Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540228 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #620 -: Август 11, 2010, 07:07:47 pm »

ше те бракуваме значи и теб скоро.. :P

да беееееееее и за кого? за светия дух ли  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #621 -: Август 11, 2010, 08:10:20 pm »
да беееееееее и за кого? за светия дух ли  :rolf: :rolf: :rolf:

за някой, като ''моичкия'', дето ми пророкуваха за него- нероден мъж.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #622 -: Август 18, 2010, 10:50:04 am »
Снощи сънувах, че в транзитните Слънце, Марс, Венера и Меркурий се връщат едновременно в наталните позиции в хороскопа ми  :blink:
Просто споделям  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #623 -: Август 18, 2010, 01:22:21 pm »
  Аз пак с вода се занимавах на сън...Сънувам, че съм в магазин за дрехи и има разпродажба и аз не мога да си харесам рокля - и повечето бяха в розово-лилави цветове. Магазина някак си бързо се опразни и се появи мъничко аквариумче, където собствениците си продаваха последните 2-3 рибки. Аз викам, добре ще взема 1 рибка и тя гребе с кепчето хваща мъничката рибка, че и с охлюви и слага в кесийка, аа викам дай и другата да те отърва и както си бъркаше тя в мъничкия аквариум, взе че стените му изчезнаха, почна всичко да се наводнява и аз някак си с мисълта успях да спра водата и се оказах сама вътре в зеленясал басейн върху нещо като скейтборд. Ама на басейна водата мрачна и тъмна, пълна с водорасли, видях главата на рибката и понечих...ама нещо ме спря и я потопих откъм главата/главата беше порастнала/ във водата и изведнъж тази глава изскочи и се оказа глава на голямааа змия, която се опъна 1 метър нагоре. Успокоих се, казвайки си - а това е водна змия. Ма като видях колко и дебела и жълта, че и уж отровна - тръгнах да търся ножици, че да я клъцна откъм главата  ;D. Така и не можах да намеря подходящи, или с много мъничка захапка, или не можеща да се отваря достатъчно........Събудих се преди да разреша проблема, търсеща.....

« Отговор #624 -: Август 18, 2010, 01:32:15 pm »
  Аз пак с вода се занимавах на сън...Сънувам, че съм в магазин за дрехи и има разпродажба и аз не мога да си харесам рокля - и повечето бяха в розово-лилави цветове.

оооо, трябва да ме заведеш в този магазин  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #625 -: Август 19, 2010, 09:31:17 am »
Снощи сънувах стария си кум/ от първия брак/. Не сме се виждали от векове. Много ми се зарадва на сън. Беше много засмян до ушите, но имаше работа и аз трябваше да го изчакам. Бях в нещо като хотел,а той уж бил собственика. Имаше и други познати лица, разни стари колеги.
Аз бях жадна и тръгнах да си сипя вода от една чешма, но не исках никой да не види, че пия от там. Напълних чашата и таман да отпия и дойде една жена да ми каже, че кумът ми бързал, трябвало да говори с мен. А за да скрия, че ще пия вода, се направих, че мия чашата и я счупих. Чашата не беше голяма и я скрих в ръката си да не се вижда.
Събудих се преди да успеем да говорим.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #626 -: Август 19, 2010, 10:26:01 am »
Кръстник- не насилвайте нещата...По-добре е понякога да ги оставяте да се развиват от самосебе си.

Хотел Ако се озовете в хотелска стая, нейното подреждане отговаря на душевното ви състояние.Гостите на хотела са сенките на вашата личност.Ако знаете името на хотела, пребиваването в него се свързва със смисъла, който включва този символ.

Чаша със столче Видите личаша със столче насън-ще срещнете стар приятел.
 Купувате ли я-задава се добър период.
 Счупи ли се в съня ви, това е знак за безпокойство и неочаквано нещастие.

Чаша от стъкло
 Видите ли я пълна-ще имате шанс в работата си.
 Празна чаша е сигнал, че ще се почувствате нежелан някъде.
 Много чаши в съня ви означават покана по щастлив повод.
« Последна редакция: Август 19, 2010, 10:32:10 am от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #627 -: Август 19, 2010, 10:35:16 am »
Елфидка, изпитваш носталгия по онзи малко по-безгрижен начин на живот.Има и изкушения в съня ти, но очевидно сработват механизми за избягването им. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #628 -: Август 19, 2010, 11:51:28 am »
Сънувах, че съм била на изпит по история и БЕЛ.По история нямах нито един верен отговор, а бях убедена, че съм се справила отлично. По БЕЛ имах някои пропуски, но оценката беше отличен.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #629 -: Август 19, 2010, 04:10:25 pm »
Елфидка, изпитваш носталгия по онзи малко по-безгрижен начин на живот. Има и изкушения в съня ти, но очевидно сработват механизми за избягването им. ;)

