И аз съм сънувала, че се омъжвам без да искам това. Това беше когато бях още тийнейджърка, но голяма, може би към 18-годишна.
Но мисля, че преди това в будно състояние подобна мисъл ми беше минала през главата.
Наистина ние хората и в частност ние жените, като притежаваме цялото знание за всичко, което някога се е случвало на Земята, притежаваме и особена връзка с всички жени, които са живели на Земята. Аз например се чувствам силно свързана с жени от миналото и то от недалечното минало, може би от България, от времето, когато жените е трябвало да се омъжват насила и да се подчиняват на по-възрастните, особено на мъжете. Много добре ги разбирам. Просто връзката ми с тези жени и техният живот и емоции от миналото е много силна. И съм благодарна, че сега не живея в онези времена и че съм свободна и ако не желая, няма да се омъжвам.
Ние с теб
жълтолилава по стандартите от близкото минало в момента сме стари моми.

Снощи пак гледах филма Зона Замфирова. Лелите на Зона казват на майка и че дъщеря и ще си остане стара мома. Майката казва - Как, тя е на 17. Те отговарят - По наше време се омъжвахме на 15.

Моята баба също се е омъжила на 15, след като дядо ми я е отвлякъл. Едно време са се крадяли момите. Ама е родила чак на 21 или 23, защото дядо ми е заминал за 6 години във флота. Ама преди това я е отвлякъл, за да е сигурен, че тя ще бъде негова жена.
Иначе баба ми, зодия Скорпион го командореше, ама едно момиче като е отвлечено за булка, вече не може да се върне назад. После баща и като отишъл в къщата на дядо ми само и ударил шамар и това било.
Такива работи.