Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540653 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1160 -: Февруари 18, 2011, 03:44:02 pm »
Странен сън е сънувала дъщеря ми... :rolleyes: .Сега набрах смелост да го споделя.... ;D
Сънува ,че ме търсят по телефона/мъж/...,тя вдига и му казва , че ме няма.... :rolleyes:
Той и казва , че след като ме няма ще си пишем любовни съобщения....
Какви ли ги е забъркала вселената.... :rolleyes: :-\

Вселената??!! ;D
На любовна вълна си. ;)

*

tanina80

« Отговор #1161 -: Февруари 18, 2011, 04:21:29 pm »
Абе вече не съм за тази тема, но моя тема все още няма да си правя, защото все пак тук започна разговора: .....

Аз моя проблем си го намерих - искам деца, а не мога да имам свои. Искам дъщеря, а нямам ... и така  ;)
Танина, ако това 80 в ника ти е годината на раждане, нещата не са изтървани (освен ако нямаш направена агресивна хирург. интервенция).
Имам направена .... интервенция и много съжалявам за този свой избор. Ако можеше да върна времето назад, нямаше да се дам толкова лесно, нито да подходя толкова ... егоестично? ... Това е. Лиших се от възможността да имам деца, в полза на идеята, че ще живея  :-\, но после осъзнах, че то това ... не е живот, ами ... мъка, и постоянен страх от смъртта и постоянна надежда за нещо по-добро.
Здравейте отново  ;D добро утро на всички. Говори ви една вечно оптимистична луна СТР в съвпад с Нептун СТР  ;). Холих на лекар ... човека ме поуспокои доколкото можа ..., говорихме ..., но от там ми дойде друга мисъл ... добре е, че съм си направила тази операция ... след нея последва и втора ..., за която не ви бях казала - махнаха ми голям тромб от вената и ми казаха, че ако не са го били направили това, със сигурност съм щяла да умра  :-X. Аз още тогава исках второ дете .... и бързах ли бързах ..., но в случая това, което ми се случи тогава ми е спасило живота. А проблема с вената ми е още по отдавна, но не му обръщах внимание ... и пак от страх ... не го реших когато трябваше (трябваше да си оперирам вената още преди да забременея, хем ходих тогава на лекар, той каза, че така и така ..., но аз не го послушах) Скоро пак ходих на лекар и мъжа ми каза, дай да видим ... и аз пък него не послушах ...
Офф незнам кое е правилно и кое грешно, но започвам да намирам няква връзка между нещата ... малко по малко ... ми се навързва някакъв нов пъзел ....

*

tanina80

« Отговор #1162 -: Февруари 18, 2011, 04:33:47 pm »
Странен сън е сънувала дъщеря ми... :rolleyes: .Сега набрах смелост да го споделя.... ;D
Сънува ,че ме търсят по телефона/мъж/...,тя вдига и му казва , че ме няма.... :rolleyes:
Той и казва , че след като ме няма ще си пишем любовни съобщения....
Какви ли ги е забъркала вселената.... :rolleyes: :-\

Вселената??!! ;D
На любовна вълна си. ;)

Офф незнам, ама и аз имам някакво чувство, че е вселената  :-\. От кога ви разправям, че нещо става, незнам какво е, но има нещо ... странно и нередно.

И друго чувство имам, ама незнам как да го обясня ..., може би не е сега времето.
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 04:44:14 pm от tanina80 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1163 -: Февруари 18, 2011, 05:01:31 pm »
Щом дивото зове...отдайте му се. ;D

Мен Вселената нещо не ми говори ама се надявам да е за добро мълчанието й. ;D

*

holanda

« Отговор #1164 -: Февруари 18, 2011, 05:55:58 pm »
Аз пък снощи какво сънувам  ;D

