Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540547 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1300 -: Май 06, 2011, 09:33:41 pm »
снощи сънувах много интересен сън:

живота на Земята е като електронна игра - нива, кръстопътища и прочее. аз съм един от създателите на тази игра. като последен реверанс към нея всеки един от създателите трябва да се въплъти в тяло в Края на дните за да усети собственото си творение и да помогне на хората, на които трябва. намирах се в космически кораб над Земята. Земята долу беше чиста и неопетнена, а някак имаше и Земя в кораба на която течаха съвременните страсти - крале, убийци, злоба, кражби, лъжи и прочее дивотии от реалният живот. налагаше се да помагам на някои хора. в един момент трябваше да оставя хората, които са добри и които съм преценила на Земята долу, където беше безопасно и цареше абсолютна хармония и любов. не можеше да кацне кораба и затова трябваше да пускам хората в едно красиво езеро - да паднат на меко във водата. когато пуснах и последния човек те ме извикаха да остана с тях. бях почти на ръба да скоча при тях, но нещо ме спря - имах още работа на кораба... и се събудих...  :unsure:

ммм даааа и чичко Фройд би си скъсал дипломата тука  :rolf:

Прилича ми на филма TRON... скоро направиха римейк  ;)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #1301 -: Май 06, 2011, 10:35:43 pm »
Сънувах приятел с който в момента нямам добри отношения.Цяла нощ обаче си приказвахме и дори накрая имаше любовни обяснения и целувки.
Какво би могло да значи?
С този мъж никога не съм имала интимна връзка.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1302 -: Май 06, 2011, 11:24:18 pm »
Сънувах приятел с който в момента нямам добри отношения.Цяла нощ обаче си приказвахме и дори накрая имаше любовни обяснения и целувки.

а какво беше усещането в съня или след него
може да означава сдобряване с този приятел, затопляне на отношенията
или предстоящи любовни вълнения наяве, ако чувството от съня е оставило красиви емоции :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1303 -: Май 06, 2011, 11:44:28 pm »
снощи сънувах много интересен сън:

живота на Земята е като електронна игра - нива, кръстопътища и прочее. аз съм един от създателите на тази игра. като последен реверанс към нея всеки един от създателите трябва да се въплъти в тяло в Края на дните за да усети собственото си творение и да помогне на хората, на които трябва. намирах се в космически кораб над Земята. Земята долу беше чиста и неопетнена, а някак имаше и Земя в кораба на която течаха съвременните страсти - крале, убийци, злоба, кражби, лъжи и прочее дивотии от реалният живот. налагаше се да помагам на някои хора. в един момент трябваше да оставя хората, които са добри и които съм преценила на Земята долу, където беше безопасно и цареше абсолютна хармония и любов. не можеше да кацне кораба и затова трябваше да пускам хората в едно красиво езеро - да паднат на меко във водата. когато пуснах и последния човек те ме извикаха да остана с тях. бях почти на ръба да скоча при тях, но нещо ме спря - имах още работа на кораба... и се събудих...  :unsure:

ммм даааа и чичко Фройд би си скъсал дипломата тука  :rolf:

Прилича ми на филма TRON... скоро направиха римейк  ;)

да ама не - в съня ми всичко беше повече от реално, а ТРОН е като компютърна анимация  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1304 -: Май 06, 2011, 11:45:23 pm »
Какво би могло да значи?
С този мъж никога не съм имала интимна връзка.

