То едни пари... :lol:
Тия дни и в рамките на идната седмица ще събирам хонорари, но няма да е голяма сумата, откъдето каквото успея да взема (просрочени).
Във връзка с въшливия сън

сега се сетих, че имаше и други елементи в него. Бях в старото ни жилище, където живеехме навремето с майка ми, тя беше там, не помня какво точно се правеше и се казваше...
После започвам да сънувам нещо друго, изневиделица се появяват въпросните въшки... Само си спомням, че не си бях в нас, попадам в конфузна ситуация

... Излизам от сградата (не помня каква) възмутена (как може на мен да ми има такова нещо!), отивам на някаква автобусна спирка, междувременно звъня на мама да й споделя за въшките

, покрай мен минава стар градски рейс, от жълтите икаруси, каквито бяха навремето... Докато чакам с телефона, рейсът заминава под носа ми... Знаех, че отиваше в посоката, където се намира старото ни жилище. Не успявам да се кача на автобуса и оставам на спирката, не си спомням дали успявам да се свържа с майка по телефона. Може би успявам, но гласът й идва сякаш отдалеч и изведнъж разговорът прекъсва и не успявам да я набера пак.
Символиката на съня е ясна, само тия въшки какво правят в цялата схема, не знам. Но много исках да споделя с нея за тях. И май после сънувах, че тръгвам да си обезпаразитявам косата с някакъв препарат.