Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540649 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #380 -: Юли 01, 2010, 12:29:58 pm »
И като капак - днес ставам на 40 и понеже всички ми казват, че не трябвало този ден да се празнува и т.н. се разрових за тази символика, че иначе не съм по суеверията, единствено на големи празници не пипам "женска работа" иначе си карам както ми дойде. Та четох, че който празнувал тази годишнина после смърт идвала и т.н. Е много ми дойде в комбинация със съня просто.... Помагайте, моляяяя

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #381 -: Юли 01, 2010, 12:33:28 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:09:11 pm от kris »

« Отговор #382 -: Юли 01, 2010, 12:35:12 pm »
Крис, това за моя въпрос ли е, че си писал "лол"?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #383 -: Юли 01, 2010, 12:37:50 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:09:00 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #384 -: Юли 01, 2010, 12:43:59 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:08:54 pm от kris »

« Отговор #385 -: Юли 01, 2010, 12:44:12 pm »
Не се извинявай, така стана със страниците. Аз може би трябваше да съм и по - подробна, но не си спомням много от съня. Съня беше много цветен. Бях в къщи-т.е. само насън знаех , че е мой дом, иначе не е. Чистех нещо и дете, за което не съм сигурна дали беше моето, подкара колело триколесно и събори с него секция с телевизор, после май му се карах, а то хабер си нямаше и продължаваше да прави бели. Сънувах найлонова торбичка с цветни капачки от фулмастри, ама много....После се появи свекър ми , после не си спомням как, но в устата ми дупка и напипах зъб - изпаднал. Опитах се да си го поставя, имаше хора и се срамувах как ще съм без зъб... После още паднали - май още 2 ...

« Отговор #386 -: Юли 01, 2010, 12:48:06 pm »

че ти падат означава, че ще ти умре някой, близък или роднина.. има такава вероятност
как си с хората от отсрещния пол, ако са ти черни и гнили едва ли ще те залюби еди си кой

Оффф, ми как да съм. Имам възрастен баща, прави сърдечни кризи от страх...
С мъж ми нямаме брак , но живеем вече 4 години много добре...
С останалите от отсрещния пол ... ми обикновено привличам мъжете, но аз съм моногамна- имам ли мъж до себе си ставам желязната лейди... не ме интересуват

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #387 -: Юли 01, 2010, 12:56:55 pm »
принципно зъбите се свързват с етапите от живота ти. като ти падат зъби означава, че даден етап от твоя живот е приключил.

Зъби - Етапите от живота, свързани с промените, настъпващи от най-ранно детство до дълбока старост.
Кръв - Метафизическа енергия.
Кръвоизлив - Загуба на енергия.

наскоро сънувах, че ми пада преден бял зъб - без болка, без кръв, без дори да го усетя. докато си го въртях из ръцете и той падна на земята. една жена го вдигна и си го сложи в устата на място, където нямаше зъб  ;D
този сън беше началото, а края беше онзи дето си носих приятелка под мишница и летях, но ми тежеше и я пуснах.

сега докато ти чета твоя сън ги навързах нещата в предвид някои случки от наскоро...

не се стряскайте толкоз със тези зъби. сънувала съм всякак, че ми падат, кървят, болят и прочее и просто съм приключвала етапи от живота и развитието си без нито един мъртвец наоколо... то иначе край нас трябваше да е гробище бре   :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #388 -: Юли 01, 2010, 01:00:25 pm »
ох, вещи, поуспокои ме да знаеш.... ама с тия промени в картата ми.. не знам

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #389 -: Юли 01, 2010, 01:04:15 pm »
ох, вещи, поуспокои ме да знаеш.... ама с тия промени в картата ми.. не знам

бе я не се втелясвай  :angry:  пууу повечето съновници пишат камара глупости! съновниците не ги и поглеждам даже - не ми импонират хич и мноо лъжат  :P

« Отговор #390 -: Юли 01, 2010, 01:13:11 pm »
Права си вещи, пък и аз отдавна съм приела, че нещата стават защото така трябва ....  ;)

« Отговор #391 -: Юли 01, 2010, 09:29:15 pm »
Ligonia, ето едно тълкуване и от мен:
Зъби - Етапите от живота, свързани с промените, настъпващи от най-ранно детство до дълбока старост.
Преди години сънувах , че ми пада горен кътник и след 3 дни татко почина, но според мен не означаваше смъртта му, а това, че приключва моя етап от живота ми с него....така мисля аз.
В моменти на трудност също съм сънувала , че ми падат зъби, тогава когато е трябвало на направа нещо, към което никога няма да се върна или никога няма да е на този етап развитието, визирам напускането на театъра преди години, и после когато се разделих с един мъж, това го знам със сигурност за зъбите.
Спокойна бъди и не си вкарвай излишни филми в главата.
а за кръвта - знам от баба ми, че това е някаква истина, която ще научиш.

