взех белия панталон.

Вие какво мислите,че може да означава?

« Отговор #1252 -: Март 24, 2011, 01:59:30 am »
Пак сънувах,че ще си купувам панталон.
Върху една маса имаше различни.Харесах си два,единия беше някак лилав,беше S,другия беше зеленикав и беше номерация М.Взех и двата да ги пробвам,като си бях харесала като цвят лилавия.Двата бяха различни модели.Обаче като отидох да го меря,гледам лилавия и си викам ''о,този е много тесен,няма да ми стане'' и не го обух,пробвах зеления,който ми стана и стоеше добре,само трябваше да му сложа колан.

Какво мислите? :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1253 -: Март 24, 2011, 02:15:19 am »
абе Ласт Кис, ти да не си търсиш гадже а или пък да се оглеждаш за такова  ;D

« Отговор #1254 -: Март 24, 2011, 04:46:20 am »
абе Ласт Кис, ти да не си търсиш гадже а или пък да се оглеждаш за такова  ;D

Абе аз си търся,ама съм го оставила то да дойде уж  :-\

*

holanda

« Отговор #1255 -: Март 25, 2011, 05:25:03 pm »
в един автобус се сдърпах с 2 стари приятелки,че ме дразнеха. Скарахме се за нещо,аз си защитавах позицията,на една спирка ги оставих,махнаха се и някакво момче ,което наблюдаваше ситуацията искаше да ми направи подарък.Купи ми торта ''Кунг фу'' (има ли изобщо такива торти  :unsure:)

съня не е много значим,май..но все пак ако някой се сети за тортата или името й какво значи,ще се радвам на отзиви  :wub:

*

holanda

« Отговор #1256 -: Април 01, 2011, 03:39:56 pm »
сънувах нещо като частен атентат,но поне се наспах добре.

В съня се виждам как се разкарвам из някакъв център и една жена ме заговори да я придружа до място за хапване от рода на Мак Доналдс . Имаше проблем с крака,та аз се съгласих.Май беше и бременна,мъжа й също дойде с нас . Та отиваме да хапнем,имаше някакво объркване аз къде да седна ,тя къде да седне,мъжа й..но се разбрахме. Идва сервитьорка и ни пита какво да поръчаме,взехме едни коли ,като моята дори я сменяха,защото ми дали някаква много добра по погрешка,после пресипваха малко от друга,по-лоша,която уж съм поръчала.Трябваше да ги смесят  :unsure: Колкото да заблудят шефа,ако разбере ,че клиент му е пил от хубавата кола. Връща се сервитьорката и пита какво ще ядем,аз си поръчах някакъв голям бургер. В това време мястото се напълни с хора на предния ред маси ,а най отпред седнаха една грозна жена и 2 нейни мутри.

хората от предния ред били американци всичките и нещо казаха на едната мутра (беше с бяла тениска) ,той се разлюти и извади нож да ги заплашва.Оказа се,че двете мутри и грозната жена са руснаци .
Стана една голяма олелия,ние със жената и мъжа й само гледахме ,не се набърквахме в конфликта,но изведнъж едната мутра извади нож и прободе един американец. Тогава всички млъкнаха,мен също ме хвана страх от вида на убийство пред очите ми,но нямах страх,че ще убият мен.И аз бях с бяла риза . Всички мълчаха напрегнати,защото в случая бяха като заложници на мутрите и не смееха да кажат нищо. Аз вече твърде дълго си чаках сандвича и станах да видя в кухнята дали го правят .Там видях само 3 момиченца,много малки .Едното беше на около 6 год.,другите 2 момичета на по 2-3 г. Тогава вече ме хвана страх,защото помислих,че може да ги убият и се намъкнах под прозореца,хванах 2 те малки да ги държа и да ги занимавам с нещо,а голямото само скачаше и се показваше на прозореца,лигавеше се .Него го залъгаш,че играем игра и трябва да сме тихи,но понякога пак ставаше и много се изнервях ,защото можеше да го убият или да го видят и да убият и другите 2 момиченца.Стояхме известно време и се появиха 2 бабички да ме предупредят,че всичко свършило .Излизам и видях,че освен американците и мойте нови познати,се е изсипал и бившия ми клас . Започнахме да си говорим,аз бях с по-некоординирани реакции,все се бутах в хората или ми мърсяха обувките с кетчуп ,странно.
После седнах при познатите си и чак тогава си видях сандвича,но беше твърде студен и не ставаше за ядене..