вървя нанякъде и се озовавам сред река,такава която е под мост,от дясната ми страна има големи камъни и големи гостенурки .Водата ми беше от лявата част.
Та ,вървя си,обаче нямаше много място,по-което да се движа,беше твърде тясно.Срешу мене двама си говорят.Пък те..са крал и принц (баща и син). Интересното е,че аз това си го знаех,но не им казвах.Питах ги дали и как мога да премина ,защото е доста тясно,те ми отговориха нещо,после ме питаха с какво се занимавам.Аз не си спомням какво им отговорих,но не беше това,което очакваха и бащата (краля) ми казва : ''Жалко,ако беше фотограф,щяхме да те поканим да ни снимаш дома и да го покажеш в сп.''Наш дом'''

;D

после се обърнах и реших да мина по друг път,май неправилния,защото всички хора бяха с летни дрехи,а аз носех зимно яке  :-\

как да си го тълкувам? като неправилен избор?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1165 -: Февруари 18, 2011, 06:04:02 pm »
A ти мислила ли си за интериорен дизайн като начин на реализация? :blink:
(На мен ми е хоби)

*

holanda

« Отговор #1166 -: Февруари 18, 2011, 06:06:55 pm »
И на мен ми е хоби,но не ми е чак такава страст,за да се ориентирам натам. Ясно накъде биеш,и аз си го мислех  ;)

*

tanina80

« Отговор #1167 -: Февруари 18, 2011, 09:05:02 pm »

Ааа не може то така ... ми после ... какви ще ги вършим  :blink:. Зове, не зове ... трая си аз, пък каквото стане.

*

tanina80

« Отговор #1168 -: Февруари 18, 2011, 09:08:07 pm »
A ти мислила ли си за интериорен дизайн като начин на реализация? :blink:
(На мен ми е хоби)
И на мен ми е хоби,но не ми е чак такава страст,за да се ориентирам натам. Ясно накъде биеш,и аз си го мислех  ;)

Не ви трябва, ама както искате ..., аз от тоя интериорен дизайн съм на тоя хал. То не бяха клиенти, то не бяха изисквания, то не беше "а без пари не може ли?" (то проектите са без пари, ама не им стига искат и всичко без пари ... българска му работа). Ама седя, бачкам (къде бачкам, къде не ... напоследък доста си почивам тук във форума, но просто набирам сила  ;), че пролетта идва), трая си и така ...
Ако някой иска случайно някакви уроци по интериорен дизайн или пък безплатни проекти  ;) обаждайте се  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1169 -: Февруари 19, 2011, 06:40:23 am »

Щом не ти говори значи няма какво да ти каже сега! ;D
Сигурна съм , че мълчанието и е за добро.... :wub:

Благодаря за тълкуването Уран.... :wub:
Ми такава е вълната....От играчка....,от една обикновена играчка...,никак не ми се иска да завършва с плач... ;D...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #1170 -: Февруари 19, 2011, 07:24:56 pm »
Ми такава е вълната....От играчка....,от една обикновена играчка...,никак не ми се иска да завършва с плач... ;D...
:(

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1171 -: Февруари 20, 2011, 04:30:37 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:24:16 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

tanina80

« Отговор #1172 -: Февруари 21, 2011, 06:30:56 am »
А ся в тоя ред на мисли сигурно нашта котка е някое наше неродено дете или пък ... абе честно казано, незнам какво може да е защото е мъжка  ;D Животните също са живи същества като нас и разбират сигурно повече и от нас, само дето не могат да говорят  ;) Като ги гледам тримата ми мъжкари как сладко си спинкат, докато аз пак ровя тука посреднощите... май имат и тримата повече акъл от мен  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1173 -: Февруари 23, 2011, 10:28:15 pm »
напоследък сънувам много и объркани сънища....
снощи сънувах един гадничък.....
сънувах, че съм някой на една поляна легнала(уж върху някаква покривка, не направо на тревата)....
после станах и майката на една бивша приятелка се приближи и ми каза, че наоколо намирисва на гадно.....
и на мен ми намирисваше....
после се погледнах и видях едно ако :-[ :-[ :-[ залепнало за тялото ми отстрани....много гадно и гнусно ми стана, много се засрамих в същото време...въобще доста гадно...изчистих го от себе си....но беше мноооого ГАДНО..... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
дали този ми сън има някакъв смисъл....??

