Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540189 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1480 -: Октомври 07, 2011, 08:34:04 pm »
Сънувах тая нощ... беше вечер и отивах на среща свързана с работата. Там на улицата ме чакаха двама мъже с които беше уговорката. Първо се представи този от ляво, каза си имената и след това зодията - овен (сякаш такъв е етикета  ;D) здрависахме се и после другият се представи по същия начин "Илиян Х., зодия дева" (него в действителност го познавам от работа и наистина е дева) Тогава и аз казах, че съм дева...реших, че такъв е реда.. Овена изглеждаше по-интересен от другия.
Разсъних се и като заспах отново сънувах, че съм на гости на момче с което бях излизала преди, него го нямаше а аз бях със сегашния си приятел там. Май търсих нещо в тях, оправих му масата и сложих покривката отгоре - бяла с бродирано по краищата. Масата беше странна, малка за кафе и няколко маси отгоре и, като слоеве.  :unsure:

« Отговор #1481 -: Октомври 13, 2011, 03:55:30 pm »
Сънувах гаден сън, беше пак сън в съня...Екс-любовта ми, в съня беше извършил убийство на млада двойка, по непредпазливост убива младежа и после за да заличи следите убива и приятелката му и ги скрива под някакви големи скални отломъци...В съня аз не се виждам, но я знам тази информация, все едно съм била до него, но някаква стена ме е разделяла и не съм била пряк свидетел на убийството...Случва се така, че попадам в някаква група за художествена самодейност - щели сме да се подготвяме за някакви концерти, филми...и имаше няколко групи от танцьори, певци....и всичко това щеше да се случва точно на мястото, където Ех-любовта е скрил труповете, стана ми много гадно от този факт. Обстановката беше мрачна, пещери, вода по скалите, влага. И през цялото време на сънуването се чудех в самия сън, дали убийството е било истинско или съм го сънувала. Молех се да е било сън...Та,  по времето когато се подготвяхме за изпълненията в един момент се появиха тежко въоръжени полицаи за разпит.....на моя милост. Някак си са разбрали, че вероятно знам нещо...Разтреперах се, притесних се да не се издам, но продължих да се чудя, дали е било истина или е било сън....до момента на събуждането...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1482 -: Октомври 13, 2011, 08:06:20 pm »
Преди няколко дена сънувах подобен сън и доста време ми трябваше, за да се оттърва от чувствата вина, страх, разкаяние и т.н. Голямо облекчение си беше осъзнаването, че всичко е било сън. В твоят случай мсиля, че това убийство и прикриването му, символизира вашата връзка и всичко произтекло от нея.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1483 -: Октомври 21, 2011, 07:22:36 pm »
Сънят с темата която си бях поръчала. (става въпрос за мъж... :blink:)

На едно житно поле съм и едновременно е нещо като форум. Попаднах на мои снимки, които той е бил направил, тайно без да разбера. На едната бях излязла добре, харесах се.  Бях заснета сред житата, през деня и снимката беше цветна и отпечатана а не дигитална на компютър.
Във форума имаше съобщения между нас двамата - как спорим. "Връщах лентата назад" и търсих в архивите на форума, нещо по въпроса който ме интересуваше.
сънят ми е размит и помня само това..
« Последна редакция: Октомври 21, 2011, 07:32:55 pm от Freya »

« Отговор #1484 -: Октомври 21, 2011, 07:52:13 pm »
Мисля че той има проблем с разстоянието между вас, ако нещо ти бяга или се държи странно, понеже привличането му към теб е силно, много силно, но е по-скоро от платоническо естество и това много го озадачава, защото никога досега не му се е случвало.
Цветните отепачтани снимки са нещо като роматична настореност, но една такава иделистична, като на рак или везна.
Търсенето в архивите е твоето търсене на отговора какво е станало

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1485 -: Октомври 21, 2011, 08:16:01 pm »
Мисля че той има проблем с разстоянието между вас, ако нещо ти бяга или се държи странно, понеже привличането му към теб е силно, много силно, но е по-скоро от платоническо естество и това много го озадачава, защото никога досега не му се е случвало.
Цветните отепачтани снимки са нещо като роматична настореност, но една такава иделистична, като на рак или везна.
Търсенето в архивите е твоето търсене на отговора какво е станало
хехе, Thunder, много ми хареса тълкуването ти  :blink:
Споделям мнението ти, относно снимките и аз ги свързвам с любовна/романтична тематика
И за архивите ми беше такова виждането.. че се ровя в миналото, не е в настоящето (всъщност това е въпроса който ме вълнува)
Но не знам пък откъде ти дойде асоциацията с разстоянието и платоническото привличане :) В действителност разстояние има.. в буквалния смисъл, за другото не знам  :blink:

« Отговор #1486 -: Октомври 21, 2011, 08:29:56 pm »
Ами, до известна степен интуиция, така си го представих, останах с впечатлението, че де факто не се виждате в съня ти. И заради това.  ;D

