Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540509 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #640 -: Август 25, 2010, 10:02:34 am »
може ли да ми обясните каква е причината да сънувам сънища,отразяващи ниско самочуствие и разни страхове,когато наяве ги нямам.Напоследък се чувствам много добре в кожата си,а снощи сънувах,че съм друга жена с къса коса и неприятна физиономия  :lol:.Харесвах някакъв и го преследвах,а той флиртуваше с друга,после пак при мен /явно съм му била старо гадже/ ,но все пак  остана при другата.Беше ми подарил някакви малки обечки със зелени камъчета,от които ме заболяваха ушите.Бяхме много хора в голяма мрачна къща и водехме битки с някакви други,затова постоянно притичвахме от една стая в друга. :unsure:

*

abroad

« Отговор #641 -: Август 25, 2010, 05:29:53 pm »
може ли да ми обясните каква е причината да сънувам сънища,отразяващи ниско самочуствие и разни страхове,когато наяве ги нямам.....................................Беше ми подарил някакви малки обечки със зелени камъчета,от които ме заболяваха ушите.Бяхме много хора в голяма мрачна къща и водехме битки с някакви други,затова постоянно притичвахме от една стая в друга. :unsure:

Викаш, толкоз си осъзната, че чак си се чудиш ;D
Подсъзнанието ти е ясно като бял ден...
Къщата, в случая отразява вътрешното ни аз към момента.

*

Uran

• 6041
« Отговор #642 -: Август 25, 2010, 05:43:40 pm »
Дълбоко в себе си не си така уверена, което не е непременно лошо. Обърни внимание на проблемите, за които ти нашепва насън подсъзнанието.
п.п.Понякога прекалента самоувереност пречи.Съмнението помага да работим над себе си.

*

holanda

« Отговор #643 -: Август 25, 2010, 06:08:43 pm »
Дълбоко в себе си не си така уверена, което не е непременно лошо. Обърни внимание на проблемите, за които ти нашепва насън подсъзнанието.
п.п.Понякога прекалента самоувереност пречи.Съмнението помага да работим над себе си.

по принцип осъзнавам,че не съм толкова уверена,колкото изглеждам.Винаги са ме тормозели съмнения-все искам да съм по-умна,по-силна,по-впечатлителна,по-интригуваща..но точно последните 2 седмици бях постигнала хармония,за която бях забравила,че е възможна.И сега..този сън се появява от нищото и ми скапва деня.А уж съм сетивна,мислех,че улавям емоционалните си нужди и страхове,когато се появят...

това да не е някакво ''изплуване'' на старите модели на поведение,които искат да напомнят за себе си.Един вид..като разходящия съвпад..едва когато аспекта поотмине се случва събитие,което да затвори цикъла.

Аброад,ти ме бъзваш нещо,м? :P Еми осъзната съм,то не става всички да си режат скалпа  :-[/много черен хумор,съжалявам/

не разбрах обаче какво в подсъзнанието ми е причина за съня.Само да допълня,че нещата с тоя,които преследвах /дори не го харесвах  :-X/ се случваха,докато се борим за живота си едва ли не.А къщата беше доста голяма-навсякъде щъкаха разни хорица.Значи съм душевно богата.  :P

сетих се още нещо-към края на съня си видях човек,когото по принцип познавам,но не съм виждала от години.Изпитвам силна неприязън към него.В съня ми каза само 'какво правиш?'' /с типичната си ехидна усмивка/ и се събудих.

« Последна редакция: Август 25, 2010, 06:29:59 pm от жълтолилава »

*

abroad

« Отговор #644 -: Август 25, 2010, 06:42:39 pm »
 ;D Стремежът към съвършенство на светло е добра идея, но до време...
Аз и до сега изобщо не смея да твърдя, че познавам изцяло подсъзнанието си, но ти казваш, че познаваш твоето, може и да си права :P

В съня ти има страхове, свързани с отхвърляне, ревност, силно обвързване, попадане на неподходящо място.
Много често подсъзнанието изхвърля информация чрез сънищата ни.

