Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540534 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1420 -: Август 04, 2011, 11:49:48 pm »
Снощти сънувах,че зъбите ми се ронят и аз ги вадя буквално на части от устата ми,така се разделих с всички кътници и кучешки зъби,но не усещтах никаква болка,зъбите ми се рушаха един по един и аз ги плюех на части.Ако може някои да ми помогне с разгадаването на този сън щте съм много благодарна.

Психична кастрация.

« Отговор #1421 -: Август 04, 2011, 11:54:48 pm »
Хахахахахах  по скоро е прощаване с илюзия за нещо.
Напразно изхабена енергия за излишни неща ,много мерси за инфото на всички  :blink: а какво щте рече ,,психична кастрация,,
Каде са хората,в пустинята човек се чувства малко самотен? -попита малкия принц.  -Човек се чувства самотен и между хората.-отвърна змията.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1422 -: Август 09, 2011, 02:46:47 am »
сънувах кандидат жених (неприятен), нещо сериозно ме притесняваше в него (свързано с евентуално насилие) - не го свързвам с никого от реалността като образ
после срещнах майка ми, с която споделих притесненията си, че ми липсва годежен/венчален пръстен, тя извади отнякъде няколко вързопчета бижута, започнах трескаво да ровя и да търся подходящ пръстен, но не намирах (междувременно тя се опитваше да ме успокои, че женихът ще се погрижи да осигури такъв)
в крайна сметка пред очите ми изскочи едно покрило се нейде вързопче с няколко пръстена и колиета, май имаше и обеци - много си харесах един златен с малък скъпоценен тъмно червеникаво-кафяв камък
какво значи, съновниците са доста противоречиви? :thinking:

« Отговор #1423 -: Август 09, 2011, 05:59:01 am »
здравейте
 Много често сънувам,че един ротвайлер ми се нахвърля и ме захапва за шията :(
Някой знае ли какво означава това

« Отговор #1424 -: Август 09, 2011, 07:10:49 pm »
здравейте
 Много често сънувам,че един ротвайлер ми се нахвърля и ме захапва за шията :(
Някой знае ли какво означава това

По принцип куче се тълкува като враг,а и щом ти се нахвърля,значи наистина имаш някой неприятел,който иска да ти навреди по някакъв начин. Има ли нещо такова?

П.П Аз по принцип не разбирам защо го тълкуват като неприятел,но повечето пъти си зависи и от съня,а в този случей мисля,че е правилно тълкуването на съновника.

Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1425 -: Август 20, 2011, 05:23:38 pm »
Снощи сънувах, че съм в банка. Сградата беше огромна... Теглих някакви пари, после внасях. Уж бяха малко, после стана огромна сметка ;D Силно впечатление обаче ми направи един от служителите - мъж, на около 35г., с къса кестенява коса, но с много развихрена прическа, имаше много интересен пръстен - златен, като венчална халка, но не точно - по-масивен, съчетан от няколко ринга. После дойде някаква жена в костюм. И двамата бях много странни. Имах чувството, че в сградата сме само аз и те двамата :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1426 -: Август 20, 2011, 08:06:04 pm »
Мъчат те темите свързани с образованието като инвестиция-"теглене на пари" и реалното му приложение след това-осребряване на вложените усилия "внасяне". :blink:

« Отговор #1427 -: Август 21, 2011, 01:00:38 pm »
Благодаря ти, Уран!
Да, имам тревоги за образованието - такси, квартири и други такива...

« Отговор #1428 -: Август 31, 2011, 02:08:38 pm »
Снощи имах много луд сън ;D
Бях близо до р. Марица и наблюдавах някакво оризище, в него плуваха малки рибки (оранжеви), някакъв човек извика, че това е сьомга. Във водата плуваха и резани диня на кръг.
След малко се появи някаква жена с много интересна гривна, доста широка и на нея бяха закачени 3 големи нефритени камъка.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1429 -: Август 31, 2011, 07:18:54 pm »
Хрумна ми, че може да получиш някакво хубаво послание/знак за бъдещето, което да те успокои, поне малко да внесе добро очакване за него. Не го брой за сериозно, просто идея. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1430 -: Септември 01, 2011, 12:08:56 pm »
Не ми се смейте, но сънувах, че имам въшки.  ;D
В съня си изпаднах в ужас и се чудех как ще се обезпаразитявам.
Какво може да означава тоя сън според вас?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1431 -: Септември 01, 2011, 12:20:47 pm »
пари

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1432 -: Септември 01, 2011, 12:53:14 pm »
То едни пари...  :lol:
Тия дни и в рамките на идната седмица ще събирам хонорари, но няма да е голяма сумата, откъдето каквото успея да взема (просрочени).

