Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540198 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #220 -: Април 15, 2010, 11:27:25 am »
...a и очилата на един от персонажите подсказват желание за ясна визия по въпрос/ситуация/човек...

*

Uran

• 6041
« Отговор #221 -: Април 18, 2010, 04:36:38 pm »
 Сънувах, че детето ми закъснява от училище, а и трябваше да мине по нов маршрут. Опитах се да го посрещна, но явно се бяхме разминали. Пробвах да се свържа по мобилния телефон, но или се включваше игра, или друг номер набирах, или апаратът се изключваше. Започнах да изпадам в паника, виках името му като обезумяла ....пробвах непрекъснато да се свържа по телефона..здрачаваше се..Стреснах се и се събудих преди да успея да се обадя :(

« Отговор #222 -: Април 18, 2010, 06:20:05 pm »
   Страхове.....твои си, лични страхове.

« Отговор #223 -: Април 20, 2010, 06:57:01 pm »
Аз лично не вярвам в сънища и това какво означават те. Според мен всеки човек си кове сам съдбата. Пробвала съм да тъклувам и с Съновник, но не ми се връзват понякога нещата

*

Asol

• 4140
« Отговор #224 -: Април 21, 2010, 10:45:16 am »
Сънищата са психологически ориентирани и са израз на потискани неща или преживяни в деня преди това събития. Сигурно има и предсказателни, но се срещат изключително рядко.
Мими, да не си собственик на сайта ? Доста противоречив коментар. Хем не вярваш, пък си отделила от времето си да пуснеш линк към конкретен сайт - два пъти.

« Отговор #225 -: Април 21, 2010, 04:41:15 pm »
не съм собственик, но имам известен принос, но както казах това е личното ми мнение. Надявам се предното ми мнение да е прието като спам  :blink:
Ако нарушавам правилата го изтриите   :(
« Последна редакция: Април 21, 2010, 06:13:38 pm от mimi38 »

« Отговор #226 -: Април 23, 2010, 11:57:06 am »
   Преди два дена сънувах сън, но си поръчах отговор на въпрос - Да разбера кой е мъжът на живота ми, сродната ми душа. Провокирана от ненадейната среща с човека, който остави най-дълбока диря в сърцето ми.
  Спомням си само фрагмент от съня - беше ми много студено, лежах свита на кълбо, треперейки в един тъмен бетонен ъгъл, гола и трябваше да ме спасят, да ме затоплят иначе съм щяла да умра. А за да ме спасят трябваше да ме загърнат с козина. Уж човека в съня неизвестно лице, но друг познат почна да стриже едно куче, но впоследствие се наложи да одере живо кучето, което изведнъж се превърна в агне. Одера му кожата, а агнето беше живо и месата му се виждаха...Почувствах се много зле...ужасно....

*

Uran

• 6041
« Отговор #227 -: Април 23, 2010, 12:04:54 pm »
 Дейзи, сънят ти е изпълнен с много символика.
Студ- вероятно по този начин се чувстваш в отношенията с този човек. Липсва ти нежност, усещане за сигурност..изобщо искаш да бъдеш обгрижвана- загръщането с козина.

« Отговор #228 -: Април 23, 2010, 12:50:09 pm »
  Така е Уран, чувствам се ужасно зле...Още повече, че намерих и отговор на въпроса си....Защото същия мъж е вършил и касапски услуги...Но за да ме обгрижи мен, трябва да жертва невинни хора /семейството си/. А това аз не мога да приема...Така че тази сребърна нишка, която не знам от кой живот и за кой живот ни свързва ще си остане, макар времето, макар и пространството...Но няма да сме заедно. Ужасно болезнено е  :'(.

*

tool

« Отговор #229 -: Май 01, 2010, 07:12:48 am »
Така че тази сребърна нишка, която не знам от кой живот и за кой живот ни свързва ще си остане, макар времето, макар и пространството...Но няма да сме заедно. Ужасно болезнено е  :'(.

daisy, аз те разбирам напълно, щото съм го преживяла това -  разпознавам хора, които са ми били близки в 'миналото', даже виждам отделни сцени и се чувствам адски тъпо понеже те не ме помнят ..   :-[ единственото решение според мен е да приемеш, че 'миналото' си е минало и да вървиш напред! до този извод стигнах след дългогодишна борба да си върна това, което ми е принадлежало .. а сега разбирам че то е нямало смисъл, просто защото не би трябвало да ми е приоритет да преживявам отново неща, които вече съм преживяла! все едно да искам да съм цял живот в първи клас ..  :rolleyes:  надявам се, че ме разбираш правилно ..

А аз от няколко вечери насам сънувам астрология - планети, аспекти .. и директно получавам информация за тълкуването им в главата си .. или пък някакъв непознат ми обяснява в най-големи подробности ..  :unsure: Помня, че и преди ми се е случвало, но по други теми .. просто сънувам че някой цяла вечер ми води некви лекции и голямо учене пада  :P На някой да му се е случвало ?!  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #230 -: Май 01, 2010, 07:31:51 am »
А аз от няколко вечери насам сънувам астрология - планети, аспекти .. и директно получавам информация за тълкуването им в главата си .. или пък някакъв непознат ми обяснява в най-големи подробности ..  :unsure: Помня, че и преди ми се е случвало, но по други теми .. просто сънувам че някой цяла вечер ми води некви лекции и голямо учене пада  :P На някой да му се е случвало ?!  :rolleyes:

