Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540233 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #440 -: Юли 05, 2010, 11:23:39 am »
Куршума не е най-хубавото,което може да сънува човек.щом е бил в ръката,отразяват се твоите действия и евентуални проблеми около тях.Но щом  са ти извадени/от Марая и чаровния съпруг със шкембенце :P/ ,няма проблем.Това с по-пълния съпруг ме навежда на мисълта,че ще извадиш късмет  :blink:

между другото за втори път сънувам, че стрелят по мен. но първият път беше щото изпреварих неправилно при ляв завой един друг шофьор и той директно излезе от своята си кола и стреля в резервоара на моята и тя се взриви и аз се гътнах  ;D ;D ;D ;D ;D

а сега отново шофьор и отново сякаш аз съм му пречката и пак слиза и стреля по мен, но тоя път ме целва в ръката  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #441 -: Юли 05, 2010, 11:25:54 am »
мали, Вещее...какви са тези филми??!!  :blink:

докато го четях, ми хрумна израза ''ранена птица"- объркана, лутаща се, която несправедливо раняват в крилото..после други хора спасяват, но искат да я държат в клетка..тя обаче предпочита да е свободна, дори и да страда и да е в опасност..краят е хубав, щом лети, накъдето пожелае, значи вече е здрава, не се лута и не пада в снега, не е ранена и в крилото, не е и в клетка, направена от криворазбрана любов и загриженост.. :blink:

ми той Нептуна ми никога не е обичал тривиални сънища  ;D  наистина ми е много странен тоя сън... ама наистина го усещах като лутане сякаш съня  :-\ 

*

holanda

« Отговор #442 -: Юли 05, 2010, 11:26:01 am »

аз например бих предположила, че си била на хотел с мъж и в определен момент той те е накарал да се почувстваш, все едно си на изпит и ако издържиш този изпит, връзката ви може да премине на по- дълбоко ниво, узаконяване, не е задължително да е брак, макар че може да си почувствала, че този човек те проверява и дали ставаш за това, за негова съпруга..
и според мен това, че си му дала неадекватен отговор показва, че ти имаш желание да саботираш тази връзка, може би подразнена от изпита, или въобще не желаеща да я задълбочаваш.. ;)
хмм,чудесно,но не бях с мъж ;).Ходих с приятели-имаше момченца,но с никoй от тях не желая да се задълбочавам ;D.За предишната инкарнация-незнам,не мисля.Факта,че го сънувах в хотел /всякакви хора,националности,съдби/ ме кара да мисля,че съм сънувала нечия чужда съдба,но защо виждах себе си..намам и представа.Сега ще потърся в нета за брачния живот на евреите.

*

Vision

• 3523
« Отговор #443 -: Юли 05, 2010, 11:27:42 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:37:13 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #444 -: Юли 05, 2010, 11:30:28 am »
между другото за втори път сънувам, че стрелят по мен. но първият път беше щото изпреварих неправилно при ляв завой един друг шофьор и той директно излезе от своята си кола и стреля в резервоара на моята и тя се взриви и аз се гътнах  ;D ;D ;D ;D ;D

а сега отново шофьор и отново сякаш аз съм му пречката и пак слиза и стреля по мен, но тоя път ме целва в ръката  ;D

щом са шофьори, нещо по мерка ще е ..сега нептуна и хирона ти се мандахерцат върху наталния мерк- нептун сънища, хирон- незаслужена болка..заедно с мерка правят сън- филм  ;D

бе то луда работа бе  ;D  ма още се чудя Марая кво правеше в съня ми, че и цялото и семейство, като реално никога не съм виждала съпруга и и някои от децата и  :unsure:  па и в съня ми те бяха 7-8, е не реалната и бройка...

*

Vision

• 3523
« Отговор #445 -: Юли 05, 2010, 11:31:30 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:37:05 pm от Vision »

*

Vision

• 3523
« Отговор #446 -: Юли 05, 2010, 11:34:34 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:36:57 pm от Vision »

*

holanda

« Отговор #447 -: Юли 05, 2010, 11:44:20 am »

на евреите, понеже сте гледали клипове за евреи нощес, ама сънят не е ли бил преди това..а пък и майка ти те жени все пак, по логиката, която развих в сънят на Вещата, може на теб да ти се мандахерца луната някъде, /ако при теб майката се символизира от луната/, заедно със сатурна, заради ограниченията, или с юпитера, заради брачният договор..
не е от клипа снощи.Добре де,драснахме до Антверпен,Белгия.Там има доста евреи.Съня беше още преди да видя такива т.е първата вечер,тъкмо пристигнахме,настанихме се и легнахме да спим,защото беше късно.Тогава го сънувах.чак на сутринта,докато пиехме кафето ,се чуваха детски викове и се оказа,че до хотела ни има еврейско училище.По-късно през деня,видяхме доста евреи.Оттам са предположеията ми за 'контакт с еврейска съдба''.Пък може аз самата да съм била в предишна инкарнация и да съм живяла в Белгия,а сега да се сещам,защото съм на мястото.

Тая дума ''мандzахерца'' само мръсни помисли ми вкарва ;D.Луната е в 7 дом.

