Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540174 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1020 -: Януари 03, 2011, 11:40:50 pm »
Онзи ден сънувах как пренасям едни столове и маси в един етаж от къща,беше открит,смисъл може би нещо като тераса на етажа от която се слиза по стълби долу,но ноцех там маси и столове да слагам,обаче по едно време си викам що ги нося аз един по един,много бавно става и мислех да ги нося два по два.
Не знам дали има някакъв смисъл,но реших да споделя,ако някой му види смисъла. :-\

Искаш нещо /сериозно обвързване, брак може би/, но още не си готова, бързаш да се натовариш - но ти се подсказва, да оставиш нещата на самотек.

Сериозно обвързване да,брак още ми е рано.Явно трябва да ги оставя на самотек,ама да видя как  :rolleyes: Благодаря!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1021 -: Януари 04, 2011, 02:30:11 am »
  Аз пък напоследък май /щото не си спомням/ често сънувам майка - мир на духа й. Снощи я сънувах, беше окичена с герданче от захаросани малини и ми подава едно на мен - и то вместо малини, се превърнаха в сърчица, бели и малиновочервени и захаросанки...като бонбонки ... :blink:
Дейзи, майка ти бди над теб.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1022 -: Януари 04, 2011, 03:34:39 am »

Когато си мислиш за снежната вихрушка, която е отворила вратата, какви са първите асоциации, които ти идват наум?

Промяна,която идва, без да ме пита,неизбежна като природното бедствие...

*

Feia

« Отговор #1023 -: Януари 04, 2011, 03:40:36 am »

Когато си мислиш за снежната вихрушка, която е отворила вратата, какви са първите асоциации, които ти идват наум?

Промяна,която идва, без да ме пита,неизбежна като природното бедствие...

Чувстваш ли паника и безсилие, както в съня, в такива ситуации или когато очакваш, че нещо подобно може да се случи?

Може би очакваш или се страхуваш, че скоро може ти се случи нещо подобно или ти се е случвало в миналото и е било доста стресиращо?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1024 -: Януари 04, 2011, 05:42:49 am »
  Аз пък напоследък май /щото не си спомням/ често сънувам майка - мир на духа й. Снощи я сънувах, беше окичена с герданче от захаросани малини и ми подава едно на мен - и то вместо малини, се превърнаха в сърчица, бели и малиновочервени и захаросанки...като бонбонки ... :blink:

Добра новина... ;D
Изпраща ти знак.... ;)
Дейзи , огледай се , ослушай се и се мяткай в живота...
Идва нова любов..., но в нея ще търсиш сигурност... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1025 -: Януари 04, 2011, 05:47:13 pm »
Леле,нещо много съм се превъзбудила от това слънчево затъмнение.
Сънувах го,и тъкмо е часа и гледам как слънцето започна да се скрива под облаците и започнаха да се случват красиви неща,видях ангел също на мястото,където трябваше да е слънцето  :blink:

*

holanda

« Отговор #1026 -: Януари 04, 2011, 06:03:05 pm »
Леле,нещо много съм се превъзбудила от това слънчево затъмнение.
Сънувах го,и тъкмо е часа и гледам как слънцето започна да се скрива под облаците и започнаха да се случват красиви неща,видях ангел също на мястото,където трябваше да е слънцето  :blink:

очаквай хубави събития  :blink:.

Аз сънувах,че ходя нанякъде,а съм в тресавище,..движа се по някакви скали с водорасли,отстрани водата.. :lol:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1027 -: Януари 05, 2011, 04:04:56 pm »
аз пък вечерта играх Heroes и после сънувах Heroes..... :blink: ;D ;D