*

tanina80

« Отговор #1174 -: Февруари 23, 2011, 10:59:16 pm »
 :57:
:rolf: ,ох незнам, то тва малко като моя сън, че Слави Трифонов идва и ми прошепва на ухо "Миришеш на пот"  :rolf: Направо ми секна спокойствието и кефа и се събудих  ;D.
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 11:48:02 pm от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #1175 -: Февруари 24, 2011, 12:02:26 am »
тези сънища не са много хубави
 фекалиите се свързваха с пари,доколкото съм запозната,но ако са си твои лични..в самия сън..твоите си фекалии ( :-[) и не ти е приятно,показват че се в затруднена ситуация,не ти е комфортно,искаш да се измъкнеш..

преди известно време сънувах следното:много хубава златна коса,времето и то приятно..и се движа уверено,а над мен прелита птичка и ми се изхожда върху златната коса.Влизам в един бар и започвам да питам за салфетки,те само сервитьорката и клиент,никой не ме отрази.После съня малко се променя и се виждам наведена ,опитвах да се изходя  ;D пък някакви хора отсреща и ме гледат  ;D

--точно него време бях в мини-депресия,много неща ме тормозеха,емоционално и от битов характер.И със семейството малко се бяха пообтегнали отношенията за пореден път,имах си и задачки в малък срок..доста стрес и напрежение общо взето.
Бях и поотслабнала,нямах апетит ..
наложи се да поемам отговорност и да се справя сама с някои неща,чудех се да започвам ли работа,защото карах на спестявания от последната и един проект,в който участвах.Но всичко се нареди. Съня ми беше точно по времето,когато се нахъсвах и тръгнах по интервюта за работа,но все още ми беше неясно кое как ще се развие.

Ванила,
имала ли си повечко стрес напоследък,би трябвало да е от това.

Танче,
ти много се връткаш и пръскаш от себе си,ментала ти не е издържал..вслушай се в бат Слави и кротни малко  :P ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1176 -: Февруари 24, 2011, 12:18:34 am »

Ванила,
имала ли си повечко стрес напоследък,би трябвало да е от това.

Лилавке мерси много от стрес ще да е сънят ми....
точно напоследък(това от около месец) стрес и болести разни....надявам се съвсем скоро този период да спира...
моля се дано ...таз ла*** да се махат от мен какво са ми се лепнали.... :-[ :blink: ;D
 :wub:

« Отговор #1177 -: Февруари 25, 2011, 01:35:26 am »
Ей, хора, пак сънувах, че летя...!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

SOL

• 7
« Отговор #1178 -: Февруари 25, 2011, 11:59:27 pm »
Здравейте на всички.Преди няколко седмици сънувах ядрена експлозия,имах чувството,че започва третата световна война,усещането беше страшно реално,намирах се в някаква сграда и гледах как ядрената гъба се издига на горе в  атмосферата,в този момент почуствах изгаряща топлина по-тялото и ръцете,след като отмина се огледах и видях страшни разрушения стенещи хора,казах си "Боже,какво направихме".Сънувал съм и преди подобни сънища но никога не съм имал физическо чувство за болка ,а в случая изгарянето по-кожата на ръцете ми беше доста реално.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1179 -: Февруари 26, 2011, 01:09:51 am »
Здравейте на всички.Преди няколко седмици сънувах ядрена експлозия,имах чувството,че започва третата световна война,усещането беше страшно реално,намирах се в някаква сграда и гледах как ядрената гъба се издига на горе в  атмосферата,в този момент почуствах изгаряща топлина по-тялото и ръцете,след като отмина се огледах и видях страшни разрушения стенещи хора,казах си "Боже,какво направихме".Сънувал съм и преди подобни сънища но никога не съм имал физическо чувство за болка ,а в случая изгарянето по-кожата на ръцете ми беше доста реално.

о оооо, когато има реални усещания по тялото, значи си вършал с астралното си тяло някъде. в случая в някаква паралелна реалност  ;D  споко, повечето от нас се мотат къде ли не на сън  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/