аааа да не мен до преди известно време ми се случваше честичко това и така стигнах до извода, че имам моя инкарнация много добър астролог и насън, когато ума ми спи и той /астролога/ ми чете лекции  ;D ;D ;D  отдавна не съм сънувала това обаче. последното свързано с астрологията беше че гледах глифа на Юпитер и оно се опитваше да ми набие нещо в главата свързано с него... ма не помня... ааааааааааааааааааааай сиктииииииииир - ставаше въпрос за подарък, а нали наскоро получих подарък точно от Юпитер... ваййй че съм, ето чак сега се сещам  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #231 -: Май 01, 2010, 11:06:51 am »
Много редовно ми се случва.  :blink: Лягам си с някакъв въпрос на астрологична тема, който от претоварване на моменти не съм успяла да усвоя, а по време на сън изведнъж ми изплува отговора. Даже се чудих в началото как е възможно, но като си търсиш смисъла на нещата винаги го намираш и най-вече, ако това е част от същността ти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #232 -: Май 01, 2010, 01:33:19 pm »
Много редовно ми се случва.  :blink: Лягам си с някакъв въпрос на астрологична тема, който от претоварване на моменти не съм успяла да усвоя, а по време на сън изведнъж ми изплува отговора. Даже се чудих в началото как е възможно, но като си търсиш смисъла на нещата винаги го намираш и най-вече, ако това е част от същността ти.

Много интересно!  :blink:

Сънрейн, дай пример за някакъв астрологичен въпрос, на който си търсила отговор и си го получила насън. Особено, ако има нещо за Плутон или Нептун. ;D :rolleyes:

Трябва и аз да започна така да правя и да си задавам въпроси преди да легна, щото не сънувам такива неща.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #233 -: Май 01, 2010, 05:23:22 pm »
Как да ти кажа много са случаите. Аз цял ден вървя и съзнанието ми е на тази вълна и предполагам се получава от само себе си.
Сигурно ще настъпи такъв момент при теб, ако е нужно.
 Последните години по време на транзит на Уран към Меркурий това се задълбочи и просто дори за ден не изключвам, което е лошо, но не мога да го направя и да искам. Сега като влезе в пети дом мисля, че още повече ще се засили. Понякога искам да не мисля, а само да седя, както казва Мечо Пух.  ;D Дори, когато се отнеса нанякъде мисълта тече, но по странен начин, не мога да намеря думи, за да го опиша, наистина.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #234 -: Май 01, 2010, 05:56:07 pm »
Понякога искам да не мисля, а само да седя, както казва Мечо Пух.  ;D

Е тва правя цял ден  ;D Имах някаква идея да мия прозорци, но не намерих стъклочистачката и това много ме зарадва  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

tool

« Отговор #235 -: Май 01, 2010, 08:44:26 pm »
аааа да не мен до преди известно време ми се случваше честичко това и така стигнах до извода, че имам моя инкарнация много добър астролог и насън, когато ума ми спи и той /астролога/ ми чете лекции  ;D ;D ;D

ха! .. виж, е това не ми беше идвало наум ..  ;D  ама защо им е на тия астролози да си губят времето с нас?!  :-\

Цитат
отдавна не съм сънувала това обаче. последното свързано с астрологията беше че гледах глифа на Юпитер и оно се опитваше да ми набие нещо в главата свързано с него... ма не помня...

да, най-странното е че и аз нищо не помня в последствие, но по време на съня имам чувството, че съм научила астрологията из основи ..  ;D ;D ;D  а картите ги виждам с много ярки цветове и в голям мащаб .. за да ми е по-интересно ..  :P

Цитат
ааааааааааааааааааааай сиктииииииииир - ставаше въпрос за подарък, а нали наскоро получих подарък точно от Юпитер... ваййй че съм, ето чак сега се сещам  :57:

аа, да не удари джакпота от тотото?!  :P

Много редовно ми се случва.  :blink: Лягам си с някакъв въпрос на астрологична тема, който от претоварване на моменти не съм успяла да усвоя, а по време на сън изведнъж ми изплува отговора.

е да, но аз не съм си задавала въпроси .. или поне съзнателно не помня да съм го правила ..  :rolleyes:

*

Liana

• 11
    • www.liastro.com
« Отговор #236 -: Май 02, 2010, 09:29:27 pm »
Ако се интересувате от обяснение на сънищата си, има една добра книга от Пиер Дако "Тълкуване на сънищата". Изданието, които имам е от 1999 г. Авторът е психолог, подходът е сериозен и интересен. Между другото, той отделя специално място на някои сънища, които нарича Големите съновидения. Отличават се с наситената си атмосфера, с това, че се запомнят, даже ни разтърсват. В тях присъстват значими символи, природни стихии (океан, силна буря, висока планина и т.н), животни (змии, елени, тигри...) Именно тези сънища се отпечатват в паметта ни за дълго и се чудим какво означават.
Много е важно какво е чувството в сънищата, дори повече от разни детайли в съня. Сънищата са много индивидуални, човек може сам да си ги тълкува, като ги свърже с преживяванията си. Много често изтласкваме в подсъзнанието си неща, които ни напомнят за себе си чрез някой сън.

*

Liana

• 11
    • www.liastro.com
« Отговор #237 -: Май 02, 2010, 09:31:48 pm »
Тъй като съм нова във форума, дано случайно не повтарям някого, който да е давал информация за тази книга.

*

tool

« Отговор #238 -: Май 02, 2010, 09:41:27 pm »
.. има една добра книга от Пиер Дако "Тълкуване на сънищата".. 

благодаря Liana!  :blink:  качих книгата тук: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4232.0.html

*

Liana

• 11
    • www.liastro.com
« Отговор #239 -: Май 02, 2010, 09:47:05 pm »
Да, току-що я видях, като гледах книгите. Наистина е добра.