Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540647 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #560 -: Юли 26, 2010, 04:33:17 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:49:01 am от kris »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #561 -: Юли 26, 2010, 04:48:14 pm »
Аз съм чувала за мътната добре, а за бистрата - не.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #562 -: Юли 26, 2010, 05:12:32 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:45:03 am от kris »

« Отговор #563 -: Юли 27, 2010, 02:06:00 am »
Вчера сънувах, че някакъв непознат мъж ми подарява 2 часовника и ми казва да си избера един от двата и да си го сложа, че ще ме води някъде... Единият часовник беше целият сребърен с малки цирконийчета, а другият с много розова кожена каишка. Аз избрах втория, с розовата каишка. Като го сложих на ръката си видях, че не работи, но не го махнах, а мъжът ми подаде и кожена розова гривна за другата ръка  :unsure:

Какво може да означава този сън според вас?

П.П. Имам няколко часовника - изцяло сребърни и няколко с кожени каишки - черни. Не съм фен на розовия цвят...

Благодаря!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #564 -: Юли 27, 2010, 07:22:21 am »
Вчера сънувах, че някакъв непознат мъж ми подарява 2 часовника и ми казва да си избера един от двата и да си го сложа, че ще ме води някъде... Единият часовник беше целият сребърен с малки цирконийчета, а другият с много розова кожена каишка. Аз избрах втория, с розовата каишка. Като го сложих на ръката си видях, че не работи, но не го махнах, а мъжът ми подаде и кожена розова гривна за другата ръка  :unsure:

Какво може да означава този сън според вас?

П.П. Имам няколко часовника - изцяло сребърни и няколко с кожени каишки - черни. Не съм фен на розовия цвят...

Благодаря!

това за часовниците напоследък ми е доста интересна тема. от известно време забелязвам, че доста хора сънуват нещо за часовници в различни варианти. първо преди известно време помня някакъв сън на Синухето за часовник, преди десетина дни аз сънувах много интересен сън за часовник пак, а сега и ти... това явно е нещо свързано с времето, но още не мога да го разкодирам...

моят сън беше, че имах някаква малка цветна градинка и я плевях и подреждах цветята в нея в един слънчев ден. дори забелязах, че съм сяла някакви саксийни цветя в градинката отвън и ги извадих за да ги прехвърля в саксии за в къщи за да не се заносат. и докато си човъркам с някаква малка лопатка и се появява дупка в земята. поразравям и виждам, че това е таван на някакъв склад. спускам се вътре по високите стелажи и виждам всякакви стоки вътре. седя си на единия стелаж и започвам да разглеждам с интерес съдържанието на един кашон. вътре намирам един ръчен часовник - някъв фирмен подарък, но не използван и захвърлен. аз си го взех, но не помня дали съм си го сложила на ръката /принципно не понасям часовници в реала/. после видях снимка вътре в кашона - служителките от офиса на бившия ми съпруг. затворих кашона и слязох по стелажите надолу. оказа се, че врата е отворена на склада и отвън пече ярко слънце. а аз слязох от горния свят долу за да разгледам... в този момент видях, че няколко служители от склада се приближават към мен и хукнах да се катеря нагоре по стелажите за се върна в моят свят преди да са ме видяли... и се събудих...

та това е де... часовници... никъде не видях смислени обяснения... или просто времето изтича и това си е предупреждение... знам ли и аз...  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #565 -: Юли 27, 2010, 09:34:14 am »
Макар и да си си подредила битието, все още по някакъв начин изпитваш носталгия по предишния си начин на живот или към хората населявали го. :blink:

« Отговор #566 -: Юли 28, 2010, 07:24:57 pm »
Вещичка и Уран - благодаря за отговорите...

Снощи сънувах, че един мой познат (не съм го виждала от доста време) ми е изпратил мейл, в който ми пише, че си е направил блог и ако имам желание да го разгледам... Цветовете, надписите, картинките бяха в нюанси на лилаво. Единствено само един стих, посветен на някаква жена в бяло и едно глитер цвете в зелено. Почувствах се много зле след това... :-\

Какво може да означава този сън според вас  :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #567 -: Юли 28, 2010, 11:44:17 pm »

Снощи сънувах, че един мой познат (не съм го виждала от доста време) ми е изпратил мейл, в който ми пише, че си е направил блог и ако имам желание да го разгледам... Цветовете, надписите, картинките бяха в нюанси на лилаво. Единствено само един стих, посветен на някаква жена в бяло и едно глитер цвете в зелено. Почувствах се много зле след това... :-\

Кое те накара да се почувстваш зле? Цветовете или текста?
Зависи от това какви са били взаимоотношенията ти с тоя мъж и кое ви е разделило, за да не го виждаш дълго време. Явно самия спомен за него ти носи болка, а както пишеш акцента е върху текста (само той се различава по цвят) и е посветен на друга жена, а не на теб.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #568 -: Юли 29, 2010, 09:12:31 am »
сънувах, че ям варена царвеица на кочан със сестра ми....сестра ми соли моята ...доста я насоли...
какво може да означава това...? :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #569 -: Юли 29, 2010, 10:11:24 am »
отново сънувах двете кученца...

бях във Варна и бутах някаква детска количка с детенце вътре, ама чие беше идея си нямам... сякаш беше мое и не беше мое. имах две кучета - бяло и черно и им бях вързала каишките за дръжката на количката за да мога по-лесно да разхождам всички... пред Валентината имаше сняг ама кален сняг и черното куче падна изморено. купих бутилка минерална вода от някаква сергия за да дам на кученцето и видях, че продават на сергията златни бижута и кръстове. продавачката си помисли, че съм забърсала някакво кръстче, а аз не нося злато па за кръстове и дума не може да става. протегнах си ръцете и повдигнах ръкавите на якето да и покажа, че и на двете си ръце имам само сребърни гривни и тя ме остави на мира. продължих си разходката с количката с детето и кученцата вече през снежнобял сняг...

странното ми е, че все се повтарят това бяло и черно куче в сънищата ми в различни вариации... както и снега...  :-\

« Отговор #570 -: Юли 29, 2010, 01:38:13 pm »

Кое те накара да се почувстваш зле? Цветовете или текста?
Зависи от това какви са били взаимоотношенията ти с тоя мъж и кое ви е разделило, за да не го виждаш дълго време. Явно самия спомен за него ти носи болка, а както пишеш акцента е върху текста (само той се различава по цвят) и е посветен на друга жена, а не на теб.

Дивна, благодаря за отговора!
Силно впечатление ми направи лилавия цвят от него се почувствах зле, което е странно, защото го харесвам като цвят. С този мъж сме просто познати. Той е от друг град, а от няколко години живее в друга държава. Не знам какво се случва с него, доколкото знам имаше проблеми с жените.

*

Divna

« Отговор #571 -: Юли 29, 2010, 03:25:16 pm »
Романтика, виолетовия цвят е един от най-тежките за възприемане цветове. Това е сложен цвят, защото се образува от два основни цвята - червено и синьо. Един от символите на червеното е топлина, но и агресия, а на синьото - духовност, доверие, но и студ и депресивност. Не случайно това е цвета на императорите - властта(довери ми се, пък аз ще реша какво да правя с теб, живота ти е в моите ръце).
Зависи според това в каква наситеност е, т.е. дали виолетовото е било по-топло (преобладава червеното) или по-студено (преобладава синьото) асоциацията е различна. В множество държави това е траурен цвят, с него се обозначават също и радиоактивните вещества.
От всичко казано до тук помисли дали няма човек около теб, който излъчва духовност, мъдрост, изтънченост ..., но в същото време си имаш едно на ум, че този човек не е за това, за което се представя, и че всеки един момент може да "забие нож в гърба ти". От друга страна може да имаш притеснения свързани с властта или да показва, че си зависима от някого (вероятно някой мъж).
Цветът от съня ти е символика, която трябва да се опиташ да разгадаеш и така ще стигнеш до отговора.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #572 -: Юли 30, 2010, 12:42:09 am »

бях във Варна и бутах някаква детска количка с детенце вътре, ама чие беше идея си нямам... сякаш беше мое и не беше мое. имах две кучета - бяло и черно и им бях вързала каишките за дръжката на количката за да мога по-лесно да разхождам всички... пред Валентината имаше сняг ама кален сняг и черното куче падна изморено. купих бутилка минерална вода от някаква сергия за да дам на кученцето и видях, че продават на сергията златни бижута и кръстове. продавачката си помисли, че съм забърсала някакво кръстче, а аз не нося злато па за кръстове и дума не може да става. протегнах си ръцете и повдигнах ръкавите на якето да и покажа, че и на двете си ръце имам само сребърни гривни и тя ме остави на мира. продължих си разходката с количката с детето и кученцата вече през снежнобял сняг...

Ами че ти направо си сънувала картата Колесницата!  :o
Че и е 7ми Аркан-числото на божественото.

В картата е същото-впрегнати бял и черен сфинкс,светлата и тъмната страна.В случая в твоята количка е имало бебе-това може да е твоето невинно АЗ или да е символ на Висшето Аз като такова което никога не се опетнява и не старее (бебето е близо до входа на живота и показва първичното съзнание,необусловеното,ДЕН енергията,докато черното е ИН,а бялото ЯН).Черното куче се измаря от снега който е бял (ЯН),което може да рече че твоята ИН енергия е уморена от ЯН отвън теб или тъмната страна нещо отслабва от бялата отвънка  :unsure: На кучето си купила вода,което е пак ИН елемент с него искаш да съвземеш кучето черно,което е пак ИН.Сергията със златните неща,е златната енергия или тази на баланса или на ЯН енергията по-скоро, а ти показваш,че си със сребро-т.е. пак ИН.Явно нещо имаш дисбаланс на ИН енергията или тъмната страна.

Всъщност това че ТИ буташ количката показва,че твоят разум се меси в тия работи по някакъв начин.

Дано ти хрумне нещо  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #573 -: Юли 30, 2010, 07:27:37 am »

Ами че ти направо си сънувала картата Колесницата!  :o
Че и е 7ми Аркан-числото на божественото.

В картата е същото-впрегнати бял и черен сфинкс,светлата и тъмната страна.В случая в твоята количка е имало бебе-това може да е твоето невинно АЗ или да е символ на Висшето Аз като такова което никога не се опетнява и не старее (бебето е близо до входа на живота и показва първичното съзнание,необусловеното,ДЕН енергията,докато черното е ИН,а бялото ЯН).Черното куче се измаря от снега който е бял (ЯН),което може да рече че твоята ИН енергия е уморена от ЯН отвън теб или тъмната страна нещо отслабва от бялата отвънка  :unsure: На кучето си купила вода,което е пак ИН елемент с него искаш да съвземеш кучето черно,което е пак ИН.Сергията със златните неща,е златната енергия или тази на баланса или на ЯН енергията по-скоро, а ти показваш,че си със сребро-т.е. пак ИН.Явно нещо имаш дисбаланс на ИН енергията или тъмната страна.

Всъщност това че ТИ буташ количката показва,че твоят разум се меси в тия работи по някакъв начин.

Дано ти хрумне нещо  ;)

:o :o :o  верно бе! изобщо не ми е минало през ум да си сравнявам сънищата с тарото  :-[  тцъ тцъ тцъ трябва да помисля по това малко за да разбера за какво иде реч...

ама лично при мен се опитвам да ги докарам ин и ян в хармония, а не да изчезне някое  :-\  и наистина мразя златото, а кръстчета не съм носила от преди 10 години, а откак прочетох за кръста в матрицата - няма да си сложа такова бижу ако ще и да ми плащат  ;D  бебето в количката беше около 2-3 годишно, а не съвсем бебе и количката беше седнала количка. каишките на кучетата бяха вързани от лявата страна на дръжката на количката...  обаче аз сякаш нямах никакво отношение към бебето - демек не изпитвах страстни чувства към него /както например в реала като видя малко и шишкаво бебе, то -задължително ще е нагушкано, нащипано и нахапано от мен  ;D ;D ;D / и дори не зная дали беше момче или момиче...  а кучетата бялото беше мопси, а черното куче породата му беше нещо с 3 имена, но не се сещам - да не ти казвам, че като някакъв по пътя ме попита за породата на черното куче и аз като му я казах и си викам на себе си: ебаси аз пък откъде я познавам тази порода и откъде и знам името  :o  демек бях ошашавена от самата себе си  ;D

и да вярно е - от почти година се опитвам да изкарам интуицията си на светло и да боравя с нея като с ума си - възможно най-лесно... имам доста постижения за това, но и не малко провали... ама според мен няма как да се изтощи интуицията бре  :-\ :-\ :-\

и а и повтарящият се елемент в сънищата са черното и бялото куче и снега - останалото са вариации някакви...

благодаря ти Синухе, за това че ми насочи ума и в друга посока, че за този последният сън наистина ми беше изпушила главата  :wub:
« Последна редакция: Юли 30, 2010, 07:33:36 am от Вещичка »

« Отговор #574 -: Юли 31, 2010, 12:19:04 pm »
Романтика, виолетовия цвят е един от най-тежките за възприемане цветове. Това е сложен цвят, защото се образува от два основни цвята - червено и синьо. Един от символите на червеното е топлина, но и агресия, а на синьото - духовност, доверие, но и студ и депресивност. Не случайно това е цвета на императорите - властта(довери ми се, пък аз ще реша какво да правя с теб, живота ти е в моите ръце).
Зависи според това в каква наситеност е, т.е. дали виолетовото е било по-топло (преобладава червеното) или по-студено (преобладава синьото) асоциацията е различна. В множество държави това е траурен цвят, с него се обозначават също и радиоактивните вещества.
От всичко казано до тук помисли дали няма човек около теб, който излъчва духовност, мъдрост, изтънченост ..., но в същото време си имаш едно на ум, че този човек не е за това, за което се представя, и че всеки един момент може да "забие нож в гърба ти". От друга страна може да имаш притеснения свързани с властта или да показва, че си зависима от някого (вероятно някой мъж).
Цветът от съня ти е символика, която трябва да се опиташ да разгадаеш и така ще стигнеш до отговора.

Дивна, благодаря отново за коментара  :blink:
Ще помисля над нещата, които си написала.

Сънищата ми от изминалата седмица бяха много различни, но с постоянно присъствие на цветове. Най-напред започнаха с розов цв. и лила (споделих за тези сънища по-напред в темата), след това продължиха с черен и бял цв. (сънувах некролог) и накрая снощи сънувах, че съм със хубави сребърни обици със силен блясък. А по принцип не много често сънувам цветно...  :unsure:

« Отговор #575 -: Юли 31, 2010, 01:32:07 pm »
  Да ви се е случвало да сънувате с отворени очи. Когато главата ви е заета с някви мисли, а пред отворените ви очи се изреждат картини, които нямат нищо общо с мислите. Това се случи преди 2-3 дена...Първия път - беше ми много тежко и се опитвах да се съсредоточа и да поискам помощ от Духа на сънищата....но главата ми упорито продължаваше да мисли други неща и в такъв момент се появи картина на изправен Фараон, доста висок, всъщност статуя...веднага спрях видението, щото се учудих кво става...
  На следващата вечер, изтормозена, защото си ближех любовни рани, слушах балади и си страдах тихичко - пак се появи видение - малко голо бебе, което някой го държеше все едно, че ще го къпе в нещо, но цялото беше окъпано в сребърна светлина и отпреде беше окичено с богат наниз от сребърни пендари - пак тръснах глава, щото неудомявах как човек може да сънува с отворени очи и когато съзнанието му е заето с други работи....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #576 -: Юли 31, 2010, 05:15:21 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:43:13 am от kris »

« Отговор #577 -: Август 01, 2010, 12:03:37 pm »
Тази сутрин /защото сутрина ставах/ сънувах, че стая, в която живея е залята от олио, което като че ли е разливано на струйка  :unsure:. Стаята беше залята по правоъгълник и си намерих и олио по пръстите, макар, че не бях разливала олиото аз  :unsure: Даже се чудех кой е и какво иска да ми каже с това  :-\ Друг път не ми се е случвало да сънувам нещо подобно.
Транзитната Луна е клоняла към съвпад с Хирона ми  :rolleyes:

В съновника пише следното за разлято олио: "ако разлееш олио или се изцапаш с него, няма да ти дадат повторен шанс." Че те и първи не са ми давали  :angry:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #578 -: Август 02, 2010, 10:00:32 pm »
Снощи сънувах починалата ми майка. Обърнах се и тя стоеше до врата. Помислих си, че като се приближа до нея ще изчезне (в съня осъзнавах, че е починала). Радвах й се и си мислех, че ако я прегърна ще изчезне. Прегърнах я - не изчезна. :unsure: Усещах физически, даже се учудих колко е истинско чувството и пак си мислех, че ще изчезна, но не изчезна. Остана там през цялото време.  :unsure: :unsure: :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #579 -: Август 02, 2010, 10:22:16 pm »
Тази сутрин /защото сутрина ставах/ сънувах, че стая, в която живея е залята от олио, което като че ли е разливано на струйка  :unsure:. Стаята беше залята по правоъгълник и си намерих и олио по пръстите, макар, че не бях разливала олиото аз  :unsure:

неразбирателство с роднини, спорове, несправедливи обвинения

Снощи сънувах починалата ми майка. Обърнах се и тя стоеше до врата. Помислих си, че като се приближа до нея ще изчезне (в съня осъзнавах, че е починала). Радвах й се и си мислех, че ако я прегърна ще изчезне. Прегърнах я - не изчезна. :unsure: Усещах физически, даже се учудих колко е истинско чувството и пак си мислех, че ще изчезна, но не изчезна. Остана там през цялото време.  :unsure: :unsure: :unsure:

имаш нужда от закрила/подкрепа