Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540609 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #760 -: Октомври 17, 2010, 12:17:15 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:47:20 pm от aiia »

*

abroad

« Отговор #761 -: Октомври 17, 2010, 12:34:33 am »
добрее, а какво беше твоето усещане в съня

*

katrin_ls

« Отговор #762 -: Октомври 17, 2010, 12:37:06 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:49:41 pm от aiia »

*

abroad

« Отговор #763 -: Октомври 17, 2010, 12:42:19 am »
тогава, според мен бележи предстояща важна (значима) промяна, според твоите вкусове и надежди :blink:

п.п. само малко ме притеснява, че си се събудила преди да кацнеш ;D, обикновено за крайна реализация се търси земята ;D

*

katrin_ls

« Отговор #764 -: Октомври 17, 2010, 12:43:57 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:48:08 pm от aiia »

*

abroad

« Отговор #765 -: Октомври 17, 2010, 12:46:40 am »
не се бой, аз лесно добутвам до там :P

*

katrin_ls

« Отговор #766 -: Октомври 17, 2010, 12:49:21 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:53:21 pm от aiia »

*

abroad

« Отговор #767 -: Октомври 17, 2010, 01:09:17 am »
промяната може и да не е просто професионална, а нещо като смяна в социалното положение, като например да се омъжиш за някой с високо такова положение в обществото ;)

*

nerealna

« Отговор #768 -: Октомври 17, 2010, 01:14:24 am »
Hello, everybody.  :rolleyes:

Сънувах сън. ( много сънувам напоследък). Чета в съновниците, все хубави неща пишат за съня ми, а дали е така.

Та сънувам, че се качвам в самолет. Слагам колана, леко свободен беше (не го бях затегнала) и така 5 минутки оставаха до излитането. Самолетът се движеше точно като пред излитане, стигна до линията и отлепихме земята. Затегнах колана. Усещането беше 1 към 1 точно както е при возенето в самолет , безтегловност и надигане в гърдите. Набрахме височина много бързо. И до там, нищо друго не се случи, събудих ли се, смених съня ли, не помня. Сякаш отивах в чужбина, но знаех че имам 20 БГ лева  и се чудих на къде отивам с български пари и умувах от кого мога да взема поне 200 евро, и после да му ги върна като се прибера в България. С мен трябваше да пътува съпругът на моя братовчедка. Но какво се случи, не знам, той не дойде. До мен в самолета мисля, че имаше някой, но не помня кой. Не съм била в самолета сама.

сънищата никога не трябва да се приемат буквално. ако примерно убием някой в съня , ще го убием ли в действителност  ;D тълкуват се смиволите.

Ая, от съня ти мисля за теб,  че в живота си мн мила нежна чувствителна душа. Мн мислиш, преценяш, анализраш,  всяко нещо преди да го направиш.
Мн си предпазлива...иска ти се малко да се освободиш от това.

Летенето е  отделяне от земята. Да летиш означва, че се опитваш да прескочиш трудностите си.. летенето показва безсилиети ти  да се справиш с проблемите...и затова излиташ, в този смисъл летенето  е вид бягство.бягство и от себе си, излиташ защото се страхуваш да останеш на земята. нежелание да приемеш живота такъв какъвто е .
не пилотираш ти самолета -  т..е. разчиташ на помощта на други хора .
Имаш силно желание за совбода.

в съня заминаваш – да не би в  да ти се иска да се разделиш с някой ...

Може би имаш и неразрешени въпроси с роднини.

Сънят може и да значи, че имаш високи идеали и цели, които ще се осъщества скоро. , значи и развитие и освобождение..

Да не би да имаш нова връзка или нова работа ...