*

Vision

• 3523
« Отговор #448 -: Юли 05, 2010, 11:49:51 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:36:49 pm от Vision »

*

holanda

« Отговор #449 -: Юли 05, 2010, 11:56:07 am »
k
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 05:18:43 pm от жълтолилава »

*

Helo

« Отговор #450 -: Юли 05, 2010, 11:56:25 am »
да ви се похваля-сънувах,че се гмурвам надълбоко,знаейки,че не мога да плувам..и пак изплувам на повърхността.Толкова е странно,но съм много щастлива.Принципно дори наяве ме е страх от водата,а в сънищата си я виждам като най-голямата заплаха,наg'лтвам се с вода,давя се..най-различни общо взето.Този път обаче беше много по-особен сън.

Бях на някакъв басейн и в него плуваше мъж,мой приятел /а в същност дори не го познавам/..говорехме си нещо,а той сменяше позицията си в басейна през цялото време.В един момент реших и аз да вляза.Скочих рязко и заплувах навътре /това в реалността никога не бих направила/..вече на достатъчна дълбочина /басейна беше станал дълбока река/  осъзнах,че не мога да плувам..замислих сe, зашавах там както ми дойде отвътре...и така излязох на повърхността.Днес се върнах от малко пътешествие и минахме през някаква голяма река,загледах се във водата,но не ме хвана обикновеното задушаващо чувство.. :blink:

Този сън е продължение на предишния, при който се луташе в коридорите на подсъзнанието си и те беше страх, но се появи водач, който те водеше.

Сега отново се гмуркаш в подсъзнанието си, но този път не те е страх! Някаква вътрешна промяна ще се извърши в теб. Наложително е! Не знам дали ще стане от самосебе си или и чрез твои усилия.

*

Helo

« Отговор #451 -: Юли 05, 2010, 11:57:07 am »

Сега чета за евреите.Нищо чудно,че изобщо не ги харесвам.Имат отвратителна религия.

Еврейските свещеници въртят живо пиле над главата си, докато четат малоумните си молитви. А то горкото вика.  :'(

Какво четеш за тях? Дай линк.

*

Vision

• 3523
« Отговор #452 -: Юли 05, 2010, 11:59:43 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:31:13 pm от Vision »

*

holanda

« Отговор #453 -: Юли 05, 2010, 12:00:33 pm »

*

holanda

« Отговор #454 -: Юли 05, 2010, 12:19:53 pm »
е транзитна луна в седми дом какво е според теб?? :P
тя и друг път е била в 7 дом,но не се е случвало да ме омъжват  насън ;D.шегата настрана-имам чувството,че съм сънувала друга жена,реален образ,поставена в тази ситуация..може хотела да е бил стария и дом. Или съм сънувала себе си в предишен живот.Като на второто не вярвам особено   :blink:

*

Helo

« Отговор #455 -: Юли 05, 2010, 12:58:19 pm »
И аз съм сънувала, че се омъжвам без да искам това. Това беше когато бях още тийнейджърка, но голяма, може би към 18-годишна.

Но мисля, че преди това в будно състояние подобна мисъл ми беше минала през главата.

Наистина ние хората и в частност ние жените, като притежаваме цялото знание за всичко, което някога се е случвало на Земята, притежаваме и особена връзка с всички жени, които са живели на Земята. Аз например се чувствам силно свързана с жени от миналото и то от недалечното минало, може би от България, от времето, когато жените е трябвало да се омъжват насила и да се подчиняват на по-възрастните, особено на мъжете. Много добре ги разбирам. Просто връзката ми с тези жени и техният живот и емоции от миналото е много силна. И съм благодарна, че сега не живея в онези времена и че съм свободна и ако не желая, няма да се омъжвам.

Ние с теб жълтолилава по стандартите от близкото минало в момента сме стари моми.  :P Снощи пак гледах филма Зона Замфирова. Лелите на Зона казват на майка и че дъщеря и ще си остане стара мома. Майката казва - Как, тя е на 17. Те отговарят - По наше време се омъжвахме на 15.  ;D

Моята баба също се е омъжила на 15, след като дядо ми я е отвлякъл. Едно време са се крадяли момите. Ама е родила чак на 21 или 23, защото дядо ми е заминал за 6 години във флота. Ама преди това я е отвлякъл, за да е сигурен, че тя ще бъде негова жена.
Иначе баба ми, зодия Скорпион го командореше, ама едно момиче като е отвлечено за булка, вече не може да се върне назад. После баща и като отишъл в къщата на дядо ми само и ударил шамар и това било.

Такива работи.

*

holanda

« Отговор #456 -: Юли 05, 2010, 01:08:38 pm »
какви стари моми,това би трябвало отдавна да напусне БГ пределите.Интересно наистина как Сатyрнянския хъс се проявява при нас..и то чрез закостенялост в разбиранията.Мен да ти кажа..такива неща са ми толкова далечни,границите ми се размиват и не се влияя от подобни неща за добро или лошо..или и двете...

http://www.youtube.com/watch?v=BytyXtiyeDU&NR=1

*

Helo

« Отговор #457 -: Юли 05, 2010, 01:13:42 pm »
какви стари моми,това би трябвало отдавна да напусне БГ пределите.Интересно наистина как Сатyрнянския хъс се проявява при нас..и то чрез закостенялост в разбиранията.Мен да ти кажа..такива неща са ми толкова далечни,границите ми се размиват и не се влияя от подобни неща за добро или лошо..или и двете...

http://www.youtube.com/watch?v=BytyXtiyeDU&NR=1

Това видео не може да се гледа в нашата страна.

Днес вече е различно, но в много близкото минало нещата са стояли точно по описания от мен начин. И е било така в много цивилизовани днес страни.

Но половината от жените на планетата днес все още са в същото положение.