Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540654 Прегледи
*

anili

• *
  • 77
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1900 -: Август 31, 2012, 08:32:53 pm »
Здравейте отново,
 Не е по силите ми да изчета цялата тема, за да потърся, това което ме интересува, затова ще питам и ако някой има желание ще съм много благодарна да ми отговори.
Тази нощ сънувах котки с много други малки котенца, аз лично не съм виждала такива дори не зная дали като се родят са толкова малки, размерите им бяха колкото пръста ми, много много сладки, белички, пухкави. Мислите, които ме обзеха в съня ми бяха, че аз попринцип не обичам котки, но тези някакси ми харесваха и ме влечеха. Опитвах се да усетя миризмата им, едва ли не да се убедя, че аз наистина не ги харесвам, просто не можех да повярвам, че са толкова сладки. Единственото, което успях д намеря в интернет съновниците за котка с котенца е, че ще се задомя и ще имам потомство, което не звучи никак лошо  :blink: Но ще съм много благодарна, ако някой знае и сподели нещо повече за съня ми.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1901 -: Август 31, 2012, 09:54:33 pm »
Здравейте отново,
 Не е по силите ми да изчета цялата тема, за да потърся, това което ме интересува, затова ще питам и ако някой има желание ще съм много благодарна да ми отговори.
Тази нощ сънувах котки с много други малки котенца, аз лично не съм виждала такива дори не зная дали като се родят са толкова малки, размерите им бяха колкото пръста ми, много много сладки, белички, пухкави. Мислите, които ме обзеха в съня ми бяха, че аз попринцип не обичам котки, но тези някакси ми харесваха и ме влечеха. Опитвах се да усетя миризмата им, едва ли не да се убедя, че аз наистина не ги харесвам, просто не можех да повярвам, че са толкова сладки. Единственото, което успях д намеря в интернет съновниците за котка с котенца е, че ще се задомя и ще имам потомство, което не звучи никак лошо  :blink: Но ще съм много благодарна, ако някой знае и сподели нещо повече за съня ми.
Последният път когато сънувах много котки, едни приятелки ме предадоха, в съня ми също бяха много сладки, бяха навсякъде вкъщи, по-красиви писани не бях виждала дори на живо. Всъщност винаги, когато сънувам котки/котка скоро след това си имам проблеми с някого.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1902 -: Август 31, 2012, 10:18:43 pm »
Здравейте отново,

Изкушения от сексуален характер. :)

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1903 -: Август 31, 2012, 10:26:24 pm »
Благодаря и на двете ви за отговорите  :blink:
За котка и аз зная, че попринцип е предателство, измама, и друг път съм сънувала, но не съм обръщала внимание на случките след съня ми. Сега ще си поставя за цел да проследя поне в близките дни дали ще има нещо от този род събития.
И за Изкушения ще следя, разбира сe. То има един младеж дето все ме изкушава, но засега естеството на характера е по-различно ;)

« Отговор #1904 -: Септември 01, 2012, 07:15:40 am »
Какво означава да сънуваш зелен камион и градини,с жълто-оранжеви оттенъци? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1905 -: Септември 01, 2012, 09:35:24 am »
Успешна реализация на плановете, но не трябва да дърпаш чергата много към себе си и да проявяваш "ревност". :blink:

« Отговор #1906 -: Септември 01, 2012, 10:09:06 am »
Успешна реализация на плановете, но не трябва да дърпаш чергата много към себе си и да проявяваш "ревност". :blink:

Благодаря ти,Uran. :88: :yahoo:

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1907 -: Септември 01, 2012, 11:39:23 am »
Тази сутрин се събудих от супер странния сън...
Сънувах ,че  пътувам до  Слънцето,но вместо да кацна върху него,влязох в нещо като бункер под повърхността му.
Беше хипер горещо като в пещ - почти физически го чувствах. В бункера имаше още една жена и двете легнахме на едно легло.Тя ми даде да ям нещо напоено с вода... По едно време ,се появи някакъв черен мъж и отвори вратата на бункера- отвън имаше течаща  нажежена плазма ... и ние започнахме да крещим  да затвори вратата,защото горещината ще ни убие.