в тоз период от живота ти ти лисва енергия , жизнена сила. чувстваш ли се често изморена, отпаднала. може би имаш нужда и от опуск ...  :blink:
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 01:26:40 am от nerealna »

*

katrin_ls

« Отговор #769 -: Октомври 17, 2010, 01:25:43 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:50:32 pm от aiia »

*

katrin_ls

« Отговор #770 -: Октомври 17, 2010, 01:33:41 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:52:33 pm от aiia »

*

nerealna

« Отговор #771 -: Октомври 17, 2010, 01:40:36 am »

Да, имам високи идеали и цели. Но човек е толкова голям колкото са му големи мечтите. Аз знам какво искам и ще го постигна. Знам, че няма да стане от раз, а ще трябва да се положи труд и постоянство.

и затова  може би си затягаш колана в съня :)
колана символизира дисциплина и концентрация

*

katrin_ls

« Отговор #772 -: Октомври 17, 2010, 01:43:16 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:45:50 pm от aiia »

*

nerealna

« Отговор #773 -: Октомври 17, 2010, 01:48:30 am »
заминаването ти в съня ти тогава може да значи раздялата, която си преживяла с този човек, а не както го тълкувам желание за раздяла

а завръщането в българия в съня- значи че отново ще се съберете ..така мисля

*

katrin_ls

« Отговор #774 -: Октомври 17, 2010, 01:49:55 am »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 11:46:38 pm от aiia »

*

nerealna

« Отговор #775 -: Октомври 19, 2010, 08:20:46 pm »
ставам сутринта ...и имам чувството, че ми мирише на цигари, а вкъщи  никой не пуши и няма откъде ...

казвам на мъжа ми: "мирише ми на цигари" , той вика: "аз цяла нощ сънувах, че пуша"  ;D

серизно ..  ;D не знам какво означава това... съвапдение ли е ..какво  :-\

« Отговор #776 -: Октомври 20, 2010, 08:55:57 pm »
Здравейте!
Сънувах нещо,което лично мен много ме уплаши.
Всякаш щяхме да ходим на сватба май,но чужда,не знам на кого беше,майка ми явно вече беше там,защото ние с баща ми се приготвяхме да излизаме,но когато се обърнах да погледна на стената имаше сянка на някакво същество с рога,беше като козирог,голям,но видях само сянката му,много се уплаших,а баща ми искаше да затвори вратата и да се бие с него,а аз да не гледам,макар че проявявах интерес да го видя това същество.Тогава телефона на баща ми звънна,беше майка ми,но той не й каза какво се случва,успокои я че сега идваме и затвори и след това май затвори и вратата.Не знам какво стана,но много ме беше страх.
После имаше още едно същество,което някак си знаех,че преследва мен,но то имаше вече човешка форма,много исках да избягам,но по някакъв начин то се приближи към мен и започна да ми говори нещо за някакви песни и изчезна,а след това всякаш точно тези песни,за които ми беше говорил той,ми се бяха забили в главата и постоянно си ги превъртах един и още един път.
Не знам какво значи това,едва ли е хубаво,особено след като бях ужасно уплашена като се събудих,а и по време на съня.  :-\

*

nerealna

« Отговор #777 -: Октомври 20, 2010, 11:31:15 pm »
Здравейте!
Сънувах нещо,което лично мен много ме уплаши.
Всякаш щяхме да ходим на сватба май,но чужда,не знам на кого беше,майка ми явно вече беше там,защото ние с баща ми се приготвяхме да излизаме,но когато се обърнах да погледна на стената имаше сянка на някакво същество с рога,беше като козирог,голям,но видях само сянката му,много се уплаших,а баща ми искаше да затвори вратата и да се бие с него,а аз да не гледам,макар че проявявах интерес да го видя това същество.Тогава телефона на баща ми звънна,беше майка ми,но той не й каза какво се случва,успокои я че сега идваме и затвори и след това май затвори и вратата.Не знам какво стана,но много ме беше страх.
После имаше още едно същество,което някак си знаех,че преследва мен,но то имаше вече човешка форма,много исках да избягам,но по някакъв начин то се приближи към мен и започна да ми говори нещо за някакви песни и изчезна,а след това всякаш точно тези песни,за които ми беше говорил той,ми се бяха забили в главата и постоянно си ги превъртах един и още един път.
Не знам какво значи това,едва ли е хубаво,особено след като бях ужасно уплашена като се събудих,а и по време на съня.  :-\