най-вероятно неосъществени мисли или копнежи, които взимат някаква развръзка на сън  :blink:

« Отговор #1305 -: Май 08, 2011, 11:13:03 pm »
Преди няколко дена сънувах майка си,но като малко дете.Смисъл аз си бях аз в съня,но всякаш някой ме попита искам ли да видя майка си като малка,след като видях леля си,а тя беше едно нацупено момиченце,което стоеше на едно стълби.И аз казах,че искам да я видя,да.И се появи едно момиченце,предполагам на около 4 годинки с розови бузки и къса русолява косичка,усмихнато и тичаше.Аз много я харесах и започнах с нея да играя,тичах след нея,гонехме се,после щеше да легне да поспи и ме викна при нея да я гушна,после се беше намокрила нещо.Накрая я гушнах и вдигнах на ръце и се разхождахме из двора на една къща и предполагам,че трябваше да я връщам скоро при техните и тя ми каза,че никой не я обича или че никой не я е гушкал от тяхните.На мен ми стана много тъжно и се почудих не мога ли да я осиновя,и същевременно в главата ми изникна мисълта "Какво ще кажат наще,ако им кажа,че искам да я осиновя?".
Това беше съня,не знам как да го тълкувам.Вие имате ли някакво предположение.Нали казват,че душата се представя под формата на деца,смисъл каквито сме били като деца-дали има нещо общо с това?
Някой има ли някакво предположение или да е сънувал нещо подобно преди време?
« Последна редакция: Май 09, 2011, 03:12:57 am от Last_Kiss »

*

holanda

« Отговор #1306 -: Май 09, 2011, 03:36:02 am »
Last Kiss , може би ти самата искаш връзка и тази сигурност ,която си давала на момичето в съня ти .
На мен ми се е случвало да сънувам,че спасявам момиченца в моменти,когато самата аз се чувствам изгубена ,но това е част от същността ми,която обича да се проявява понякога,затова знам и какво означават тези сънища.
При теб може би си показва чувството за нецялостност ,когато си сама, нуждаеш се един вид непременно от връзка ..може и да не е така  :blink:

аз пък да ви питам нещо..

някога да сте сънували името на някой,който изобщо не познавате ?
преди седмица или малко повече сънувах,че с някакъв Юлиан се обичахме много ,но аз в действителност не познавам никой с такова име ,нито момчето от съня ми .Какво трябва да значи това ?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1307 -: Май 09, 2011, 03:40:32 am »
аз пък да ви питам нещо..

някога да сте сънували името на някой,който изобщо не познавате ?
преди седмица или малко повече сънувах,че с някакъв Юлиан се обичахме много ,но аз в действителност не познавам никой с такова име ,нито момчето от съня ми .Какво трябва да значи това ?

до скоро доста често ми се случваше. обикновено дори трите имена виждах по документи, а веднъж на сън получих картичка с предложение за брак и на нея видях и трите имена на господина и моите три имена - направо паднах от коня  ;D ;D ;D 

а в действителност никога не съм познавала тези хора...

*

holanda

« Отговор #1308 -: Май 09, 2011, 04:07:09 am »
Мерси ,Веще..
 :blink:
« Последна редакция: Май 09, 2011, 04:55:33 am от жълтолилава »

« Отговор #1309 -: Май 09, 2011, 09:15:34 pm »
Благодаря,Лилавке,но мисля,че е свързано с нещо друго,макар че не знам с какво.  :-\

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1310 -: Май 09, 2011, 09:30:39 pm »
Last Kiss, възможно ли е майка ти да се чувства самотна в момента? Тя има ли внуци, на които да се радва, да дава и получава физически ласки? Или може би ти самата изпитваш нужда да споделиш обичта си?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1311 -: Май 10, 2011, 12:12:30 am »
Last Kiss, възможно ли е майка ти да се чувства самотна в момента? Тя има ли внуци, на които да се радва, да дава и получава физически ласки? Или може би ти самата изпитваш нужда да споделиш обичта си?