След това стана нощ и "Слънцето " изгасна. ( май бяхме на друга планета) Ние с жената излязохме .Беше приятно усещане - божествено хладно - и тръгнахме по някакъв прашен  път.Изведнъж се разрази силна буря и се вдигнаха огромни облаци прах ,затова  се наложи  да бягаме.Стигнахме плитко езеро с чиста вода - там бе пълно с  други хора-и си спомням  как гребях с шепи от водата и пиех.

Общо взето МНОГО ОГЪН И МНОГО ВОДА на едно място  :umnik:

« Отговор #1908 -: Септември 03, 2012, 06:08:37 pm »
Имам нужда да си споделя странните сънища някъде. Първите два са от преди 10-тина дни, а другите - от тази сутрин. Всички бяха много силни и реални.

=1= Обикалях край блока, събирах кварталните котки и ги прибирах в един голям кашон в гаража. Бяха най-различни - имаше една със сини лапички и опашка, друга беше на жълти и кафяви ивици и тн. Показвах ги с гордост на майка ми и сестра ми. И бяха 11 или 13 на брой. (Обожавам котки, а 11 и 13 са ми любимите числа, 11 - на съдбата, на 13-ти съм родена)

=2= Беше християнски празник, а аз и още няколко човека стояхме на брега на морето, за да наблюдаваме ритуала, който прави някакъв религиозен познат. Християнинът влезе в морето, където един огромен кораб изстрелваше други по-малки корабчета. За определено време трябваше да хване колкото се може повече. Когато му изтече времето, останалите кораби приближаваха брега и щом се докоснеха до пясъка, набираха скорост и се изстрелваха към нас - наблюдаващите. Времето беше мрачно, а корабите изглеждаха страшно и внушително, а всъщност бяха с около 70-80см дължина. Побягнахме, но повечето отнесоха по някой-друг удар в краката. Аз се обърнах назад и видях, че християнинът ме гони с кораб в ръцете. Хвърли го по мен, успях да го хвана и паднах по дупе на пясъка. Звучи много комично, но сънят беше неприятен.

=3= Първо бях на някакво асфалтирано пътче с гъста растителност наоколо, чаках някой да ме качи на стоп. Сле това се оказах в болница, където ми съобщиха, че съм бременна в петата седмица и не мога да направя аборт понеже било твърде късно вече?!

=4= Беше тъмно, тъкмо се бях разположила да спя в някаква горичка. Уж имаше някой с мен, после се оказах сама. Напалих малък огън и седнах край него, но скоро след това усетих приближаващи стъпки. Малък, озлобен чакал (приличаше на красиво породисто куче) искаше да ми вземе храната явно. Подплаших го, но той не реагира. Подгоних го - не избяга, а почна да ръмжи. Тогава реших да го взема и "изхвърля" настрани. Успях да го хвана, но почна да ме хапе и го оставих. Не направи нищо повече, продължи да стои около мен. Заприиждаха още чакали, гледаха лошо, изплашиха ме без да ме нападат. Останаха да ме наблюдават, вече по-спокойни, а аз взех фотоапарата да ги снимам. Напалих още по-голям огън, за да се махнат, но тях огънят явно не ги притесняваше. Свикнах с присъствието им, изглеждаха интелигентни и красиви. С различни шарки - 7 на брой. В един момент мястото, на което се намирах, се оказа стаята ми. Юрганът ми падна в огъня и вместо да се подпали, го изгаси. И сякаш го беше засмукал - нямаше нито жар,  нито пепел, нито дърва..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1909 -: Септември 03, 2012, 10:10:03 pm »
Uran, да те питам за още един сън, от снощи, може ли?  :blink:

Не помня целия сън, а само откъс от него, но беше някак странен, макар и с рутинен характер.
Сънувах как коремчето на женското ми куче се е надуло до таква степен, че се влачи по земята. Стоеше изправена на задните си крака и приличаше на бременна, сякаш беше глътнала футболна топка. Не си го спомням ясно, но мисля, че встрани стоеше майка ми и я гледаше усмихнато, беше доволна, това куче й беше любимо приживе.