Ох, да ти кажа това е много верно.....
То не че се оплаквам, ама имам много ангажименти особено последните години, едно такова еднообразие, монотонност....задължения. Особено сега, когато тр.Сатурн ще минава пак през нат. Слънце. ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #630 -: Август 20, 2010, 01:39:02 pm »
Сънувах, че съм била на изпит по история и БЕЛ.По история нямах нито един верен отговор, а бях убедена, че съм се справила отлично. По БЕЛ имах някои пропуски, но оценката беше отличен.

Да ти кажа не съм много сигурна,но смятам че ти предстоят някакъв вид изпит,изпитания,на едно от които ще си убедена,че си се справила,но няма да те оценят както си предполагала,а на другото,макар да имаш някакви пропуски или малки грешки ще те признаят.Някакъв вид компенсация в сравнение с първото изпитание.
Не знам дали съм на прав път,но това ми се върти в главата  :blink:
Очакват ли те някакви изпити или важни мероприятия?
« Последна редакция: Август 20, 2010, 01:43:40 pm от Last_Kiss »

« Отговор #631 -: Август 20, 2010, 01:43:04 pm »
Аз сънувах,че ми подаряват акордеон и когато ми го дадоха започнах уж да свиря,доста добре се получаваше,имайки напредвид,че не знаех как се свири  :-\
Също сънувах,че едно момче от другия клас (с което нямам абсолютно никакви отношения,дори на познати) ми се обади и ми каза,че искал да се срещнем,понеже още като ме видял ме сметнал за интересна,някак различна и много искал да ме опознае,аз се съгласих да излезем.Майка ми ми казваше в съня,че това е ''момчето'' и че съм щяла да бъда с него  :-\ хич не знам как да го тълкувам това  :unsure:

*

holanda

« Отговор #632 -: Август 20, 2010, 06:40:23 pm »
Аз сънувах,че ми подаряват акордеон и когато ми го дадоха започнах уж да свиря,доста добре се получаваше,имайки напредвид,че не знаех как се свири  :-\
Също сънувах,че едно момче от другия клас (с което нямам абсолютно никакви отношения,дори на познати) ми се обади и ми каза,че искал да се срещнем,понеже още като ме видял ме сметнал за интересна,някак различна и много искал да ме опознае,аз се съгласих да излезем.Майка ми ми казваше в съня,че това е ''момчето'' и че съм щяла да бъда с него  :-\ хич не знам как да го тълкувам това  :unsure:

това е момчето!!!
 :72:

или копнееш за някаква голееема либофф  ;)

« Отговор #633 -: Август 20, 2010, 09:22:44 pm »

това е момчето!!!
 :72:

или копнееш за някаква голееема либофф  ;)

Ами аз че копнея,копнея си,но по-скоро си мисля,че е някой,който дори и не подозирам,иначе много се съмнявам да е точно този от съня ми,просто не е възможно,но знае ли човек ...  :blink: :-\

« Отговор #634 -: Август 20, 2010, 10:47:35 pm »
  Last_Kiss - забелязвам в сънищата ти, че има повтаряемост на любовни сюжети. Не знам какво точно си преживяла, но явно не си могла да я изживееш емоцията или да се отдадеш на нея изцяло. За това предполагам още доста време ще сънуваш подобни сънища, където ще ти се даде възможност да изживееш цялата палитра от емоции. Просто това е защитен механизъм на нашето подсъзнание да се чисти от шлаката, която се е натрупала в нас. Иначе в будно състояние ако се отприщят емоциите крачката към лудостта е съвсем мъничка. В тези сънища не търси тълкуване, а по-скоро се наблюдавай, това ще ти помогне да се опознаеш по-добре.

« Отговор #635 -: Август 20, 2010, 11:54:04 pm »
daisyline благодаря!Може би имаш право,ще помисля над това  :88:

*

holanda

« Отговор #636 -: Август 22, 2010, 03:14:37 pm »
Много тъп ден! Снощи пък сънувах,че се гушкам с някакъв човек.Имаше нещо,свързано с вода.човека не ми харесваше,мисля ,че се възползвах от него,но ми беше приятно да ме прегръща.Странното е,че двата му предни зъба бяха издадени доста напред ...останалото си беше на място  ;D.Какво може да значат издадените предни зъби на друг човек?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #637 -: Август 22, 2010, 03:47:13 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:31:56 am от kris »

*

Uran

• 6041