Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540615 Прегледи
*

abroad

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #600 -: Август 06, 2010, 03:58:18 pm »
Снощи сънувах, че някой сяда срещу мен и ми казва, че Р.М. /моя колежка/ е умряла  :o Стреснах се и се събудих. :-\

какво ти е отношението към колежката
харесва ли ти нещо конкретно в живота й

*

Uran

• 6041
« Отговор #601 -: Август 06, 2010, 03:58:50 pm »
Снощи сънувах, че някой сяда срещу мен и ми казва, че Р.М. /моя колежка/ е умряла  :o Стреснах се и се събудих. :-\
Ще и "умрат" враговете. :blink:
Ако някой е злословил по неин адрес, много е вероятно да бъде разобличен и поставен на място.(това е в "офис" контекст) ;D

« Отговор #602 -: Август 06, 2010, 06:46:46 pm »

Благодаря ви, момичета за коментара.  :blink:

какво ти е отношението към колежката
харесва ли ти нещо конкретно в живота й

Свястна е. Няма нещо, което да е екстраординарно в живота й. Разбирам се с нея много добре.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #603 -: Август 06, 2010, 07:05:04 pm »
Надявах се на друг отговор ;D
Може да ти предстои ново начало, или просто да мечтаеш за такова в този случай, нещо като избавление

« Отговор #604 -: Август 06, 2010, 07:09:03 pm »
Надявах се на друг отговор ;D
Може да ти предстои ново начало, или просто да мечтаеш за такова в този случай, нещо като избавление

Мечтая... :-[ А това новолуние в солара ми тази година-а-а-а-а-ааааа, само на новолуние ще ми стане!  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #605 -: Август 06, 2010, 07:13:33 pm »
От сърце ти го пожелавам

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #606 -: Август 07, 2010, 11:33:11 am »
отново сънувах 2012 година... за енти път вече  :-\

този път беше нощно време. имаше много сняг и някакви тунели и разрушени сгради. аз не желаех да седя там и полетях нагоре. минах през снежни вихрушки, в които не се виждаше небе - само сняг като в центрофуга. беше студено и бях сама, но изобщо не ме беше страх. после излязох от виелицата и видях на нощното небе звездите. полетях към тях.

като ги наближих се оказа, че това не са звезди, а е град с хотели и там хората чакат преминаване на някъде. отстрани от земята до небето имаше нещо като витрина и там най-различни светове. мен ме привлече едно море с риби и се бухнах в него, но бързо бързо излязох от там, защото усетих нещо като задушаване.

отидох при другите хора в хотелите и последното, което се сещам, е че стаята ми беше сякаш на последния етаж, а те бяха доста високи сгради...

:-\ 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #607 -: Август 07, 2010, 08:13:11 pm »
Преди няколко дни сънувам,че съм около Бургас през 2065г.Бях до морето (някак си близо до града),имаше някакви големи скали и гора като джунгла.Вече не помня много,само знам че се прибрах с автобус от плажа и че беше или много късно или много рано (преди зазоряване).Странното беше че в автобуса както се прибира всичките имаше някакъв контрол,дори като слязох от него (точно пред нас т.е. без спирка  :unsure:),гледаха дали ще се прибера.Нещо говорех тогава с  шофьора,по-скоро подпитвах това онова,но не помня сега (иначе в съня помнех че сега е 2010 и че съм попаднал през 2065) какво точно.Имах чувството,че никой не може да се шляе ей така без посока,нещо като по-строг режим.

*

Uran

• 6041
« Отговор #608 -: Август 07, 2010, 08:48:43 pm »
Ами вървим към тотален контрол. Кредитните карт дават информация за хранителните ви навици, маршрутите и часовите пояси в които правите покупки, честотата на тези покупки...Като за НЕШЕ ДОБРО ни лепнат и чипове...
п.п.Докато беше задържан в Швейцария,на Р. Полански му бяха сложили гривна за проследяване.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #609 -: Август 07, 2010, 09:00:19 pm »
вече не се учудвам на нищо. аз също бях сънувала 2071 или някоя по-напред и там имаше пак някви видове контрол...

обаче друго се замислих - според филма Генезис, проекциите те следят в сънищата ти и те нападат например, според Тот - са пазачите на измеренията - хрътките... според мен наистина има нещо или някой който следи какви ги вършиш дори и на сън. сигурно и много от вас ще си припомнят такива сънища...

сънищата изобщо не са игри на ума, а са си паралелни животи направо. спекулира се, че са игра на ума защото принципно просто учените нямат обяснение... лично за мен нещата са съвсем други обаче...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #610 -: Август 07, 2010, 11:19:10 pm »

сънищата изобщо не са игри на ума, а са си паралелни животи направо.

Много ми хареса това определение  :72: В смисъл съня като достъп до тях.

Не че няма и сънища,които са произведени от мозъчната дейност,но то се хваща разликата.

Тия дни мислех точно върху това-да се концентрирам повече върху проследяване на тия реалности,животи,с които се свързвам по време на сън.Може да се каже,че тогава по-скоро минаваме през вратата и направо попадаме в някакъв откъс.Направо усещам всичко много живо,а тук нещата все повече и повече ми избледняват,но някак си знам че и да съм тук си има своето място,дори ако ще да съм само някакъв ретранслатор  :unsure:

От време на време ми пробягват някакви моменти през деня,част от някои реалности,но всичко ми е много смътно-имам я информацията,но трудно я възпроизвеждам,в смисъл не само това което съм преживял и видял там,но и някакви продължения или вникване в дълбочина,но то съзнание-толково трудно за проследяване във всичките му аспекти и нива на присъствие.

Иначе четох днеска нещо полезно-връщането на съзнанието в казуалното тяло:

"Казуалното тяло разполага със своя казуална вселена и може да изпита цялото сътворение,като проявление на своите собствени медитации,включително да създава свои собствени вселени.Казуалното тяло е като един свръхум,в който ние споделяме Божествения ум и всички негови съзидателни и трансформиращи сили.Обикновено ние се докосваме до казуалното тяло само по време на дълбок сън,силно възприятие или пълно мълчание на ума.Ние трябва да се връщаме в казуалното тяло всяка нощ по време на дълбок сън,тъй като само то е източник на енергията на живота,чрез което другите тела са обновяват наново.
   Казуалното тяло е съсредоточено в сърцето,което не е сърдечната чакра на астралното или физическото тяло,а духовното сърце,малко по-вдясно от центъра на гърдите.
"

Тантра Йога и Богините на Мъдростта

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #611 -: Август 07, 2010, 11:28:30 pm »
не знам, но от известно време някаква идея ми ходи из главата относно сънищата, ама още не е изкристализирала... има нещо, което не е това което е в тях и това определено много силно ме бучка по задника. не става въпрос за телата или паралелните вселени...

по скоро е нещо като като спим тук, сме будни там и обратно, но още се опитвам да подредя мислите относно това... надявам се да успея да прозра скоро отвъд...

« Отговор #612 -: Август 08, 2010, 11:27:58 am »
Ох,пак го сънувам онова момче.Днес беше за 3ти път.  :(
Не знам бяхме на някаква улица,бяха целия випуск и сякаш възпроизвеждаха репетиция за тържеството на училището(на което аз не отидох) и разбира се аз бях единственната,която остана да гледа отстрани,бях уж седнала на тротоара.По едно време един приятел българин ме извика да ме пита какво става с това момче(Б.) и аз нещо почнах да му казвам и изведнъж на среща ни видяхме един русокос младеж,които ни гледаше много втренчено,завъртяхме се и отидохме по-надалеч от него.Тогава моя приятел ми каза да се пазя от този русокосия и отиде на някъде.Мисля,че го видях да говори с Б.,след което изчезна,а Б. беше седнал на някакво разстояние от мен на тротоара,не помня дали беше сам и ми се провикна да внимавам с русокосия.Мина се малко време и аз го попитах дали ще дойде да ми разкаже за този ''русокос младеж'' и за мое учудване,той се съгласи.Дойде при мен и започна да ми разказва,че този е барман в някаква дискотека и че какви ли не клюки и глупости е наговорил относно нас(нали бяхме новината на годината и само клюки разнасяха) и така ... после вече не си спомням нищо.
Не мога да разбера дали аз на подсъзнателно ниво си го викам в сънищата или наистина има нещо?
Някой ще ми помогне ли да го разгадая?  :'(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #613 -: Август 10, 2010, 09:56:43 am »
тцъ тцъ тцъ снощи за втори път сънувах жаба  ;D