Да сънуваш бременен домашен любимец какво оначава?
Само да уточня, че повече не чакам малки кученца и котенца!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1910 -: Септември 03, 2012, 10:46:27 pm »
Uran, да те питам за още един сън, от снощи, може ли?  :blink:

Не помня целия сън, а само откъс от него, но беше някак странен, макар и с рутинен характер.
Сънувах как коремчето на женското ми куче се е надуло до таква степен, че се влачи по земята. Стоеше изправена на задните си крака и приличаше на бременна, сякаш беше глътнала футболна топка. Не си го спомням ясно, но мисля, че встрани стоеше майка ми и я гледаше усмихнато, беше доволна, това куче й беше любимо приживе.

Да сънуваш бременен домашен любимец какво оначава?
Само да уточня, че повече не чакам малки кученца и котенца!  ;D
Големият корем се свързва с хапване, добро прекарване, екскурзии.. Обаче ти си сънувала голям корем на куче. :-\
Възможно ли е, някой приятел да те посети или ти да планираш пътуване при приятел/близък?
п.п.Кучето в добро здраве ли е?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1911 -: Септември 03, 2012, 10:50:48 pm »
Имам нужда да си споделя странните сънища някъде. Първите два са от преди 10-тина дни, а другите - от тази сутрин. Всички бяха много силни и реални.

=1= Обикалях край блока, събирах кварталните котки и ги прибирах в един голям кашон в гаража. Бяха най-различни - имаше една със сини лапички и опашка, друга беше на жълти и кафяви ивици и тн. Показвах ги с гордост на майка ми и сестра ми. И бяха 11 или 13 на брой. (Обожавам котки, а 11 и 13 са ми любимите числа, 11 - на съдбата, на 13-ти съм родена)

=2= Беше християнски празник, а аз и още няколко човека стояхме на брега на морето, за да наблюдаваме ритуала, който прави някакъв религиозен познат. Християнинът влезе в морето, където един огромен кораб изстрелваше други по-малки корабчета. За определено време трябваше да хване колкото се може повече. Когато му изтече времето, останалите кораби приближаваха брега и щом се докоснеха до пясъка, набираха скорост и се изстрелваха към нас - наблюдаващите. Времето беше мрачно, а корабите изглеждаха страшно и внушително, а всъщност бяха с около 70-80см дължина. Побягнахме, но повечето отнесоха по някой-друг удар в краката. Аз се обърнах назад и видях, че християнинът ме гони с кораб в ръцете. Хвърли го по мен, успях да го хвана и паднах по дупе на пясъка. Звучи много комично, но сънят беше неприятен.

=3= Първо бях на някакво асфалтирано пътче с гъста растителност наоколо, чаках някой да ме качи на стоп. Сле това се оказах в болница, където ми съобщиха, че съм бременна в петата седмица и не мога да направя аборт понеже било твърде късно вече?!

=4= Беше тъмно, тъкмо се бях разположила да спя в някаква горичка. Уж имаше някой с мен, после се оказах сама. Напалих малък огън и седнах край него, но скоро след това усетих приближаващи стъпки. Малък, озлобен чакал (приличаше на красиво породисто куче) искаше да ми вземе храната явно. Подплаших го, но той не реагира. Подгоних го - не избяга, а почна да ръмжи. Тогава реших да го взема и "изхвърля" настрани. Успях да го хвана, но почна да ме хапе и го оставих. Не направи нищо повече, продължи да стои около мен. Заприиждаха още чакали, гледаха лошо, изплашиха ме без да ме нападат. Останаха да ме наблюдават, вече по-спокойни, а аз взех фотоапарата да ги снимам. Напалих още по-голям огън, за да се махнат, но тях огънят явно не ги притесняваше. Свикнах с присъствието им, изглеждаха интелигентни и красиви. С различни шарки - 7 на брой. В един момент мястото, на което се намирах, се оказа стаята ми. Юрганът ми падна в огъня и вместо да се подпали, го изгаси. И сякаш го беше засмукал - нямаше нито жар,  нито пепел, нито дърва..

Тревожност лъха от всичките ти сънища включително и този с котките.
Смяташ ли да емигрираш- имаш тревожност по отношение на пътуване, уют, базови нужди?

« Отговор #1912 -: Септември 04, 2012, 01:34:15 am »
Другата година по това време се надявам да замина за Франция, но не се притеснявам чак толкова. Или поне не съзнателно. Иначе наистина съм много неспокойна и тревожна напоследък.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1913 -: Септември 04, 2012, 07:26:52 am »
Големият корем се свързва с хапване, добро прекарване, екскурзии.. Обаче ти си сънувала голям корем на куче. :-\
Възможно ли е, някой приятел да те посети или ти да планираш пътуване при приятел/близък?
п.п.Кучето в добро здраве ли е?

