добро утро.....
тази кратка вечер сънувах няколко съня....и по-ясно си спомням три от тях...
главното във всичките беше, че все бягах или трябваше по-някакъв начин да избягам дасе спася от нещо....
единият сън съм го сънувала и преди, но не знам колко точно пъти...при негхо бягам в някаква сграда голяма като комунистическа стол или затвор или военно подоление...пуста...голямо бягане падна там...и една сцена от този сън прескачане на една ограда по определен точно един и същи определен начин.....и след това имаше разни хора...

другият ми сън беше, че с баща ми вървим пред нашия блок от единия му край вечер е, тъмно е...и по-едно време започват някакви светкавици.....обаче има на места едни големи рояци от някакви насекоми, мушичики ама много гъсти ...ние минаваме до едните близо и те се разхвърчават .....и напред пред нас се вижда още един рояк...и всъшност разбираме, че тези светкавици падат точно в тези рояци мушици...и осъзнаваме как гърми трещи и съвсем скоро ще падне гръм в този рояк пред нас и до входа ни, до който трябва да минем......и в този момет пак падна голямо бягане да се скрием във входа, за да избягаме от светкавицата...и избягахме, но светкавицата беше много силна и картинката колко светло направи в участъка пред нас още я виждам....
другия сън, който си спомням много ясно беше за бетелгейзе, че избухва....ама такива сънища, които са ми много страшни не ги казвам преди 13:00 часа....

:lol:
после за него.....
та според вас имат ли някакъв смисъл моите сънища тази вечер или просто ей така...мозъка ми е работел много... :unsure: