Не се притеснявай, въпреки популярното схващане, не мисля че сънищата с мъртъвци непременно означават нещо лошо. Мисля, че до известна степен стреса ти е дошъл в малко повече покрай тези събития и може би подсъзнанието ти се опитва да компенсира или да избие някак негативните. Имам предвид ... загубила си преди време майка си, сега и баба си, и освен че губиш баба си, това ти напомня за загубата на майка ти.
Празничната трапеза и изобщо празнично събитие често ми се случва да имам в сънища, когато стреса стане повечко. Или изобщо - каквото не стане и не може да стане във физическата реалност, подсъзнанието ми създава една матрица, в която се случва и наистина на сутринта се будя с малко по-голямо облекчение, отколкото съм си легнала.
Не бързай за баба си, имам някакво такова усещане, че след като е готова, тя ще дойде при теб. Сънищата "по поръчка" са едно, което е като диалог между нашето висше аз и нас самите, но когато е замесена и нечия друга душа, нещата стават малко по-различно. Идеята ми е, че никой не знае как е на другия свят, не се е върнал да ни каже, може още да пътува, може да й се случва нещо, което не й позволява за момента да се свърже с теб.