Засега никакви гости не се очертават, да не говорим за почивки и екскурзии. Не съм и планирала, де, други грижи имам. А кучето си е много добре, нищо му няма.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1914 -: Септември 05, 2012, 12:04:27 pm »
Сънувах сън, който беше много реален, точно като сцена от филм, в който аз съм главния герой. Реших да го разкажа и да поискам мнението ви, защото е много нетипично за мен да помня толкова ярко сънищата си- случва ми се 3,4 пъти годишно. За последните два месеца вече имах два такива съня...

Преди да го разкажа уточнявам, че човекът в съня е мн близък, който много обичам, емоционално сме мн свързани, но не сме заедно и не бих казала, че сме в блестящи отношения...Преди да заспя ми беше мн тежко, мислих за него и си "поръчах" сън- отговор за нашите отношения...

Бяхме аз и той пред нещо като хижа, мисля, че си бяхме уговорили някаква среща там...Беше тъмно, бяхме дошли отделно. Хижата беше дървена, малка, уютна. Бяхме отвън, отстрани имаше купчина дърва и аз знаех, че той е зле, емоционално натоварен, тъжен. Знаех, че имаше нужда да изкара гнева си. Започнахме да говорим- аз бях с бяла блуза поло (не знам защо ми се открои това, с изправена коса- моята е мн къдрава по принцип.) Исках да го накарам да крещи, да се разплаче, за да му стане по- добре. Накарах го да започне да сече дърва и той започна да удря с вс сила. Това продължи известно време, след което той пусна брадвата, клекна на земята и се разплака...На мен сърцето ми започна да се къса, когато го видях така. Клекнах до него и се прегърнахме, разплаках се и аз....Той ме погледна и ме попита

- Защо плачеш?
- Не мога да те гледам така, не издържам, когато и теб те боли, усещам болката ти.

Той пак ме прегърна, и двамата плачехме като деца. Изведнъж той ми хвана лицето, погледна ми и каза:

- Имам нужда от теб,
- Аз също, но ти много обърка нещата. Сега си емоционален, имаш нужда да говориш с мен, да излееш всичко...НО утре, пак вс ще е както преди. Исках да стана и да си тръгна, но той не ме пусна...

И двамата бяхме клекнали един до друг, и вече валеше. И двамата не обръщахме внимание. Дъждът ни мокреше...

Той: - Не мога да те оставя, имам нужда от теб.
Аз: - Как да ти вярвам, знаеш ли колко много ме нарани?
Той:- Ти ме отблъскваше...
Аз:- Как можа да го кажеш? Знаеш ли колко много съм имала нужда от теб? Лягала съм и съм ставала с необходимостта да си с мен, но ти постоянно правиш абсурдни, нелогични избори. Сега дори не трябва да сме двамата тук....Вероятно някой те чака, а ти си тук с мен и ми говориш така...

Аз вече плачех неудържимо, усещах цялата си болка, от неговите рани. Бяхме толкова свързани. Аз знаех, че той знае и той знаеше, че аз знам...

Той ми хвана лицето, прегърна и ми каза: Имам нужда от теб.
Аз: И аз, но как да ти вярвам, трябва да ме убедиш, че мога да ти вярвам...

Изведнъж, видях светлините от някаква кола, която спря до нашите две коли, и двама души се появиха. Мъж и жена, Знаех, че жената е неговата приятелка, др човек, знаех, че е там но не знаех кой е и защо...

Тя: Какво правиш тук? Поглеждаше ту мен ту него. Ние бяхме един до друг, тя срещу нас.
Той трябваше да направи избор, но не помня кой го каза това, мисля че беше тя.
Той ми хвана ръката, държеше ме здраво и каза:
- Обичам я!

Изведнъж те двамата си тръгнаха, а ние вече бяхме вътре в хижата, но преди да влезем, аз го спрях погледнах го в очите и му казах,че също го обичам. Преоблякохме се от мокрите дрехи, и легнахме един до друг. Той ме погледна и каза, косата ти е къдрава (беше накъдрила от дъжда). Аз: Ами да, от дъжда е, не ти ли харесва, изглеждам като детенце....Той: Не, красива е, отива ти..., Мушна пръсти в косата ми, в съня ми наистина беше много красива, равномерно къдрава.  Гушнах се в него, усещах сърцето му сякаш беше част от моето. Знаех, че е сигурен в избора си, но не му е било лесно. Прегръщаше ме, и ме галеше по косата. Прошепна ми: Имам нужда от теб. Аз: Аз също, не мога да те изгубя.

Така приключи съня, беше странен, емоционален. Събуждах се няколко пъти през нощта, а сутринта усещането беше мн странно...По време на съня ми също изкачаха други сцени, само за секунди- в едната аз си бях тръгнала, карах сама и плачех- нощ, дъжд. Беше ме страх да спра, за да не ме настигне той. НО това беше само за сек, после съня продължаваше както го разказах...В някой моменти също някой казваше, че е слънцелуние, че слънцето е пълно или нещо подобно и че това е мн важен период...

Какво мислите?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1915 -: Септември 05, 2012, 05:38:46 pm »
Здравейте отново,

Котките навярно символизират нещо свързано със женското/твоята женственост, нещо което по принцип не приемаш и не харесваш. Но в случая преразглеждаш своите виждания.. виждаш го под друга светлина, чак се учудваш и го "помирисваш" и анализираш подробно за да се убедиш че не го харесваш всъщност, макар и да усещаш друго.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1916 -: Септември 05, 2012, 06:03:10 pm »
Сънувах сън, който беше много реален, точно като сцена от филм, в който аз съм главния герой. Реших да го разкажа и да поискам мнението ви, защото е много нетипично за мен да помня толкова ярко сънищата си- случва ми се 3,4 пъти годишно. За последните два месеца вече имах два такива съня...

Преди да го разкажа уточнявам, че човекът в съня е мн близък, който много обичам, емоционално сме мн свързани, но не сме заедно и не бих казала, че сме в блестящи отношения...Преди да заспя ми беше мн тежко, мислих за него и си "поръчах" сън- отговор за нашите отношения...

Бяхме аз и той пред нещо като хижа, мисля, че си бяхме уговорили някаква среща там...Беше тъмно, бяхме дошли отделно. Хижата беше дървена, малка, уютна. Бяхме отвън, отстрани имаше купчина дърва и аз знаех, че той е зле, емоционално натоварен, тъжен. Знаех, че имаше нужда да изкара гнева си. Започнахме да говорим- аз бях с бяла блуза поло (не знам защо ми се открои това, с изправена коса- моята е мн къдрава по принцип.) Исках да го накарам да крещи, да се разплаче, за да му стане по- добре. Накарах го да започне да сече дърва и той започна да удря с вс сила. Това продължи известно време, след което той пусна брадвата, клекна на земята и се разплака...На мен сърцето ми започна да се къса, когато го видях така. Клекнах до него и се прегърнахме, разплаках се и аз....Той ме погледна и ме попита

- Защо плачеш?
- Не мога да те гледам така, не издържам, когато и теб те боли, усещам болката ти.

Той пак ме прегърна, и двамата плачехме като деца. Изведнъж той ми хвана лицето, погледна ми и каза:

- Имам нужда от теб,
- Аз също, но ти много обърка нещата. Сега си емоционален, имаш нужда да говориш с мен, да излееш всичко...НО утре, пак вс ще е както преди. Исках да стана и да си тръгна, но той не ме пусна...

И двамата бяхме клекнали един до друг, и вече валеше. И двамата не обръщахме внимание. Дъждът ни мокреше...

Той: - Не мога да те оставя, имам нужда от теб.
Аз: - Как да ти вярвам, знаеш ли колко много ме нарани?
Той:- Ти ме отблъскваше...
Аз:- Как можа да го кажеш? Знаеш ли колко много съм имала нужда от теб? Лягала съм и съм ставала с необходимостта да си с мен, но ти постоянно правиш абсурдни, нелогични избори. Сега дори не трябва да сме двамата тук....Вероятно някой те чака, а ти си тук с мен и ми говориш така...

Аз вече плачех неудържимо, усещах цялата си болка, от неговите рани. Бяхме толкова свързани. Аз знаех, че той знае и той знаеше, че аз знам...

Той ми хвана лицето, прегърна и ми каза: Имам нужда от теб.
Аз: И аз, но как да ти вярвам, трябва да ме убедиш, че мога да ти вярвам...

Изведнъж, видях светлините от някаква кола, която спря до нашите две коли, и двама души се появиха. Мъж и жена, Знаех, че жената е неговата приятелка, др човек, знаех, че е там но не знаех кой е и защо...

Тя: Какво правиш тук? Поглеждаше ту мен ту него. Ние бяхме един до друг, тя срещу нас.
Той трябваше да направи избор, но не помня кой го каза това, мисля че беше тя.
Той ми хвана ръката, държеше ме здраво и каза:
- Обичам я!

Изведнъж те двамата си тръгнаха, а ние вече бяхме вътре в хижата, но преди да влезем, аз го спрях погледнах го в очите и му казах,че също го обичам. Преоблякохме се от мокрите дрехи, и легнахме един до друг. Той ме погледна и каза, косата ти е къдрава (беше накъдрила от дъжда). Аз: Ами да, от дъжда е, не ти ли харесва, изглеждам като детенце....Той: Не, красива е, отива ти..., Мушна пръсти в косата ми, в съня ми наистина беше много красива, равномерно къдрава.  Гушнах се в него, усещах сърцето му сякаш беше част от моето. Знаех, че е сигурен в избора си, но не му е било лесно. Прегръщаше ме, и ме галеше по косата. Прошепна ми: Имам нужда от теб. Аз: Аз също, не мога да те изгубя.

Така приключи съня, беше странен, емоционален. Събуждах се няколко пъти през нощта, а сутринта усещането беше мн странно...По време на съня ми също изкачаха други сцени, само за секунди- в едната аз си бях тръгнала, карах сама и плачех- нощ, дъжд. Беше ме страх да спра, за да не ме настигне той. НО това беше само за сек, после съня продължаваше както го разказах...В някой моменти също някой казваше, че е слънцелуние, че слънцето е пълно или нещо подобно и че това е мн важен период...

Какво мислите?

Мисля, че съня засяга буквално - тема, която те вълнува. В съня си казала/направила нещата които имаш нужда да кажеш и т.н.т.
Ситуацията между вас двамата вероятно е от този тип "нездравословни" или "невъзможни, трудни връзки - и за двете страни, или самата ситуация е такава. На него със сигурност му е трудно и се чувства притиснат от обстоятелствата в тази ситуация. Дъждът символизира емоцията в този конкретен момент.
Приятелката в съня е реален човек, нали? Предполагам той има чувства към теб конкретно и затова е така разкъсан, но от друга страна възможно е сънят ти да е "меланхоличен" образ на това което ти се иска да се случи, не знам. Ти как мислиш?

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Два съня със странно предчувствие
« Отговор #1917 -: Септември 05, 2012, 06:12:24 pm »
Здравейте, снощи или сутрин сънувах две сънища, които усещам, че са силно предсказателни. Едно момиче, към което не съм безразличен напоследък ми показваше стаята си в нещо като хотел или общежитие и ми обясняваше, че работила тук. Стаята беше мрачна. И въобще целият град. По едно време бяхме заедно, в следващия момент сцената се смени, появиха се още момчета и все красиви. Имаше един момент, в който тя прегърна едно от момчетата (беше с лаптоп странно защо) и ми показа "ето виж как си отиваме" и се усмихна. И аз бях с тяхната компания върху един "гараж" по-скоро навес и странното беше, че е в мойто село в задния двор и в един момент аз им казах на всички "вижте малки кученца долу покрай навеса" и започнах да ги взимам едно по едно, и колкото повече се навеждах, толкова повече ставаха, сякаш всички кучки от цялото село бяха решили, че това трябва да бъде единственото място за раждане. Така свърши.
Следващият сън беше, че се намирам в една бяла  и светла стая с прозорец към някакъв заснежен връх, чиято пътека почваше точно под прозореца. Изведнъж на прозореца се появи някаква дива голяма котка и се заопитва да влезне, но постоянно си сменяше цвета, ту бяла, ту розова, кафява, ту се смаляваше, в един момент приличаше а гепард. Изпитвах хем радостно чувство, хем лек страх.
Поне ми се ще да разбера символите, какво означават, а целият сън ясно, че не е лесно.
Аз си мисля, че нещо ще се разочаровам във въпросното момиче, но дали е така?

Първият сън с момичето...  прав си че се разочароваш от момичето, тя някак не отговаря на твоите очаквания, копнежи... разочарова е най-правилното определение, както си го описал..

Котката от втория сън е символ на независим дух, женска сексуалност, интуиция, също може да символизира хитрост, коварност, някой с не добри намерения, изменчив човек. Котките по принцип много ги харесвам, но в негативен аспект те се подмилкват и мазнят...  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1918 -: Септември 05, 2012, 06:13:17 pm »
Ето един много добър сайт за интерпретация на символи, който ползвам.

http://dreammoods.com

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1919 -: Септември 05, 2012, 06:51:29 pm »
Моят "психо-хорър" сън от тази нощ... събуждах се на 2 пъти през нощта, първият път без видима причина и нищо не помнех. А около 5 и нещо се събудих от този сън...:

В Бургас съм (Аз съм от Варна) Първи работен ден ми е - като пазач на сграда, само нощем - както обикновено пенсионерите работят.
Сама съм в тази административна сграда.. висока няколко етажа. Помня, че дърпам пердетата и изгасям лампите, поглеждам навън през големите прозорци (от пода до тавана) Навън е тъмно, типичен жилищен квартал...

Прибирам се навътре в "залата" и си пускам филм на лаптопа, който съм оставила на масата. Има само приглушена светлина от една единствена лампа в далечината. Заглеждам се и в екрана на лаптопа виждам отражението на мъж, който седи прав встрани от мен - зад нещо като рецепция. (А уж съм сама в сградата) Погледнах натам... няма никой. Погледнах пак монитора... отражението му продължаваше да е там. Той съвсем спокойно ядеше пица. Реших, че няма да се плаша и го попитах... ?! :
"-Може ли пица?"
Той отговори "Да", тоест видях в отражението как устата му се мърда, казвайки Да, но всъщност не го чух.

Той изчезна, пуснах филма и легнах на дивана. После помня че с мен беше един циганин, млад, на моята възраст. Говорехме си, май за странните неща които се случват в тази сграда. Не знам кой беше и какво правеше там, но ми беше "приятел". Чухме нещо от етажите надолу и се стреснахме, той се изплаши и аз го хванах за ръката, да го успокоя и го дръпнах до мен на дивана. В следващия момент той изчезна и аз останах сама. А странните звуци продължаваха..

Погледнах вратата до мен, която водеше към коридора. Някъде по коридора отвън се светна!  Уплаших се и се скрих под масата, но видях че краката ми стърчат зад мушамата... Изправих се. Вратата се отвори бавно... сякаш от течение, но после нещо/някой я дръпна рязко. Определено нещо ставаше, помислих си, че сигурно заради това бившият пазач е напуснал на 4тия ден.

Реших, че ще отида да видя, вместо да се страхувам. Отворих вратата, срещу мен в коридора видях мъж на средна възраст, по слипове и тениска. Вървеше бавно в обратната посока и се обръщаше и ме поглеждаше. Имаше психопатски поглед. Като стигна накрая на дългия коридор се обърна за последно, погледна ме и влезе в последната стая. Последвах го, в дъното на коридора имаше включен лаптоп - филм. Цъкнах му пауза и го затворих.

Върнах се в залата, събрах си набързо най-важните неща и реших да скоча през терасата, защото не исках да минавам по психо етажите... Без страх се спуснах по решетките на терасите ... то било лесно, ако не гледаш надолу.
Вън беше още тъмно, тъкмо се разсъмваше. Минах по пътечка между една нова кооперация и дървета наоколо, разминах се с 2-3 млади мъже, които тъкмо отиваха на работа. Помислих си колко са готини мъжете тук, рано сутрин...?!

Бях по къса нощница, прашки и чорапи... нямах време да се преобличам?! Влязох в магазин за конфекция.. питах за най евтините бикини, а жената ми показва едни от 9 и нещо, ядосах се. Бях видяла други от 4 и нещо, когато видя че ще си тръгна, тя ми ги предложи, купих си ги. Събудих се.

Някой има ли идеи защо сънувам такива психарии?!