Охх,аз снощи сънувах нещо...тоест мисля си,че то има смисъл де и ще се прояви скоро предполагам,макар че сънят до някъде е малко объркан.
Та сънувах въпросния господин,който ми разби сърцето,уж имаше нещо като рожден ден,само че аз не бях на него и му се обадих по мобилния да му честитя,да си поговорим нали и говорим си и по едно време никой не ми говори,сякаш не ме слуша или не е на телефона,после сякаш в съня си разбрах,че той трябва да изнесе реч пред гостите си и телефона му просто е на масата и няма как да ми каже нещо,така че аз затворих.
По-късно той ми се обади (А и си спомням някакви цветя в саксии,които едни от тях внасях вкъщи,а останалите ги оставих на терасата,когато той ми се обади.) ,аз бях радостна от факта,но по някаква причина ми даде да говоря с баба ми(защо пък мойта баба?

) по телефона,понеже тя искала да говори с мен,говорих си с нея и накрая като свършихме,тя ми затвори телефона,вместо да ми даде отново да говоря с него,тъй като не бях си довършила разговора с него,просто чувствах,че не съм си казала всичко(не че помня всъщност за какво говорихме де,но...).
Помня,че бях като в къщата на село и гледам баба ми и я питам ти защо ми затвори и не ми даде да говоря с него,а тя ми вика норочно

След миг го видях да излиза от стаята,от която беше излезнала и баба ми, и започна да слиза по стълбите надолу,а аз разбира се го последвах,исках да си му кажа нещо,всъщност бях решила,че като няма да стане с друго,че ще го целуна.Последвах го по стълбите,а той някак нервно или ядосано ми отговори,че нямал сега време или нещо такова.Както и да е,аз го последвах,слезнах ме на долния етаж и отидохме в една стая,а там бяха баба ми (горе споменатата) и дядо ми и ни казаха,че не знам си кой искал да докаже,че ТОЙ (това момче) е роден преди прабаба ми (която не е измежду живите вече,а и аз имам много малко и смътни спомени за нея)

(да,тука почва странното,тоест по-странното,неразтълкуваемо за мене),тоест между 60 и 65 година,поне това си спомням в съня и тъкмо си говорехме,че това е невъзможно,че ще докажем,че той не е роден преди това и се събудих.
Аз ще кажа какво си тълкувам аз по съня,а ще се радвам,ако някой се включи и си каже мнението,тъй като различните гледни точки допълват картинката :blink:
Аз наистина го потърсих преди два дена,но за да го успокоя и да му вдъхна кураж,предложих си помоща като приятелка,той ми благодари,каза че ще го има впредвид,но в момента никой не можел да му помогне.Мен това разбира се ме натъжи.
Следващото обаждане,ако изобщо има такова,ще бъде от негова страна,най-много да ме потърси за морална подкрепа,но там се включва часта с баба ми,която не мога да разбера,значи ли,че възрастна жена (която би могла да бъде майка му например) иска да възпрепятства нещата?
В крайна сметка в съня не успях да го целуна,не знам дали това е добре или не,но предполагам,че значи че няма да се получи нищо ''любовно'' между нас.
А както казах последната част от съня нямам и наидея как бих могла да я тълкувам.