Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540228 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #280 -: Май 30, 2010, 12:39:58 pm »
   Сънувах, че ми е паднала пломба на зъб, който е реално с коронка. Почти физически усетих болката, щото пломбата е направо върху жив нерв на зъба....Уплаших се, как ще ям отсега нататък.... :lol:
Понякога сънищата са съвсем буквални. Внимавай с твърда храна!

*

abroad

« Отговор #281 -: Май 30, 2010, 12:41:24 pm »
Дейзи, сънуваш ли често? Само това ли беше сънят и усещането от него? Имаш ли в реалността проблеми със зъбите

« Отговор #282 -: Май 30, 2010, 01:56:28 pm »
   Може би сънувам, но рядко помня...и всичките са едни такива отвлечени. Честно казано тук съм благодарна на бай Сатурн. Имам само тази корона, дето я сънувах, бели и здрави зъби. Последно съм ходила на зъболекар -хъъъъ нямам спомен - сигурно 7-8 г. кога са успяли да минат,  малееее.

*

abroad

« Отговор #283 -: Май 30, 2010, 03:18:51 pm »
Първото, което си помислих е, че ще избегнеш някаква неприятност...
Бъди внимателна и предпазлива тия няколко дни, по отношение на работа и взаимоотношения :-\

« Отговор #284 -: Май 31, 2010, 09:04:51 am »
Мерси момичета  :blink:, май сънят ще е буквален - само че друг зъб, нещо е доста чувствителен и като се четкам ме наболява....сигурно е начална фаза на парадонтоза  :-X- пфуууу...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #285 -: Май 31, 2010, 12:26:13 pm »
Дейзи, дано не е, че това е много лошо. Вземи си лайка или тетра малко да жабуриш венците да ги позаздравиш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #286 -: Май 31, 2010, 03:57:56 pm »
  Миналата седмица брах тетра, ей така да се намира - че сега им бил сезона....Пък глей ти, щели са да ми требат....

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #287 -: Юни 01, 2010, 12:16:19 pm »
Дейзи , съвсем наскоро четох за теснолистния живовлек, че помага за парадонтоза. Трябва да се дъвче. Заздравявал венците.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #288 -: Юни 02, 2010, 09:17:19 pm »
Преди няколко ден сънувах, много странен сън. Мъжът ми ме заведе в едно място и каза, че вече ще живеем там. Имаше много други хора и като се свечери тръгнахме към къщата. Много бързахме, защото като падне мрак излизат едни животни и ние трябва да се пазим от тях. Прибрахме се в новата къща точно, когато падна мрак и животните веднага изкочиха. Прозорците бяха с бронирани стъкла и можехме да видим как зверовете обикалят и реват от пред и блъскат стъклото. В къщата нямаше мебели и имаше едни други животни а мен ме беше много гнус от тях. Лежаха навсякъде и ние трябваше да ги презкачаме и да внимава,е да не ни одраскат ако го настъпим. Оказа се че тези животни ще живеят с нас, и че те това е техен дом също.
Беше гадно .....А мъжа ми през цялото време ми казваше, че това е наи безопасното място и аз  виждах как други хора останали на вън без подслон биваха изядени...
Някой може ли да разтълкува този сън ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #289 -: Юни 03, 2010, 10:29:18 am »
   Най-общо го тълкувам като безсъзнателен страх от каквато и да е промяна в живота ти.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #290 -: Юни 03, 2010, 01:15:20 pm »
   Най-общо го тълкувам като безсъзнателен страх от каквато и да е промяна в живота ти.

Знам ли ? :-\
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Инти

• 2068
« Отговор #291 -: Юни 04, 2010, 12:00:47 pm »
   Сънувах, че ми е паднала пломба на зъб, който е реално с коронка. Почти физически усетих болката, щото пломбата е направо върху жив нерв на зъба....Уплаших се, как ще ям отсега нататък.... :lol:

Внимавай да не се разболее някой близък или да почине. На мен често ми се е случвало да сънувам да ми пада зъб, и на 2-3 починаха мой близки хора, след като съм го сънувала дори месеци преди това.

« Отговор #292 -: Юни 04, 2010, 02:36:35 pm »
   Знам Инти, забележи не падна зъба, а пломбата. Всъщност в момента, наистина имам проблем с венците, почнали да се оголват и всяко докосване до корена на зъба е болезнено. Просто е било сигнал, щото тепърва се усетих, че имам проблеми....И то тъкмо като се похвалих че 7-8г. не съм посещавала зъболекар  :-X

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #293 -: Юни 04, 2010, 03:56:24 pm »
,
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:17:24 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Uran

• 6041
« Отговор #294 -: Юни 04, 2010, 04:33:49 pm »
Сънят ти наистина може да е "вдъхновен" от спомените, които имаш, а също така може и да значи копнеж.Копнеж за отношения подобни на връзката, която си имала,но изчистена от всички онези малки камъчета пречещи и да се развива.
Напълно е възможно :blink: и да е предсказателен т.е. да получиш това, за което си мечтала в личен план. :blink: :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #295 -: Юни 04, 2010, 04:44:47 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:18:04 pm от priya »

*

Инти

• 2068
« Отговор #296 -: Юни 06, 2010, 02:39:49 am »
Може да е негов паралелен образ, който не съвпада с реалния, т.е. вие като двойка в друга реалност.

И определено астралния секс е по-добър от реалния, вече и аз стигам до този извод.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #297 -: Юни 06, 2010, 08:14:44 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:34:01 pm от priya »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #298 -: Юни 12, 2010, 10:32:01 am »
добро утро.....
тази кратка вечер сънувах няколко съня....и по-ясно си спомням три от тях...
главното във всичките беше, че все бягах или трябваше по-някакъв начин да избягам дасе спася от нещо....
единият сън съм го сънувала и преди, но не знам колко точно пъти...при негхо бягам в някаква сграда голяма като комунистическа стол или затвор или военно подоление...пуста...голямо бягане падна там...и една сцена от този сън прескачане на една ограда по определен точно един и същи определен начин.....и след това имаше разни хора... :-\
другият ми сън беше, че с баща ми вървим пред нашия блок от единия му край вечер е, тъмно е...и по-едно време започват някакви светкавици.....обаче има на места едни големи рояци от някакви насекоми, мушичики ама много гъсти ...ние минаваме до едните близо и те се разхвърчават  .....и напред пред нас се вижда още един рояк...и всъшност разбираме, че тези светкавици падат точно в тези рояци мушици...и осъзнаваме как гърми трещи и съвсем скоро ще падне гръм в този рояк пред нас и до входа ни, до който трябва да минем......и в този момет пак падна голямо бягане да се скрием във входа, за да избягаме от светкавицата...и избягахме, но светкавицата беше много силна и картинката колко светло направи в участъка пред нас още я виждам....
другия сън, който си спомням много ясно беше за бетелгейзе, че избухва....ама такива сънища, които са ми много страшни не ги казвам преди 13:00 часа.... :-[ :lol:
после за него.....
та според вас имат ли някакъв смисъл моите сънища тази вечер или просто ей така...мозъка ми е работел много... :unsure:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #299 -: Юни 12, 2010, 12:09:58 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:52:30 pm от priya »