« Отговор #1487 -: Октомври 22, 2011, 01:29:16 pm »
сънувам наскоро че ме полазват хлебарки  :o от дясната ръка и тръгват нагоре към врата и лицето едни такива голями и гадни какво ли значи сънят? :o
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #1488 -: Октомври 22, 2011, 01:56:14 pm »
Според мен трябва да внимаваш да не би да си навлечеш проблеми или в работата, или в личния живот като направиш нещо без да мислиш и после ще се чудиш как да го оправяш и нямаш никаква идея. Затова тръгват от ръката (ползваш я преди мозъка ти да е помислил) и после към главата, един вид малко разбъракни са нещата тука.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1489 -: Октомври 22, 2011, 02:15:40 pm »
сънувам наскоро че ме полазват хлебарки  :o от дясната ръка и тръгват нагоре към врата и лицето едни такива голями и гадни какво ли значи сънят? :o
Не можеш да се освободиш от досадни, даже параноични мисли. Имаш тайни страхове, които те лишават от спокойствие и ти пречат да се наслаждаваш на това, което имаш в момента.  Пази се от нервни сривове, раздразнения и емоцинална невъздържаност. Не вини други хора за проблемите си.
А може и просто да значи, че около теб има много хора, които те дразнят.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1490 -: Октомври 22, 2011, 06:39:59 pm »
Вече за втори път в рамките на една-две седмици сънувам как идва покойната ми майка и започваме да приготвяме заедно храна в кухнята. Напоследък посещенията зачестиха, започнах да я сънувам почти всяка нощ.
Първият път дойде да сервира на една жена - жената, която още не съм виждала, но скоро ще заеме мястото на майка ми в семейството. Сънят беше символичен, усетих какво иска да ми каже.

Снощи я сънувах отново, бяхме в кухнята и тя приготвяше някакви вкусотии, аз стоях и гледах. По едно време и баща ми се появи в съня, дойде ни на гости, като че ли предстоеше празнична трапеза... останах с чувството, че е бил рожденият ми ден.

Тия дни, след като почина баба ми, все си поръчвам преди лягане да я сънувам, но все още не мога да установя с нея никаква връзка - нито я сънувам, нито идва в друга "форма" в съня ми.

Да си споделяш трапезата с починал вече човек според вас какво може да означава? Иска просто да напомни за себе си или нещо друго да ми каже?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1491 -: Октомври 22, 2011, 06:56:01 pm »
Не се притеснявай, въпреки популярното схващане, не мисля че сънищата с мъртъвци непременно означават нещо лошо. Мисля, че до известна степен стреса ти е дошъл в малко повече покрай тези събития и може би подсъзнанието ти се опитва да компенсира или да избие някак негативните. Имам предвид ... загубила си преди време майка си, сега и баба си, и освен че губиш баба си, това ти напомня за загубата на майка ти.
Празничната трапеза и изобщо празнично събитие често ми се случва да имам в сънища, когато стреса стане повечко. Или изобщо - каквото не стане и не може да стане във физическата реалност, подсъзнанието ми създава една матрица, в която се случва и наистина на сутринта се будя с малко по-голямо облекчение, отколкото съм си легнала.
Не бързай за баба си, имам някакво такова усещане, че след като е готова, тя ще дойде при теб. Сънищата "по поръчка" са едно, което е като диалог между нашето висше аз и нас самите, но когато е замесена и нечия друга душа, нещата стават малко по-различно. Идеята ми е, че никой не знае как е на другия свят, не се е върнал да ни каже, може още да пътува, може да й се случва нещо, което не й позволява за момента да се свърже с теб.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1492 -: Октомври 22, 2011, 07:35:08 pm »
Да, споpед мен също е pано, нека минат 40 дни, а и ти вече си отпpавила желанието си, когато тя е готова, ще те посети.
Аз така години наред не успявах да видя баба ми в съня си, както исках, само като намеци за нейно присъствие е имало, без същински контакт между нас. Накрая се случи, при това много силно и ясно, и като преживяване, и като смисъл.   

За майка ти предполагам все си го усещаш вътрешно какво идва да каже този сън, но можеш и да подадеш нещо, което е обичала приживе. Но за мен ти сега си се настроила да й дадеш възможност тя да компенсира липси от преди, което е хубав знак, откъдето и да го погледнеш.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1493 -: Октомври 22, 2011, 07:42:55 pm »
Но за мен ти сега си се настроила да й дадеш възможност тя да компенсира липси от преди, което е хубав знак, откъдето и да го погледнеш.   

Да, в съня ми готвеше, а приживе за нея това бе доста досадно и нелюбимо занимание, никога не го е правила с особено желание. И като че ли го правеше с голямо удоволствие в съня ми, нещо пипкаво беше, някакви хапки и изглеждаха много апетитно и естетично.
Имаше и нещо друго - откъслечен фрагмент, който се появи за кратко... Сънувам как на баща ми изведнъж му прилошава, ляга на леглото и се вайка, а тя се свива в краката му, сякаш иска да го помоли за прошка или да поправи нещо, което вече се е случило... Тоя момент го спомням отчетливо.

Благодаря и на двете ви за тълкуването.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1494 -: Октомври 22, 2011, 07:45:18 pm »
Вече за втори път в рамките на една-две седмици сънувам как идва покойната ми майка...

тук venerra би била значително полезна, това си е чисто психологичен елемент на сънуване
и преди (не помня в коя тема) споменах, че е важно да си разгадаеш сънищата с майчиния образ :rolleyes:, дори опитах тълкуване си спомням

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1495 -: Октомври 22, 2011, 07:58:02 pm »
и преди (не помня в коя тема) споменах, че е важно да си разгадаеш сънищата с майчиния образ :rolleyes:

Съгласна съм с Аброуд.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1496 -: Октомври 22, 2011, 08:04:14 pm »
 Лили, ако скоро има годишнина от смъртта на майка ти, отбележи я.
Раздай храна!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1497 -: Октомври 22, 2011, 08:32:17 pm »
Да, мислех да подавам за помин, в средата на ноември ще станат две години.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1498 -: Октомври 23, 2011, 08:40:02 am »
сънувам че съм на познато за мен място и там намерих 2 сребърни пръстена сравнително голями и малко по нататък сребърни дребни обици.какво ли значи пък това????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1499 -: Октомври 23, 2011, 11:15:28 am »
Ako Ви предстоят някакви сделки, бъдете внимателна.