Във връзка с въшливия сън  ;D сега се сетих, че имаше и други елементи в него. Бях в старото ни жилище, където живеехме навремето с майка ми, тя беше там, не помня какво точно се правеше и се казваше...
После започвам да сънувам нещо друго, изневиделица се появяват въпросните въшки... Само си спомням, че не си бях в нас, попадам в конфузна ситуация  :-[... Излизам от сградата (не помня каква) възмутена (как може на мен да ми има такова нещо!), отивам на някаква автобусна спирка, междувременно звъня на мама да й споделя за въшките  ;D, покрай мен минава стар градски рейс, от жълтите икаруси, каквито бяха навремето... Докато чакам с телефона, рейсът заминава под носа ми... Знаех, че отиваше в посоката, където се намира старото ни жилище. Не успявам да се кача на автобуса и оставам на спирката, не си спомням дали успявам да се свържа с майка по телефона. Може би успявам, но гласът й идва сякаш отдалеч и изведнъж разговорът прекъсва и не успявам да я набера пак.

Символиката на съня е ясна, само тия въшки какво правят в цялата схема, не знам. Но много исках да споделя с нея за тях. И май после сънувах, че тръгвам да си обезпаразитявам косата с някакъв препарат.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1433 -: Септември 01, 2011, 01:55:30 pm »
е, така разказано не е чистия смисъл на получаване на пари ;D
а сега сериозно - в повечето сънища е намесен образа на майка ти, сякаш не спираш да я обвиняваш за реализация и прочее
според мен е добре да размислиш, дали няма нещо в нея, което да се страхуваш, че ти самата притежаваш и е въпрос на време да се прояви, а това те ужасява и блокира други нещица :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1434 -: Септември 01, 2011, 01:59:18 pm »
За въшките не беше виновна тя  ;D, но ми се искаше в съня да я чуя и да споделя за проблема.
И все пак към края на съня успях да взема решение без нейното участие, започнах сама да се обезпаразитявам, седнах да си ги чистя от косата. Такава е и текущата ситуация в живота, изход сама ще трябва да потърся някак си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1435 -: Септември 01, 2011, 03:40:40 pm »
Не ми се смейте, но сънувах, че имам въшки.  ;D
В съня си изпаднах в ужас и се чудех как ще се обезпаразитявам.
Какво може да означава тоя сън според вас?

Понеже са на главата, може да са лоши мисли. Лоши мисли, свързани със старото жилище.

Но всеки сън трябва да се тълкува индивидуално от сънуващия.

Може да го тълкуваме с асоциации и медитации.

« Отговор #1436 -: Септември 01, 2011, 03:51:51 pm »
За въшките (преди време и аз бях сънувала такива гадинки:)
И аз мисля, че ще дойдат пари от стари длъжници, няма да са големи суми, но от няколко места.
И може би ще си купуваш шампоан или някой ти е предлагал ;D Може да звучи несериозно, но при мен така се случи :blink:

ПП. Сънрейн, благодаря ти :blink: Може да се каже, вчера попаднах на една много интересна книга за Петър Димков, а също си свалих и една книжка с фазите на Луната за 2011г. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1437 -: Септември 01, 2011, 03:54:03 pm »
Романтика, аз пък си взех голяма нефритена гривна миналата седмица и си я слагам от време на време, когато се почувствам по-изнервена и неспокойна от обичайното... По-горе видях, че жена с такава гривна си сънувала.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1438 -: Септември 01, 2011, 04:42:12 pm »
.

« Последна редакция: Септември 18, 2011, 11:46:37 am от Hm »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1439 -: Септември 02, 2011, 09:35:10 am »
Във връзка с въшливия сън  ;D сега се сетих, че имаше и други елементи в него. Бях в старото ни жилище, където живеехме навремето с майка ми, тя беше там, не помня какво точно се правеше и се казваше...
После започвам да сънувам нещо друго, изневиделица се появяват въпросните въшки... Само си спомням, че не си бях в нас, попадам в конфузна ситуация  :-[... Излизам от сградата (не помня каква) възмутена (как може на мен да ми има такова нещо!), отивам на някаква автобусна спирка, междувременно звъня на мама да й споделя за въшките  ;D, покрай мен минава стар градски рейс, от жълтите икаруси, каквито бяха навремето... Докато чакам с телефона, рейсът заминава под носа ми... Знаех, че отиваше в посоката, където се намира старото ни жилище. Не успявам да се кача на автобуса и оставам на спирката, не си спомням дали успявам да се свържа с майка по телефона. Може би успявам, но гласът й идва сякаш отдалеч и изведнъж разговорът прекъсва и не успявам да я набера пак.

Копнеж по създаване на семейство и очакване на втората половинка в реалността, но вътрешна неувереност, че това ще се случи скоро, застой в живота /старият дом, спирката, жълтия автобус, който те подминава.../

За телефона е ясно - очакваш новини, свързване с някой... а може и да символизира  желанието да си поговориш с майка ти и осъзнаването, че е невъзможно :(

За въшките- и според мен са досадни, натрапчиви и вредни мисли, от които искаш/трябва да се освободиш. Може и да означава, че ще ти дадат съвети, които не трябва да приемаш, защото може да ти навредят /тъй като въшките са нещо, което не е дошло от теб самата, а от вън - т.е.чужди мисли ...някои може да се опитва да ти внуши нещо/.
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 10:49:19 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг