Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540654 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2800 -: Ноември 03, 2013, 11:29:17 am »
Да, вторият сън е много символичен – през цялото време бях с очакване за “нова бяла рокля“, но накрая получих черна, при това вече употребявана. Такава равносметка си правя и в живота, особено като се замислям за попарата, която сърбам в резултат на чужди постъпки. В момента имам квадрат на прогр. Луна със Сатурн, така че сънят може да е негова проекция (черен цвят, тъга, разочарование, неизпълнено обещание, закъснение и пропускане на нещо важно). Закъснението за абитуриентски бал и неговото пропускане, което често се повтаря в сънищата ми, също е знак.
Мисля, че добре си се ориентирала из дебрите на подсъзнанието си. :) Обаче, 5-ия ти дом си казва думата- иска си своето. :)

« Отговор #2801 -: Ноември 03, 2013, 12:10:23 pm »
Не помня,но сънувах или много буболечки или много мишки.С какво се свързват?

Досада, сплетни.

Благодаря ти,Уран.Този сън се прояви точно,както си го изтълкувала.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2802 -: Ноември 05, 2013, 04:09:06 pm »
Странен сън сънувах тази нощ, вероятно отново символичен.

Отново дойде майка ми, този път беше спокойна и във ведро настроение, направо сияеше. Покани ме да влезем в кухнята и каза, че е време да разтребим. На стената там имам един голям бял кухненски шкаф, в който държа всички тави и тенджери.

Хвана този шкаф и посегна да го изкърти. Каза ми, че вече е ненужен и трябва да разкарам старите мебели от кухнята. Аз почнах да й дудна къде ще държа всички тенджери и тигани, тя ме гледаше и се усмихваше, сякаш не разбираше терзанията ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2803 -: Ноември 05, 2013, 05:31:51 pm »
Е,Лили безкрайно последователна си в сънищата си/за мен този е тематично продължение на предните/.Майка ти като съновен наставник изкъртва шкафа,за да ти покаже ОТНОВО,че трябва да се освободиш от ненужното старо.Този път посланието е предадено ясно,така че да няма умуване и неразбиране.Новият положителен момент е,че майка ти е благоразположена и усмихната.Това означава,че си на прав път,вече си разбрала от какво е нужно да се освободиш. Съпротивата ти е навик/последни издихания/,но щом тя продължава да се усмихва,значи почистването ще бъде извършено.Само,че за какво става въпрос-ти си знаеш.В началото съновните наставници често са сърдити и страховити,в момента,в който започваме да схващаме посланията им ,да разбираме урокът им,те стават благи и доволни.Мисля,че след последните си сънища си подложила на преоценка нещо/някой и си готова за сбогом.И това сбогом е верния път.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2804 -: Ноември 05, 2013, 06:23:09 pm »
Да, маниакално последователна съм в сънищата си  :blink:

И си права в тълкуването - една ситуация от миналото плахо се опитва да се повтори, но не бих допуснала да я изживея отново и в този вид. Както се казва, човек не може да стъпи два пъти в една и съща река. А ако трябва да го перифразираме, трябва да си идиот да паднеш в същото тресавище, от което с толкова зор си се измъкнал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2805 -: Ноември 06, 2013, 08:41:26 am »
Според мен, сънят е послание за издигане над битовизма, повече широта във възприятията, целите, контактите.

« Отговор #2806 -: Ноември 06, 2013, 08:04:10 pm »

Асо, някакви имуществени въпроси около теб или проблеми с резидънса ти?
 Ще се нуждаеш от съвет свързан със собствеността по някакъв начин.

Към момента имам имуществени проблеми за решаване, но доста условно ги наричам "проблеми". Просто законово трябва да се удостовери една отдавна направена уговорка, и без това удостоверение, години наред нещата са по същия начин, както са и сега. Не очаквам някакво съпротивление. А трябва ли? Благодаря много за тълкуването!

« Отговор #2807 -: Ноември 07, 2013, 02:23:46 pm »
Здравейте!
Тази нощ сънувах ужасно реален сън  :unsure: Няколко пъти се събуждах, но когато заспях имах чувството, че всичко продължава там, където е прекъснало. Сънувах изневяра на мъжът до мен с негова бивша и съответно раздяла. При това се появи дете от новата му връзка. Що за сън е това?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2808 -: Ноември 07, 2013, 03:34:56 pm »
Може да изразява страховете ти,може и да има пророчески елемент,ако имаш прор.сънища,но това не са неща,които ще ти каже непознат.Ако напоследък отделяш по-малко внимание на съпруга си,може да е индикация да го обгрижиш и оцениш достойно.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2809 -: Ноември 11, 2013, 07:58:27 am »
Тази нощ сънувах, че съм в началното си училище заедно с брат ми. Там имаше нещо като месоядно растение, което казваше, че уж било дружелюбно, а брат ми напъха главата си в него. Уплаших се, че може да му я изяде и тогава се събудих. Много смахнат сън.
Чудя се дали това не е повляно от "Завръщане в Рая", който започнах да гледам от скоро. Там нали главната герионя я ядяха крокодилите.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2810 -: Ноември 12, 2013, 01:20:55 pm »
Това хищно цвете ми напомня за сексуалност,първична дива енергия.Възможно е част от теб да иска да се отдаде по-смело и авантюристично на дивите си копнежи , сексуалност,а благоприличието,консерватизма и страха от новото да те възпира.Може подсъзнателно да искаш новото да навлезе в живота ти и да те изяде барабар с парцалите,но в реала да се придържаш към познатото,макар вече да не те задоволява.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2811 -: Ноември 12, 2013, 01:34:53 pm »
Има нещо такова. Благодаря, remedeos!!!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2812 -: Ноември 12, 2013, 02:11:04 pm »
Странен сън сънувах тази нощ, вероятно отново символичен.

Отново дойде майка ми, този път беше спокойна и във ведро настроение, направо сияеше. Покани ме да влезем в кухнята и каза, че е време да разтребим. На стената там имам един голям бял кухненски шкаф, в който държа всички тави и тенджери.

Хвана този шкаф и посегна да го изкърти. Каза ми, че вече е ненужен и трябва да разкарам старите мебели от кухнята. Аз почнах да й дудна къде ще държа всички тенджери и тигани, тя ме гледаше и се усмихваше, сякаш не разбираше терзанията ми.
Влизайки в темата видях твоя пост. Нали казват, че в съня всеки друг персонаж е нас самите. Дали не е знак, че наистина си готова да приключиш, от сърце, прошка, нещо такова?
Видях цитати от психолози, -аналитици от Шрьодер някъде из форума. Там изтъкват и обратното-често сънуваш майка си, вглеждаш се в майчинското в себе си, не толкова в нея.
Е, то пак е свързано малко и с това какво майката е оставила в нас, взаимно си е. :mellow:
Говоря за отношенията с мама, така ми дойде, съжалявам, ако не съм права. :blink:
« Последна редакция: Ноември 12, 2013, 04:14:39 pm от Enigma »

« Отговор #2813 -: Ноември 12, 2013, 04:06:47 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:13:38 pm от Purple »

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2814 -: Ноември 12, 2013, 04:52:50 pm »
Пърпъл ти си защитена свише.Гласът от сънят ти е най-важният.А той ти е казал ясно-не се страхувай,злото навън няма да те стигне.Стаята/душата ти  е бяла,чиста,докато пазиш тази чистота си недосегаема,защитена.Аз знам кога чувам гласа на Бог в съня.Мисля,че е той и че ти казва,че си на прав път,дори и да имаш съмнения в себе си..Мисля,че до тук си извървяла някакъв труден път и ти вдъхва увереност.

« Отговор #2815 -: Ноември 12, 2013, 05:13:48 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:13:49 pm от Purple »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2816 -: Ноември 14, 2013, 08:04:27 am »
Тази нощ сънувах уникален сън - още не мога да дойда на себе си.

За пръв път в живота ми се случи сънят да прекъсне, да се събудя, после да заспя и да сънувам същия сън, но с продължение.

Първата половина беше много тъжна и неприятна, от обида чак се събудих и се въртях около половин час в леглото.
После заспах и започнах да сънувам продължение, видях каква ще е развръзката - беше като на филм, имаше нещо магическо... Дори успях да се отделя от тялото си и да наблюдавам действието отстрани. Просто летях и го гледах отгоре като на филм.

Случвало ли ви се е един сън да прекъсне, после да заспите и да го сънувате отново?  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2817 -: Ноември 14, 2013, 10:17:40 am »
Да,на мен ми се случва да се разбудя,да отида до  тоалет примерно и после да продължи.Понякога умишлено съм искала сънят да продължи и да го насоча в желана от мен посока,но впоследствие той винаги е поемал собствен ход,независещ от съзнателните ми желания.Възможно е това да означава,че сънят наистина иска да покаже нещо важно.Да има пророчески елемент в смисъл на алтернатива-виж,ако тръгнеш на там ще стане това.Един вид-избери докато си предупреден.При мен често сънищата,в които не съм активен участник,а зрител,съдържат важно послание-насока.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2818 -: Ноември 14, 2013, 10:27:18 am »
Не беше осъзнато сънуване, т.е. не съм искала да продължи.

Началото беше много тъжно, събудих се с обида и разочарование. Трябваше да ме екзекутират публично, чаках да се чуя за последно с един мъж, а той не вдигаше телефона и се правеше, че не чува позвъняванията. Оставаха ми броени минути преди да ме отведат...

После, когато заспах отново, сънувах развръзката - беше като във фантастичен филм с привкус на мистика. Много е личен сънят - няма нищо еротично, но носи закодирано послание.

Преди около половин година сънувах нещо подобно, бях го споделила тук. Тогава бях пред райските порти, където ме посрещна покойният ми дядо, влязох вътре и ми се искаше да остана там, но на брега на една река срещнах мъж, с който преплувахме заедно до другия бряг. Интересното е, че отвън райските порти приличаха на чистилище - бяла стена с врата, а пред нея имаще нещо като антре - приличаше на изоставена мръсна градска тоалетна, навсякъде имаше изпражнения, а аз трябваше да мина боса през тях.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2819 -: Ноември 14, 2013, 11:48:14 am »
В сънищата смъртта е необходима за емоц.ни израстване.Трябва да се замислим не кой,а какво е умряло или ще умре.Обикновено това е някакъв модел,към който е привързано егото ни.Често означава,че някой закостенял модел на поведение погубва душата ни,убива ни бавно,зашото му отдаваме приоритет пред порива на сърцето.Не те познавам,но ако става въпрос за отношения мъж-жена,може сънят да те предупреждава ,че е време да се отвориш,да послушаш сърцето си/звъниш му/ и да се сбогуваш с изградено до сега поведение,което вътр. те убива.Може да има малка вариация  в тълкуването,но ти си знаеш личната история и ще си го направиш сама.Със сигурност си предупредена да сложиш край на доскорошно поведение,защото ако продължиш душата ще посърне..