Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540560 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #540 -: Юли 10, 2010, 10:47:21 pm »
Daisyline, това за роклята си го сънувала, защото си чула сватбарите. Иначе, гълъбът го разбирам като мир, спокойствие, но има и още нещо...мисля, че ти е подсказано за някаква саможертва или нещо подобно, което трябва да направиш за да достигнеш вътрешен мир. Струва ми се, че сънят ти е бил нежен и ефирен...до момента с роклята!

« Отговор #541 -: Юли 10, 2010, 10:49:40 pm »
Да, Aurora, може би нещо от доста време те мъчи,а и този Хирон :) Ще ти просветне, но явно още "не си готова".

« Отговор #542 -: Юли 11, 2010, 12:30:52 pm »
Daisyline, това за роклята си го сънувала, защото си чула сватбарите. Иначе, гълъбът го разбирам като мир, спокойствие, но има и още нещо...мисля, че ти е подсказано за някаква саможертва или нещо подобно, което трябва да направиш за да достигнеш вътрешен мир. Струва ми се, че сънят ти е бил нежен и ефирен...до момента с роклята!

Благодаря Лазарова, сигурна съм че сънят има послание. В момента съм в една дилема, драма, търся отговор - а всичко мога да тълкувам двузначно....

*

Uran

• 6041
« Отговор #543 -: Юли 12, 2010, 07:59:50 am »
 Втора вечер подред сънувам, че бия сина си. :o

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #544 -: Юли 12, 2010, 01:34:42 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:37:41 pm от kris »

« Отговор #545 -: Юли 12, 2010, 09:45:35 pm »
да бе, ще престанат - друг път!
аз от колко години все сънувам, че ме застрелват с куршуми - 7 на брой!
мине не мине година- две и пак същия сън, но с други герои.
Направо си е ужас!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #546 -: Юли 12, 2010, 09:47:40 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 08:52:42 pm от kris »

« Отговор #547 -: Юли 12, 2010, 09:58:56 pm »
Kris, мислих го, въртях го от 100 гледни точни, еми няма и няма! Нищо не измислих!

« Отговор #548 -: Юли 12, 2010, 10:08:31 pm »
Kris, мислих го, въртях го от 100 гледни точни, еми няма и няма! Нищо не измислих!

Марушка я няма, за да види в минали инкарнации кво се е случвало с теб. Ама представи си наистина, че това е някакъв спомен от минал живот, който е останал запечатан в съзнанието и сега отново и отново се повтаря...Намери някакъв отговор, който теб да удовлетворява и ще видиш, че лека полека всичко  ще се разсее. Ако имаш страхове за бъдещи събития, просто ги приеми, че ще се случат и даже си ги визуализирай...по този начин може да си ги отработиш и забравиш. Един вид да позволиш на съзнанието си наново да изпита ужаса...и да се отърси от този кошмар. Но на първо място допитай се до интуицията си.

« Отговор #549 -: Юли 12, 2010, 11:16:57 pm »
Благодаря, Daisyline!
От всички сънища през периодите установих, че сънувам, когато нещо значимо, важно ще се случва. Така беше татко като почина, преди  да срещна един мъж, и други такива събития. В сънищата всеки път ме уличват в различни части на тялото и най-интереното е, че усещам наистина физическа болка. Предполагам, че в предишен живот съм убивала много. А и животът ме срещна с един човек, който в последствие ми каза със страх, че се е вцепенил , когато ме е видял, аз-жената от един негов сън, в който съм му казвала кой да убива. Майтапът на страна, но това не е шега работа!

Мислех върху това доста време и установих само това - аз не мога да казвам хубаво "р", той също. Дали и това не е остатък от предишен живот...
Бившият ми приятел и той не е може дълго време да артикулира хубаво "р"...
Най-близкият ми приятел...и той не може да казва "р"...
имам още 3-ма познати с такова "р"....
Странна работа...
« Последна редакция: Юли 12, 2010, 11:21:27 pm от lazarova »

*

holanda

« Отговор #550 -: Юли 15, 2010, 12:26:45 pm »
снощи сънувах странен сън.Предполагам е повлиян от промяната в отношението ми към водата и сега старите страхове решават да напомнят за себе си.