Ами не съм сигурна.Аз изпитвам нужда да споделя любовта си,но друг вид любов.
А иначе не,няма внуци,още й е рано май.  :rolleyes:
Иначе като й разказах съня си и й описах нещата,тя каза,че е било точно така и визуално е изглеждала по такъв начин,както съм я сънувала,а и тяхните като малка не са я гушкали много,не са били от хората,които да показват кой знае колко чувствата си.
Точно там е въпроса,че нещата са твърде навързани и истински,ако мога така да се изразя,а не виждам какъв е точния смисъл в това,смисъл едва ли ще сънувам това просто ей така,само,че не виждам какво точно трябва да разбера от съня.  :(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1312 -: Май 10, 2011, 01:53:10 am »
снощи отново имах интересен сън:

бях на една полянка насред гора. с голяма бързина към полянката се приближаваше конник - кафяв кон, човекът беше с кафяво наметало с качулка и не му се виждаше лицето. спря коня в края на полянката и тръгна бързо към мен. дойде пред мен и ми каза: "Апокалипсиса ще се случи много по-рано от предвиденото!". не му виждах лицето, но от очите му струеше силна бяла светлина. аз отвърнах: "Ми добре." и той си замина...

ай ся да видя тълкувачите какво ще ми кажете  ;D ;D ;D 
направо напоследък имам чувство, че сънувам в прав текст без нужда от тълкуване  :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #1313 -: Май 10, 2011, 02:06:39 am »

често пренасяш желания насън
иначе сънят е много хубав  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1314 -: Май 10, 2011, 02:12:28 am »

често пренасяш желания насън
иначе сънят е много хубав  :blink:

ма кви желания бе  :unsure:  четях си кротко книжка в леглото и така съм глътнала плувката и после  ей на кво сънувам...

и що реши, че е хубав? може ли да ми обясниш, щот аз изобщо не мога да реша какъв е  :(

*

abroad

• 2187
« Отговор #1315 -: Май 10, 2011, 02:34:10 am »

ма кви желания бе  :unsure:  четях си кротко книжка в леглото и така съм глътнала плувката и после  ей на кво сънувам...

едното какво общо има с другото, най-често желанията ни са подсъзнателни

и що реши, че е хубав? може ли да ми обясниш, щот аз изобщо не мога да реша какъв е  :(

това майтап ли?
сънят е подчертано хубав, дори само като го прочетох се усетих блажена :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1316 -: Май 10, 2011, 02:43:53 am »
Конника и апокалипсиса са препратки от неща, които те занимават в реала.
Поляната ако е тучна, зелена- това е "Божията благодат".
Ако е с изсъхнали треви и има подтискащ вид, знаменията не са с "+" знак.
« Последна редакция: Май 10, 2011, 02:53:34 am от Uran »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1317 -: Май 10, 2011, 02:56:33 am »
Аброуд,
не си правя майтап бе - напълно сериозна съм!

Уран,
занимават, занимават ма колко да ме занимават  ;D 
а поляната си беше зелена - не съм я зяпала нея... гледах конника  :P  и още нещо - тва не беше и сън щото бях будна. синът ми е нещо настинал и кашля като дърт дядо. имаше пристъп посред нощ към 3 часа и се събудих от него. тогава започнах да му изпращам енергия към белите дробове докато се успокои /кашляше насън/ и аз се събудих съвсем. после ходих до двете нули и като си легнах и си затворих очите това ми се появи като видение, защото като отмина си отворих очите и се чудих сто часа какво аджеба е и чак после съм заспала...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1318 -: Май 20, 2011, 03:41:35 pm »
точно преди да се събудя, сутринта сънувах някакви неща, но най-важното сякаш беше....едно бяло пони...
бях някъде гледах някакви, злата, корони, олтари или нещо подобно...беше златно и беше счупено....имаше някакви хора с коне...имаше 2 коня..кафяв и бял....с белия кон пони стана нещо, някой му направи нещо.....то дойде при мен и ми се умилкваше аз много се зарадвах, прегърнах го, погалих го беше бяло, чисто и меко..беше много хубаво изживяване, знам че много го обичах... :blink:
много хубав усещане имах ....
какво може да значи...?  :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1319 -: Май 24, 2011, 02:09:13 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:40:40 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!