Преди няколко дена сънувах майка си,но като малко дете.Смисъл аз си бях аз в съня,но всякаш някой ме попита искам ли да видя майка си като малка,след като видях леля си,а тя беше едно нацупено момиченце,което стоеше на едно стълби.И аз казах,че искам да я видя,да.И се появи едно момиченце,предполагам на около 4 годинки с розови бузки и къса русолява косичка,усмихнато и тичаше.Аз много я харесах и започнах с нея да играя,тичах след нея,гонехме се,после щеше да легне да поспи и ме викна при нея да я гушна,после се беше намокрила нещо.Накрая я гушнах и вдигнах на ръце и се разхождахме из двора на една къща и предполагам,че трябваше да я връщам скоро при техните и тя ми каза,че никой не я обича или че никой не я е гушкал от тяхните.На мен ми стана много тъжно и се почудих не мога ли да я осиновя,и същевременно в главата ми изникна мисълта "Какво ще кажат наще,ако им кажа,че искам да я осиновя?".
Това беше съня,не знам как да го тълкувам.Вие имате ли някакво предположение.Нали казват,че душата се представя под формата на деца,смисъл каквито сме били като деца-дали има нещо общо с това?
Някой има ли някакво предположение или да е сънувал нещо подобно преди време?