сънувам,че съм с майка и сестрата с дъщеричката и и оправяме багажа за пътуване.На няколко момента се скарвах със сестрата. Вече бяхме готови и тръгнахме.Първо хванахме влак,които приличаше на тези от старите каубойски филми като стояхме прави и отсреща имаше жени-циганки. В един момент,влака вече беше приел образа на стар кораб и се видях сама в каютата сред багажа.Сестра ми и майка бяха сред останалите жени,а аз пазех куфарите,защото не им вярвах.Интересното е,че каютата продължаваше да изглежда като влаково купе,но имаше широко отворено пространство и виждах как някои от жените плуват в океана.Дъщерята на сестра ми също плуваше.В един момент се показах леко навън и някъде отгоре паднаха отрязани кичури кестенява коса /явно съм приела хорарния въпрос на Уран много насериозно :-[/...погледнах ги,замислих се откъде идват и в този момент видях как дъщерята на сестра ми губи равновесие/беше се качила на нещо/ и пада във водата.Беше много близо до каютата и изпънах ръце,за да я хвана.Усещах някакво съпротивление,но не беше силно..около нея,а и в непосредствена близост до каютата ми плуваше акула.И все пак я издърпах.Бях много спокойна  :-\.

« Отговор #551 -: Юли 23, 2010, 02:06:56 pm »
   Таз сутрин се събудих със спомен от гаден сън. Сънувах, че съм със сина си, ама той малък около 7-8 годишен и някъв чичка до нас, дебел и едър мъж. Седим нещо като на стръмна писта, по която по изкопани предварително канали, пускат вода впоследствие. Дойдоха до нас и ни казаха да се преместим, отстъпихме достатъчно, като си мислехме че водата няма да ни закачи...И като пуснаха водата и тримата дето седяхме на върха на пистата бяхме отнесени от мръсни кални води. Абсолютно кафява вода - хванах сина си за ръка и потънахме, викам си ей сега ще спре наплива и водовъртежа и ще успеем да се измъкнем...Изгубих сина си...под водата, но имах усещането, че ще се измъкне...А аз останах под водата, но не се давех - сякаш можех и под вода да дишам....Но въпреки всичко - усещането е много тягостно след такъв сън......

*

Divna

« Отговор #552 -: Юли 26, 2010, 04:32:32 am »
Дейзи, когато една майка сънува детето си, което е в опасност, това означава, че самата тя усеща някаква опасност за самата себе си. Какво точно се е случило, когато синът ти е бил на 7-8 години? Чувствала ли си се изгубена или излъгана? Може би сега се чувстваш по същия начин.

« Отговор #553 -: Юли 26, 2010, 08:48:31 am »
  Благодаря Дивна, когато синът ми навърши 7-годинки и след като го придружих за първия му учебен ден, месец след това заминах за Германия...този път за по-дълго време го оставих без мен.
  Дивна, този мотив в съня - потъването под водата и изгубването на сина ми - съм го имала и преди...Разликата е, че в първия сън преди много години, нямам точен спомен - синът ми пропадна в една локва на асфалта, а като не се появи, аз се втурнах да го спасявам и се оказа, че локвата е огромна дупка, която няма дъно, аз плувах ли плувах надолу, водата беше ясна и лъчиста - невероятна красота....но синът ми го нямаше никъде ....Сега пак потънахме в кални води, двамата заедно, водата ни заливаше отвсякъде, но аз бях загубила ръката му ....Дълго търсех под вода ръката му да го хвана, щото водата беше чисто кафява и нищо не се виждаше. Сигурно предполагате, колко гадно се чувства човек след такъв сън....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #554 -: Юли 26, 2010, 09:34:24 am »
 Благодаря Дивна, когато синът ми навърши 7-годинки и след като го придружих за първия му учебен ден, месец след това заминах за Германия...този път за по-дълго време го оставих без мен.
  Дивна, този мотив в съня - потъването под водата и изгубването на сина ми - съм го имала и преди...Разликата е, че в първия сън преди много години, нямам точен спомен - синът ми пропадна в една локва на асфалта, а като не се появи, аз се втурнах да го спасявам и се оказа, че локвата е огромна дупка, която няма дъно, аз плувах ли плувах надолу, водата беше ясна и лъчиста - невероятна красота....но синът ми го нямаше никъде ....Сега пак потънахме в кални води, двамата заедно, водата ни заливаше отвсякъде, но аз бях загубила ръката му ....Дълго търсех под вода ръката му да го хвана, щото водата беше чисто кафява и нищо не се виждаше. Сигурно предполагате, колко гадно се чувства човек след такъв сън....

а дали просто не търсиш вътрешното си дете в собствената си буря от емоции. водата е твоето емоционално състояние. в дълбоката си същност то е кристално чисто и красиво, защото вътре в теб е изворът на чистата прана. малко хора достигат до него. а над него е блатото на емоциите ти, което е замърсено от купища неотработени желания или мечти...