Не всички сънища са пророчески и не вярвайте мн на съновниците. Пророческите са рядкост. Обикновено те са мн цветни и са с директни послания. Например някой нещо ти казва- кратко, точно и ясно и веднага се събуждаш... поне при мен е така. Повечето сънища идват от подсъзнанието... и отразяват психичното ни състояние в момента,  емоционалните ни реакции от деня.
 От сънищата можем да разбрем мн за себе си. В съня сме честни, истински , самите себе си....

За сънят ти ... мисля, че няма от какво да се притесняваш.. по скоро този сън ти казва, че трябва да се замислиш за някои неща ..за някои твои лични качества например.

Сънищата с кошмари ни показват че в реалния живот се чувстваме безпомощни и беззащитни. .може би се чувсвташ така сега..

Сънувала си родителите си. Помисли си с какви качества ги свързваш. Това са качествата, които ти самата би искала да притежаваш или ще ти се наложи да проявиш в някоя ситуация.

От съня ти ми се струва че смяташ баща си за решителен и смел човек – значи ти трябва да проявяваш повече решителност, твърдост и смелост в живота... или в някоя предстояща ситуация...да вземеш нещата в твои ръце.
Виждаш в баща си власт сигурност и закрила.

Не знам какви са отношенията ти с родителите в действителност .. и може да греша. а това е важно за тълкуването на съня.

Майката я свързвам с интуиция. Заедно майката и бащата – баланс . ще трябва нешо да балансираш в живота си и да използваш интуицията си.

Сватбата се св. с весели , хубаво събитие – предтсои ти нещо  приятно. Може би откровен разговор с някой. Вероятно очакваш  или се надавяш на такъв разговор  /за това говори телефонният звън в съня ти. телефонът е свързване и очакване /

Чрез чудовищата в съня ти се подсказва,че трябва да се освободиш от лошите  мисли, нервно напрежение, негативни чувства

Със сигурност има още неща за тълкуван еот този сън , но нямам време сега...

Важно е и какви са били песните , какви чувства предизвикаваха у теб и т.н. ....

*

holanda

« Отговор #778 -: Октомври 20, 2010, 11:40:22 pm »
снощи сънувах,че някакъв мъj искаше да влезе в стаята ми и ме дебнеше през прозореца.Мисля,че носеше яке с цвят убито jълто..едно такова..като есенно листо..Аз не исках да влиза,не помня дали заключих врата,но наистина не успя да влезе ..

това като чуждо вмешателство ли да го разбирам?  :unsure:

*

nerealna

« Отговор #779 -: Октомври 21, 2010, 01:40:12 am »
снощи сънувах,че някакъв мъj искаше да влезе в стаята ми и ме дебнеше през прозореца.Мисля,че носеше яке с цвят убито jълто..едно такова..като есенно листо..Аз не исках да влиза,не помня дали заключих врата,но наистина не успя да влезе ..

това като чуждо вмешателство ли да го разбирам?  :unsure:

Да, може и като чуждо вмешателсвто в личните ти дела да се тълкува.

А може и да е знак, че има нещо което отричаш или е възможно  в обкръжението ти да има нерешителен човек, който въпреки всичко ще се опита да те впечатли, но ти ще го отхвърлиш.  прояваш излишна подозрителност

прозорец в съня символизира контакта с външния свят. сънят може да подсказва, че някои външни събития може да отвлекат вниманието ти и дори може да  те изкарат от равновесие

ще  ти се предостави  някаква възможност, която вероянто ще изпуснеш...

сънят може да е знак за вътрешнен конфликт.
възможно е да  изпиташ чувство  на неудовлетвореност, неувереност, безпокойство... също и ревност