« Отговор #1257 -: Април 02, 2011, 08:28:03 pm »
Сънувах, че съм в Америка ( NY, дори май видях картата по едно време на Manhattan - бил съм там ) и бягахме група хора по някакви коридори и врати... и накрая се озовахме в една стая, която беше бомбоубежище. Атакуваха USA с бомби по въздух. Стояхме вътре група хора ( непознати ) и навън се виждаше как гърмяха бомби ( през един прозорец, който видимо беше много дебел ) По едно време някаква бомба ни уцели и всичко започна да се клати и тресе и аз много се уплаших и се свих при някаква жена американка и започнах да се моля. Отмина и тръгнах да излизам навън... докато излизах видях някакъв негър да ремонтира вътре бомбоубежището и се загледах в него за няколко секунди и той ме погледна видях му белите очи и се гледахме известно време след което аз излязох навън и обикалях нещо, и по едно време започнаха да пищят май сирени и аз тръгнах да бягам на ляво на дясно и тръгнах след някакъв човек, който тръгна да влиза в бомбоубежището, но врата се затвори точно пред мен, и аз започнах да се чудя какво да правя, след което се свих в един ъгъл до сградата и погледнах на горе и видях как летят хеликоптери над небето ( беше нощ ) и виждах как падат бомбите и отначало се молех и си мислех, че няма да падне бомба до мен, но в същият момент видях как 2 бомби летят право към мен и едната се разби в сградата горе, а другата падна точно до мен и видях експлозията. В последният момент знаех, че това не е истина и изведнъж всичко светна и свърши... после май се бях озовал в България, но не помня добре. А и се сещам, че в даден момент, бях чул по радиото някъде, че нападали някакъв ресторант на президента, като му чух името, но не беше Обама.

- Това беше сънят ми, написах го в детайли като испуснах няколко, защото смятам, че това е достатъчно. Дано някой успее да ми го разтълкува правилно, защото беше много ясен и реален сън и съм сигурен, че иска да ми каже нещо!

- Благодаря ви предварително !

- извинявам се, ако не е трябвало да пускам нова тема !

*

holanda

« Отговор #1258 -: Април 02, 2011, 08:59:52 pm »
интересно,и ти си сънувал атентат..така като чета,ме тегли към 2 вероятности :

съня отразява лични несполуки,възможно е да се чувстваш несигурен .В ситуация,в която не вярваш на никого .Може би приемаш или чувстваш някой в обкръжението си като ненадежден човек,враг.

може би се разпиляваш в целите си,трябва да се съсредоточиш в една .Или си показал слабостите си пред някой и сега се чувстваш уязвим.

Интересен ми е момента с негъра . Обикновено сочи неприятности,любовни неудачи .Но ти пишеш,че те е гледал и си ''шетал'' из бункера . Възможно е да получиш помощ отнякъде ,подкрепа в някое твое начинание . Сега погледнах в един съновник,водят го за знак,че ще се сдобриш с човек,който те е отбягвал.

и тук идва второто ми предположение,че съня ти показва някакви любовни емоции ,които са били в застой и сега ти се дава възможност да ги пооправиш .Нещо от сорта би трябвало да е .
Не съм тълкувател ,а айляк .

Мисля,че съня ти няма какво толкова да ти каже ,колкото че ти самия си в някаква дупка и пренасяш нервите и страховете си там .

« Отговор #1259 -: Април 02, 2011, 10:50:16 pm »
Това последното което каза май е най-точно вмомента, но искам да добавя нещо. Имам колебания и доста "разговори" така да се каже, дали да се върна на бригада отново в NY, където бях миналата година! Преди 2 дена научих нещо "интересно" от един приятел с който бяхме заедно, пряко свързано с тази моя амбиция да замина отново, което ме изненада много и съм почти сигурен, че именно заради това го сънувах, но не мога да разбера какво иска да ми каже... Дано това което споделих да ти помогне, може би ще успееш да го "преразгадаеш" наново.
Дали това, че ме убива бомба означава, че не трябва да се връщам !?