*

Helo

« Отговор #392 -: Юли 01, 2010, 10:51:52 pm »
"Тълкуване на сънищата" на Пиер Дако:

Съновниците

Редно е да поговорим за тях, тъй като голям брой хора се допитват до този вид ръководства. Трябва ли да ги отхвърлим е презрение, или да допуснем, че са относително приемливи? Всичко зависи, разбира се, от начина на съставянето им и от подхода на авторите към символите, появяващи се в сънищата. Притежавам един доста съвременен съновник, в който чета: „падане на зъби -знак за болест или смърт".
Ясно е как би се почувствал човек, прочел подобно „тълкуване", след като наистина е сънувал, че му падат зъбите. А това е извънредно разпространен сън, който вероятно се явява в една нощ на десетки милиони души само на един континент! Защо тогава този континент досега не се е обезлюдил?
Така че всяко „тълкуване" от такъв род направо буди смях. На какво всъщност се опират авторите му, за да го направят? Дали пък просто не са си го измислили? Не са. Но са опростили общата символика на зъбите до степен, при която сънят губи истинския си смисъл.
Ще видим това по-нататък.
Тук ще кажем само, че в цитирания съновник идеята за „смъртта" се свързва по най-елементарен начин с идеята за „падналите зъби". (Това впрочем съответства на едно все още разпространено народно вярване.) Простичкият читател веднага ще си помисли за физическата смърт, което е нелепо. Преводът на всеки символ трябва да се опира на психологията. Падането на зъбите насън е символ на „кастрация", тоест на принизяване на личността (страхове, тревожност, чувство за малоценност, страх от неуспеха и т. н.). Което е разбираемо, след като знаем, че здравите зъби са знак за мощ (да си спомним за акробатите, които висят на зъбите си!).

Чувството за кастрация често присъства в сънищата и обикновено е придружено от страх. Човек сънува, че му е изтръгнат крайник или че зъбите му се разклащат и падат. Че губи косите си, че пука гума. Изстреляният куршум безсилно тупва на земята, ракетата се разбива веднага след старта. Изпитите нерядко са основен елемент в съня, както и съдилищата. Топките не могат да се отлепят от земята или се раздуват и т. н.

Сън с падане на зъби (на мъж)
Вече споменахме за този вид сън, разпространен като есенния дъжд.
-Всичките ми зъби се клатеха. Вадех ги един по един; съвсем лесно се отделяха от венци. Събудих се и си казах: „Ама че кошмар!"
Зъбите служат за дъвчене, за „откъсване" (на месото от костите например). Не казваме ли: „Направо ме сдъвка"? И също: „Показвам си зъбите"? Да „стискаш зъби" е знак за мъжественост. Зъбите са и елемент от сексуалното привличане („ослепителни" зъби, любовно „хапане" и т. н.).
Сънуването на развалени, изтръгнати, разклатени зъби е често знак за чувство за безсилие (сексуално, афективно, професионално и пр.). В дадения случай мъжът изпитва усещането - или страха, - че е принизен, унижен, обезсилен.
След раждане те жените често сънуват, че зъбите им падат. Това е разбираемо, тъй като, .както вече казахме, раждането е вид „кастриране" (налице е „изтръгване" и осакатяване на част от тялото на майката).

Тя най-често се отнася за ръцете или зъбите. Става дума за страх от осакатяване, от кастрация. Сънуващият усеща личността си застрашена или принизена. Изпитва непрекъснатото чувство, че другите ще го „осакатят", ще го унижат, ще го отхвърлят. Подобни сънища винаги разкриват неосъзнат страх, че сме по-слаби от другите, че сме беззащитни в състезанието на живота. Тоест боим се от безсилието в широкия смисъл на термина. Такъв сън е винаги симптом на чувство за вина и малоценност.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #393 -: Юли 03, 2010, 12:28:48 am »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:18:06 pm от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #394 -: Юли 03, 2010, 06:43:32 am »
това с наркотиците и предупрежденията - ми първото което ми хрумна е, не обръщаш внимание на знаците по Пътя си  :blink:

а другото - ми просто си видял друга своя инкарнация и там си жена  :P

« Отговор #395 -: Юли 03, 2010, 08:28:24 am »
Лазарова, Хи, благодаря ви.... Надявам се нов етап да почна . Пет часа след съня излязох до магазина и на пътеката пред блока ни намерих птиче перце - малко, но дясната му половина  е небесно синя. Някак ми се стори , че това е знак за нещо хубаво, а не за лошо. Сега остава да чакам. Лошото е, че имам индикации на картата за кофти неща, но какво да се прави- това е живота...

*

Helo

« Отговор #396 -: Юли 03, 2010, 09:06:46 am »

Аз я попитах откъде е тази полиция защото си нямам никаква идея, и тя почна да ми обяснява как нещо съм бил направил и в този момент се появява един мой спомен.
Споменът: Аз съм с жена в кола, говоря с нея за нещо много накратко, и след това правя секс със нея, докато тя продължава да кара автомобила  :o "  
след този си спомен се запитах "какво да му е*а май**** става" и това беше..

Има неща, които си ги тълкувам :-\, но като цяло този сън ми е много "х". ;D
Как ги виждате вие нещата.. щото аз никак не ги виждам  ;D

Твоята женска част Анимата, контролира живота ти.

Но май има проблем с нея. Не зная дали си обединен със своята Анима. Ако не си, то трябва да се обединиш с нея, за да бъдеш пълноценна личност.

Майка ти държи ключа към стаята с наркотиците. Майката е символ на твоята Анима. Наркотиците са нещо саморазрушително за човека. Може и имаш саморазрушителни тенденции и ключът към проблема се крие в проблем с твоята Анима.

Правиш скес с жена и тя кара колата. Да караш кола символизира как управляваш живота си. В случая не ти управляваш живота си, а твоята Анима.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #397 -: Юли 03, 2010, 10:03:37 am »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:17:15 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #398 -: Юли 03, 2010, 10:25:04 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 02:52:01 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #399 -: Юли 03, 2010, 10:36:43 am »
Крис, докато четох за това как упорито се опитват да те събудят се сетих за филма Малкият Буда май беше. дето Буда като се събудил и видял, че всички спят дълбок сън, като под сън се визираше самият живот и заблужденията. затова и ми хрумна в него момент точно за една определена карта от ангелското таро - да видиш знаците по пътя си!  :blink:  и да осъзнаеш какво означават те...