сънувам, че си я нося в ръце - голяма бежова и с козина жаба, която галя по главичката и ми е домашен любимец. обаче не зная защо трябваше да я подаря на някого и и търсих дом. тогава се наложи да я нахраня и тя ми проговори нещо. от цялата работа обаче, аз не се стреснах от това, че ми говори, а и казах: брей ти си имала интелект! хахахааааа ох още ми е забавно като се сетя...

после се мотаех по стъпалата на някакво летище щото работех като стюардеса и се разправях с някакви хора   :unsure:

ама тва за жабата още ми е странно какво може да значи  :-\

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #614 -: Август 10, 2010, 10:19:02 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:55:02 am от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #615 -: Август 10, 2010, 03:04:26 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:53:41 am от kris »

*

holanda

« Отговор #616 -: Август 10, 2010, 04:17:55 pm »
ми кво да значи,ще й се да ми се забърка във филма  ;D
ама аз ще я оставя да сънува  ,за да грабна хепи енд-а :mellow:  :rolf:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #617 -: Август 11, 2010, 04:05:25 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:52:20 am от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #618 -: Август 11, 2010, 05:04:17 pm »
абе ся на обед сънувах много странен сън  :unsure:

сънувам, че уж съм в къщи и пристига бившия. аз седя на леглото си, което е покрито с някаква странна вишнева покривка. той сяда до мен и ми дава издръжката за децата в банкноти по 50лв, 2 от 20лв и една от 100лв. странното е, че ми даде с 240лв повече /това за дърта циция като него си е кощунство/. та прибрах ги аз в едно голямо портмоне и видях, че извади някакви мои снимки да ми ги върнел, защото неговата девойка не ги искала у тях. взех ги и се загледах в едната - с някаква прическа на руси кичури съм, а косата ми е засукана в нещо като опашка-кокче. бях нахилена до уши и честно казано изглеждах много щастлива. муцуната ми на снимката беше на небесно син фон. прибрах си и снимките и тръгнах нанякъде из стаята. в това време на ръката на бившия видях халка и му викам - разгеле бе, най-сетне ти туриха синджира на врато! и умирах от смях...

много странен и много реален сън беше... някой има ли идея какво означава  :-\

рових из съновниците но доста странни обяснения има:
да се видиш на снимка - брак
да видиш червена покривка на легло - брак
банкноти - финансови въпроси

пфффф не мога да разбера...

*

Vision

• 3523
« Отговор #619 -: Август 11, 2010, 06:44:40 pm »
абе ся на обед сънувах много странен сън  :unsure:

сънувам, че уж съм в къщи и пристига бившия. аз седя на леглото си, което е покрито с някаква странна вишнева покривка. той сяда до мен и ми дава издръжката за децата в банкноти по 50лв, 2 от 20лв и една от 100лв. странното е, че ми даде с 240лв повече /това за дърта циция като него си е кощунство/. та прибрах ги аз в едно голямо портмоне и видях, че извади някакви мои снимки да ми ги върнел, защото неговата девойка не ги искала у тях. взех ги и се загледах в едната - с някаква прическа на руси кичури съм, а косата ми е засукана в нещо като опашка-кокче. бях нахилена до уши и честно казано изглеждах много щастлива. муцуната ми на снимката беше на небесно син фон. прибрах си и снимките и тръгнах нанякъде из стаята. в това време на ръката на бившия видях халка и му викам - разгеле бе, най-сетне ти туриха синджира на врато! и умирах от смях...

много странен и много реален сън беше... някой има ли идея какво означава  :-\

рових из съновниците но доста странни обяснения има:
да се видиш на снимка - брак
да видиш червена покривка на легло - брак
банкноти - финансови въпроси

пфффф не мога да разбера...

ше те бракуваме значи и теб скоро.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..