снощи сънувах доста интересен сън

намирах се в апартамента на мама. татко, който е починал преди 8 години и той беше там. сина ми и тай. бяхме в кухнята. там имаше един по-тесен прозорец, втори по-голям и трети - вратопрозерец. татко седеше на дивана, а аз се хванах да чистя прозорците с препарат и хартиени кърпи. изчистих първия, изчистих втория, но като стигнах до третия и препарата взе да става на нещо средно между лед и хартия и пада на парчета. прозорците бяха затворени. докато се чудих какво става и на третия прозорец стъклата взеха да се смъкват надолу и остава празно пространство отгоре. аз се опитвах да ги задържа да не се счупят, но накрая извадих вратата и я дадох на татко да я оправя. в стаята имаше и две кучета - черно и бяло. сина ми настъпа черното и то умря. после настъпа и бялото и то умря. детето го направи без да иска обаче. аз се разтревожих за животинките и казвам на татко си да ги заведем на лекар, а отговора му беше: безмислено е...
та това е...
а това е моята интерпретация:
прозорците са измеренията, което сме преминали - първият и вторият са затворени, защото са преминати отдавна. третият се смъква, защото границите вече са започнали да се отварят. сами трябва да си отворим съзнанието за новото.
апартамента на мама - родното ми място или родната ми планета.
татко ми - бащиното ми измерение.
сина ми - бъдещето.
кучетата - доброто и злото или добрата и лошата енергетика.
чистенето на измеренията - първото и второто ги изчистих много лесно защото са преминати отдавна. третото се оплеска, защото трябва да се приеме, че изчистването идва от съзнанието и че ще стане от самосебе си може би... знам ли и аз...
в съня ми кучетата умират, защото в новото измерение Баланса е най-важният, а не разделянето на добри и лоши...
та това измислих, а и усещам като послание на съня :blink: някой има ли по-други идеи