*

holanda

« Отговор #645 -: Август 25, 2010, 07:08:42 pm »

Аз и до сега изобщо не смея да твърдя, че познавам изцяло подсъзнанието си, но ти казваш, че познаваш твоето, може и да си права :P

ахх как се хващам,не е истина  ;D.Подсъзнанието си не познавам. Обмислям единствено проблемите от съзнанието и се опитвам да ги пратя за зелен хайвер докато не са се наместили в подсъзнанието

Ти сега като каза..очертава се една принудителна раздяла,от която 'ще ми бъде тъжно'',но няма друг начин.
Не мислех,че би могло да е от това.Ето ,виждаш ли-и аз съм човек  :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #646 -: Август 25, 2010, 08:46:05 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 04:03:20 pm от kris »

« Отговор #647 -: Август 26, 2010, 09:57:05 am »
Снощи сънувах, че съм на гроба на баба и дядо, който е общ. Имах чувството, че разговарях с баба ми, защото бях сама, а говорих нещо. Изведнъж се появи една съседка, която влезна вътре в гроба (той е ограден) и застана пред паметната плоча на баба ми и й каза, че й носи ябълка, но няма да я остави, а ще отиде до тях да я нареже и тогова ще я донесе.
Как да тълкувам...  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #648 -: Август 28, 2010, 08:01:44 am »
странно, снощи в астрала ме разпитваха дали наистина Земята ще се унищожи през 2012. направо ме заболя устата да обяснявам, че просто само ще се промени енергетиката и хората върху нея на енергийно ниво. тия горе май съвсем са пощурели  ;D ;D ;D

постоянно попадам на някакви конференции като наблюдател там. не, че разбрах за кво са конференициите ама то това е друг въпрос  :rolf:

онзи вечер на някаква такава конференция имах разговор с висок рус мъж на тема "На кого може да се помогне и на кого не? И какво общо има кармата с това?"... понякога направо падам от учудване като се събудя какви философски дискусии провеждам на астрално ниво  ;D ;D ;D

май явно не само на Земята хората са се разтревожили за евентуалните последствия... още съм в пълен шах къде миткосвам нощес и темите на обсъждането... то луда работа  :57:

па снощи преди да си легна си повисях на терасата да нахраня малко комарите и тъкмо се зарадвах, че видях летяща чиния, па то се оказа самолет  ;D ;D ;D  ама такъв шарен самолет за първи път виждам през живота си, а аз съм живяла 18 години до летището все пак и съм видяла доста. светеше в червени, зелени и жълти светлини, които премигваха и то много силни и ярки. ама като премина над къщи и се видя, че е самолет... тююююю отървах сеира пак начи  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #649 -: Август 28, 2010, 09:47:16 am »
странно, снощи в астрала ме разпитваха дали наистина Земята ще се унищожи през 2012. направо ме заболя устата да обяснявам, че просто само ще се промени енергетиката и хората върху нея на енергийно ниво. тия горе май съвсем са пощурели  ;D ;D ;D

Това като ония виц за прогнозата за времето и индианците. ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #650 -: Август 28, 2010, 10:07:23 am »

Това като ония виц за прогнозата за времето и индианците. ;D ;D ;D

как е той, че аз се сещам само за един виц, където някакъв каубой си язди през прерията, спира по някое време и се опитва да си запали огън, за да си сготви нещо, ама дървата влажни, оня духа, ядосва се...по едно време отнякъде изскача изндианец на кон и му вика- ей, престани да псуваш, че ще дойдем двамата с брат ми и ще те набием..
та така..човека си има реален проблем, а другите виждат само димните сигнали.. :blink:

Веще, другия път му кажи на високия рус мъж да дойде да си поговори и с мен на сън, много съм общителна.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #651 -: Август 28, 2010, 10:11:44 am »
бе то и аз понеже съм общителна и затуй и в астрала не ме оставят на мира  :rolf:

иначе на вас ви е смешно, ама на мен хич... не стига, че в реала все трябва да обяснявам ми сега и в астрала ме хванаха за същото...  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #652 -: Август 28, 2010, 12:01:07 pm »
А ми вица за индианците е следния /или подобие на виц  ;D/ - синоптиците прогнозирали тежка зима. Знак за това било и факта, че гледали как индианците събирали усилено дърва за зимата. Естествено за това се говорило и по радиото. А пък индианците слушали по радиото, че идвала тежка зима и затова се запасявали.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #653 -: Август 31, 2010, 04:49:48 pm »
Попринцип не обръщам много внимение на сънищата си ,защото не ги разбирам (а често вече не ги помня) ,но днес почуствах нещо.... Бях в ресторант (отвън без прозорци) пред мен имаше нещо като море(на пристанището) някакъв рицар с защитници зад него обикаляше(имаше и някакъв кораб) най-шантавото беше ,че бяха върху кон и се движеха отгоре(морето беше все едно замръзнало ,но без лед)не съмм сигурна ,но мисля ,че морето пак се раздвижи ...от това море някакъв старец с брада ме посочи ,след секунди беше до мен (пак ме посочи) и рече "ще бъдеш тук само веднъж" .После стана вечер ,сядаме да ядем (масите са супер високи ,всички имат големи столове ,а само моя е никъс и не мога да ям.Майка ми предлага нейния стол..... това помня и мисли ,че след думите на дядото сънувах осъзнато...нямам представа(както винаги)как да тълкувам това ,минал живот ,място на което ще отида ли , не знам...