за да се върнеш към себе си, трябва да намериш детето вътре в теб. губиш ръката му, защото от време на време губиш същността си и започваш да я търсиш на сън, защото тогава съзнанието ти е необременено от ума... а като се събудиш се чувстваш гадно, защото не си намерила това, което си търсила...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #555 -: Юли 26, 2010, 10:44:31 am »
     Сънувах племенника си - 6г. как стъпва в някаква дупка. Дупката е с обиколката на дирек, все едно забит дирек в земята но кух отврътре. Стъпва и почва да потъва...аз веднага реагирах като протегнах ръка, хванах ръката му, но той се изплъзна, толкова бързо се развиваше всичко...Отново пак протегнах ръка, но този път хванах якето му и то остана в ръката ми. А племенника ми потъваше ли потъваше... :'(. Тясна и дълбока дупка, 10-20м. Сега като описвам съня си, отново ми става гадно....Изчезна от погледа ми, навън изведнъж всичко се стъмни аз започнах да викам ужасена, да ми донесат въже. Отнякъде се появиха хора в тъмното, самата дупка се изпълни с вода. Нищо не се виждаше, появи се някакъв младеж с рулетка в ръка. Викам бързо, че си отиде детето, мислейки как ли ще се хване за тази рулетка с тези мънички ръце и толкова метра как ще удържи без да си пореже ръцете..мислейки че вече повече от 15 минути е изчезнал и шансът да оцелее е никакъв.Толкова реално го преживях, сърцето ми се скъса от мъка, от болка, тръшках се на земята, безутешна, а сестра ми /а това е синът й/ се опитваше да ме успокои, беше се примирила. Аз рева с всичка сила изпаднала в ярост от собствената си безпомощност и чувство за вина...

Търсех да видя къде съм писала за първия си сън с потъването на сина ми....но намерих този, точно преди година съм го сънувала.....Но в този сън, наистина преживях огромна болка, докато в сънищата с моя сън, някак си сляпо се надявах, че Господ ще го спаси....

Мотивът с давенето при мен нещо се повтаря, замислям се доста над това, особено след като сънувам много често водни маси....Дали в минал живот съм се удавила или ми се е случило нещо или в този си живот ще се удавя....Странно, но това никак не ме плаши.

*

holanda

« Отговор #556 -: Юли 26, 2010, 11:01:51 am »
    Мотивът с давенето при мен нещо се повтаря, замислям се доста над това, особено след като сънувам много често водни маси....Дали в минал живот съм се удавила или ми се е случило нещо или в този си живот ще се удавя....Странно, но това никак не ме плаши.
възможно е..остава като клетъчна памет...
аз често сънувам водни басейни..преди все се давех..в реалния живот също изпитвам неописуем страх от водата и морските обитатели.Като навляза в морето-винаги се задушавам.
Едва наскоро започнах да сънувам,че не ме е страх и се гмуркам в дълбокото...и не ми се свива сърцето,докато наблюдавам някоя голяма река..
но тълуването на Вещичка ми се струва доста интересно...ти и борбата за твоята истинска същност,копнежи,мечти..
определено си много дълбока...успех! :wub:

« Отговор #557 -: Юли 26, 2010, 11:14:34 am »
   Благодаря ви  :wub: - искрено се надявам това да е само проекция на душата ми....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #558 -: Юли 26, 2010, 12:11:22 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:25:52 pm от kris »

« Отговор #559 -: Юли 26, 2010, 04:25:49 pm »
Теми, свързани с вода 
Водата     представлява     емоционалните преживявания  и чувства.  От ромона на бълбукащо поточе до усещането, че се давим в гибелен порой, всички пластове и дълбочини на нашата психика могат да бъдат изобразени символично с вода. Дълбочината, бистротата и водните течения са детайли, на които трябва да обърнем внимание. Ако оцелеете от буря в морето, това е сигурен знак, че ще преодолеете трудностите, но ако водата в съня ви е застояла и изглежда дълбока и мътна, трябва да знаете, че ви очакват непредвидени опасности и дори, че някое невидимо насрещно течение може да ви отнесе. Когато сънувате големи наводнения, което впрочем често се случва, тълкуванието може да бъде направено по два начина — или това е предзнаменование за всеобща беда, подобно на библейския Потоп, или става дума за събитие от личен характер, което ще разстрои живота ви с прекалено силни отрицателни изживявания. В подобни ситуации често сънуващият оживява, докато много други около него загиват.