« Отговор #1028 -: Януари 05, 2011, 05:48:19 pm »
Оф,аз пък сънувах,че се женя,тоест омъжвам де  ;D танци,манци имаше,имаше и един басейн в средата,беше весело,а аз се чувствах щастлива :rolleyes:
Иначе преди това бяхме с наще и ми казваха как се е загубило кученцето ми/мини пинчер-имах такъв преди много време/ в гората,ходихме да го търсим,викахме името му,но не се намери,обаче баща ми беше намерил друго кученце,същата порода-мини пинчер/,то беше толкова мъничко,че се беше побрало в една пласмасова чашка,та накрая,макар че не намерихме моето кученце,намерихме друго изгубено и то остана при мен.
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 05:58:11 pm от Last_Kiss »

*

holanda

« Отговор #1029 -: Януари 05, 2011, 07:07:48 pm »
аз пък ;D сънувах,че Марая ми казва,че Юли месец ще съм срещнела някакъв и сме щели да преживеем много любовни мигове  :unsure: ;D

дали е пророчески ?  :mellow:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1030 -: Януари 05, 2011, 08:23:26 pm »
Ako не ти е натрапчива мисъл може и да е пророчески.

*

holanda

« Отговор #1031 -: Януари 05, 2011, 08:31:19 pm »
Ako не ти е натрапчива мисъл може и да е пророчески.

почти съм убедена,че е някакъв рефлекс от транзитите в момента,които индикират за любов и отношения,но аз самата не мисля по въпроса.
Странното е,че в съня ми говореше за Юли месец,а аз нямам никакви планове за тогава,в смисъл,това не може да е повлияно от съзнателна мисъл  :blink:.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1032 -: Януари 05, 2011, 10:39:41 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:23:34 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1033 -: Януари 05, 2011, 10:56:21 pm »
Имаш подсъзнателен страх, че ще го загубиш и този страх се отприщва в съня ти. Предполагам ти е много близък Сънят по-скоро е свързан с твоите емоции и отношението ти към този човек.

*

holanda

« Отговор #1034 -: Януари 05, 2011, 11:02:39 pm »
Напоследък сънувам доста странности... Повечето започват от сивата гама... Дали имате идея каква е символиката да сънуваш много близък до теб човек, че е починал? :-\

Човекът е с доста трудности, и здравословни проблеми, и все пак си е жив за момента...

В съня ми - болката от загубата му беше съвсем осезаема физически... Дори като се събудих ме болеше в гърдите, остро, и плачех... Цял ден съм подпухнала...

Прия,
възможно е да е остатъ4на емоция от реалната загуба на твоя близък приятел,която се е освободила в съня чрез проекция над другия човек,за коiто си мислела..

само предполагам ,
 надявам се да няма опасност за твоя приятел  :-\

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1035 -: Януари 05, 2011, 11:05:42 pm »
,
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:24:03 am от priya »

*

Feia

« Отговор #1036 -: Януари 06, 2011, 12:26:42 am »

В съня ми - болката от загубата му беше съвсем осезаема физически... Дори като се събудих ме болеше в гърдите, остро, и плачех... Цял ден съм подпухнала...

Ти или болният имате ли проблем в областта на гърдите?

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1037 -: Януари 06, 2011, 02:15:18 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:31:35 am от priya »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1038 -: Януари 06, 2011, 09:30:11 pm »
Напоследък сънувам доста странности... Повечето започват от сивата гама... Дали имате идея каква е символиката да сънуваш много близък до теб човек, че е починал? :-\

Човекът е с доста трудности, и здравословни проблеми, и все пак си е жив за момента...

Добро здраве! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #1039 -: Януари 06, 2011, 10:50:30 pm »
Марая, наскоро те сънувах.  ;D

Сънувах, че съм ти дъщеря и че сме в къщата на баба ми на село. Ти и една друга твоя дъщеря щяхте да заминавате с кола в друг град и аз ти казах да ме чакате, че трябва да си събера багажа и ще дойда. Вие тръгнахте и казахте да отида в центъра на селото и там ще ме чакате. Там ви намерих, както и очаквах, в селската сладкарница.
Ти ми сподели, че един твой сън те притеснявал. Тогава аз започнах да те разпитвам за него, за да ти го разтълкувам. Обаче не помня какво беше сънувала. В края на съня май вече не ти бях дъщеря, а само тълкувателка на сънища.