*

Uran

• 6041
« Отговор #654 -: Август 31, 2010, 05:40:00 pm »
Има доста сексуална символика, както и вътрешни фрустрации.
На каква възраст сте?

« Отговор #655 -: Август 31, 2010, 09:50:44 pm »
На каква възраст сте?
Съжалявам не разбрах за мен ли става въпрос? :-\  На 16г. съм

*

Uran

• 6041
« Отговор #656 -: Август 31, 2010, 09:57:36 pm »
На каква възраст сте?
За Вас. Имах съмнение, че сте достатъчно зрял/зряла. :blink:

« Отговор #657 -: Август 31, 2010, 10:06:45 pm »
На каква възраст сте?
За Вас. Имах съмнение, че сте достатъчно зрял/зряла. :blink:
Момиче съм , и все пак годините не определят зрелостта на човек  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #658 -: Август 31, 2010, 10:17:00 pm »
Да кажем, че усетих съзряване и онази чаровна неувереност присъща само на годините започващи с 1. :blink:.

« Отговор #659 -: Септември 08, 2010, 11:49:14 am »
Охх,аз снощи сънувах нещо...тоест мисля си,че то има смисъл де и ще се прояви скоро предполагам,макар че сънят до някъде е малко объркан.
Та сънувах въпросния господин,който ми разби сърцето,уж имаше нещо като рожден ден,само че аз не бях на него и му се обадих по мобилния да му честитя,да си поговорим нали и говорим си и по едно време никой не ми говори,сякаш не ме слуша или не е на телефона,после сякаш в съня си разбрах,че той трябва да изнесе реч пред гостите си и телефона му просто е на масата и няма как да ми каже нещо,така че аз затворих.
По-късно той ми се обади (А и си спомням някакви цветя в саксии,които едни от тях внасях вкъщи,а останалите ги оставих на терасата,когато той ми се обади.) ,аз бях радостна от факта,но по някаква причина ми даде да говоря с баба ми(защо пък мойта баба? :-\ ) по телефона,понеже тя искала да говори с мен,говорих си с нея и накрая като свършихме,тя ми затвори телефона,вместо да ми даде отново да говоря с него,тъй като не бях си довършила разговора с него,просто чувствах,че не съм си казала всичко(не че помня всъщност за какво говорихме де,но...).
Помня,че бях като в къщата на село и гледам баба ми и я питам ти защо ми затвори и не ми даде да говоря с него,а тя ми вика норочно  :-\ :(
След миг го видях да излиза от стаята,от която беше излезнала и баба ми, и започна да слиза по стълбите надолу,а аз разбира се го последвах,исках да си му кажа нещо,всъщност бях решила,че като няма да стане с друго,че ще го целуна.Последвах го по стълбите,а той някак нервно или ядосано ми отговори,че нямал сега време или нещо такова.Както и да е,аз го последвах,слезнах ме на долния етаж и отидохме в една стая,а там бяха баба ми (горе споменатата) и дядо ми и ни казаха,че не знам си кой искал да докаже,че ТОЙ (това момче) е роден преди прабаба ми (която не е измежду живите вече,а и аз имам много малко и смътни спомени за нея)  :-\ (да,тука почва странното,тоест по-странното,неразтълкуваемо за мене),тоест между 60 и 65 година,поне това си спомням в съня и тъкмо си говорехме,че това е невъзможно,че ще докажем,че той не е роден преди това и се събудих.

Аз ще кажа какво си тълкувам аз по съня,а ще се радвам,ако някой се включи и си каже мнението,тъй като различните гледни точки допълват картинката  :blink:

Аз наистина го потърсих преди два дена,но за да го успокоя и да му вдъхна кураж,предложих си помоща като приятелка,той ми благодари,каза че ще го има впредвид,но в момента никой не можел да му помогне.Мен това разбира се ме натъжи.
Следващото обаждане,ако изобщо има такова,ще бъде от негова страна,най-много да ме потърси за морална подкрепа,но там се включва часта с баба ми,която не мога да разбера,значи ли,че възрастна жена (която би могла да бъде майка му например) иска да възпрепятства нещата?
В крайна сметка в съня не успях да го целуна,не знам дали това е добре или не,но предполагам,че значи че няма да се получи нищо ''любовно'' между нас.
А както казах последната част от съня нямам и наидея как бих могла да я тълкувам.